Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer gezocht in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Nieuw op te starten orkest regio Rotterdam

Blazer, Overig en Strijker gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 270x bekeken

Nieuw op te starten orkest regio RotterdamBeginners orkest Merlijne Amsterdam en Almere telt 44 leden, daarnaast staat de teller op 11 Rotterdammers die zich hebben aangemeld voor het beginnersorkestmerlijne R'dam i.o Nog ca. 5 leden zoeken we om daadwerkelijk te kunnen starten met het orkest. Natuurlijk mogen het ook meer dan zijn. We spelen uitsluitend klassiek. Dus als het begint te kriebelen om weer te spelen haal je instrument uit de … meer »

Muzikantenbank user Wil VeldhoenWil Veldhoen

Jazz band zoekt blazer

Blazer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 202x bekeken

Wij spelen een meestal zelf gecomponeerde fusion: Jazz, geimproviseerde muziek met soms wat rock/pop. De bezetting:contrabas, drums, gitaar, alt sax en soms voordracht/zang. Ervaren maar zeker niet professioneel en geen 50 meer. Wij zoeken een blazer om de band te versterken. Iemand die open staat voor niet alledaagse composities en het leuk vindt om ongedwongen maar zeker niet zonder ambitie samen … meer »

Muzikantenbank user Martin AndriessenMartin Andriessen

Trompettist gezocht

Blazer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 193x bekeken

Goedendag, wij zijn een reggaeband met serieuze plannen en wij zoeken een trompettist met gevoel voor tropische reggae getinte muziek. Wereldmuziek en reggae minded instrumentalisten hebben een pré. Wij horen je graag. Groeten, Tjerk & Liquid Sunshine

Muzikantenbank user Tjerk SchoonheimTjerk Schoonheim

Bigband uit Zoetermeer zoekt 2e tenorsax

Blazer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 151x bekeken

Sophie's Bigband uit Zoetermeer zoekt een 2e tenorsaxofoon of - saxofoniste. We oefenen op vrijdagavond tussen 2000 en 2200 uur in onze eigen oefenruimte in de Silverdome. We spelen traditionele bigband dansmuziek, afgewisseld met latin, modern of soms een ballads. Heb je interesse of weet je iemand die mogelijk interesse heeft, laat het weten.

Muzikantenbank user Ruud van KampenRuud van Kampen

Delta Swing Band zoekt een 1ste en 2de Trompettist

Blazer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 173x bekeken

De Delta Swing Band is een big band uit Hellevoetsluis met een lange historie. Aan die mooie historie willen we graag ook een mooie toekomst toevoegen. Alle voorwaarden zijn daarvoor aanwezig. De band is uitstekend georganiseerd en staat onder leiding van een professionele dirigent. De muzikale lat ligt hoog en vraagt veel van eventuele nieuwe spelers, zeker op het gebied van leesvaardigheid en muzikale … meer »

Raymond Blokland