Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer gezocht in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Paradise BIg Band zoekt trombonist

Blazer gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 88x bekeken

Wij zijn op zoek naar een 1e en 4e Trombonist. Zie onze website voor meer informatie. Wij zijn een authentieke Big Band uit Boskoop Zuid Holland We bestaan al meer als 40 jaar. Onze bezetting is de originele bezetting, maar met (waarschijnlijk 1 van de weinige in Nederland) een vocalistengroep van 2 zangers en 3 zangeressen, in totaal 5 dus... Hierdoor kunnen we zeer veel nummers spelen, waaronder … meer »

Paradise Bigband

Toetsenist en saxofonist gezocht voor 60-70 coverband!

Blazer en Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 272x bekeken

Toetsenist en saxofonist gezocht voor 60-70 coverband!Leuk dat je een band zoekt! Wij, van The Cool Cats, een Sixties/Seventies (amateur) Coverband, zoeken een toetsenist en saxofonist. De band bestaat uit een zangeres, drummer, bassist, slaggitarist en sologitarist. (En wij zijn allen 50+) We bestaan al ruim 25 jaar en hebben er nog veel plezier in om samen muziek te maken en pakken ook regelmatig nog nieuwe nummers op. Optreden doen we afhankelijk … meer »

Francien

Muzikanten gezocht!

Blazer, DJ en Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 322x bekeken

Recent een nieuwe onderneming begonnen genaamd Soul Selection, met als doel: muzikanten verbinden met horeca ondernemers, club eigenaren en feest gelegenheden. Ben jij een opzoek naar leuke venues om jouw muziek te spelen? Neem dan gerust contact met ons op!

Soul Selection

Blazers gezocht

Blazer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 356x bekeken

Blazers gezochtDansorkest De Stalen Band zoekt een tenorsaxofonist en een trombonist om de blazerssectie weer compleet te maken. Het orkest speelt muziek van Glenn Miller, Duke Ellington, George Gershwin, Count Basie en het fameuze Nederlandse orkest The Ramblers. Maar ook swingende arrangementen van jongere muziek staan op het repertorie, zoals nummers van Caro Emerald en Robbie Williams. Je leest er alles over … meer »

Tanja van Bergen

Toetsenist gezocht voor coverband

Blazer en Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 378x bekeken

Onze pas gestarte band zoek een extra muzikant. Toetsen zouden welkom zijn, maar ieder ander instrument is ook welkom (bv blazers). Oefenen in (de buurt van) Nieuwkoop, meestal op donderdag. Huidige bezetting; zanger/gitarist, gitarist, bas en drums. Allen 50+, maar voor ons is leeftijd niet belangrijk. Op de setlist die we nu oefenen staan nummers van Simple Minds, Red Hot Chili Peppers, Hall & Oates, … meer »

Muzikantenbank user Ronald van HoveRonald van Hove

Delta Swing Bigband Zwartewaal zoekt trombonist

Blazer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 1196x bekeken

Delta Swing Bigband Zwartewaal zoekt trombonistDelta Swing Bigband zoekt trombonist! Ben jij een gepassioneerde trombonist met liefde voor bigbandmuziek? Wil je deel uitmaken van een energieke en getalenteerde groep muzikanten? Dan is dit jouw kans om lid te worden van de Delta Swing Bigband! De Delta Swing Bigband is een bruisende en ambitieuze formatie gevestigd in Zwartewaal. We treden regelmatig op bij diverse evenementen en festivals … meer »

Muzikantenbank user Wim de ZwartWim de Zwart