Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muzikanten geozcht

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 290x bekeken

Hoi, wij zijn een gitarist en bassist op zoek naar mensen om een nieuw band op te richten. We willen in de richting van Dance/Post Punk, denk aan LCD Soundsystem, !!! en Talking Heads (Hier is een playlist van tracks die we luisteren https://open.spotify.com/playlist/4AUcmMUcwNc7bcbpyJkPfM?si=d8d4e001cccc4a0b). We willen een of twee keer per week repeteren, nummers schrijven en misschien opnemen, … meer »

DaanW

Muzikanten gezocht voor een lazy sunday afternoon band.

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 595x bekeken

Hallo daar. Mijn moeder vindt mij heel goed, mijn buren wat minder. Ik denk dat ik daar ergens tussen in zit. Wat ik graag zou willen doen is eigenlijk het best te omschrijven met wat ik niet wil doen. Wat ik niet wil doen is in een leren broek wijdbeens op het podium staan en ouwe rock uit de 70's spelen zoals bijna elke muzikant van mijn leeftijd (55). Ik zou het graag wat ingetogener zien, wellicht … meer »

Eric

Singer/songwriter zoekt band

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 413x bekeken

Hallo daar; Mijn naam is Marije, een ambitieuze singer/songwriter die gitaar of piano gebruikt om catchy Americana/pop te schrijven. Ik heb mijn eigen geluid, en het is dat geluid dat ik graag verder wil uitbouwen. Daarom ben ik op zoek naar twee of drie bandleden om onze nummers tot leven te brengen. Idealiter zou ik een bassist vinden en iemand die piano/synth speelt; maar als je gitarist, drummer … meer »

Marije

Toetsenist, basist en drummer gezocht voor indie / folk band

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 414x bekeken

Toetsenist, basist en drummer gezocht voor indie / folk bandHoi! Ik ben Sietske, 27 jaar, uit Den Haag. Ik zoek andere muzikanten (20-35 jaar) om een nieuwe indie/folk band op te starten en vooral samen te jammen! Ik speel akoestische en elektrische gitaar en houd van verschillende muziekstijlen: van Indie (Alt-J en The Lumineers) tot Rock (Black Keys en Queen) en rustigere akoestisch/jazzy nummers (Fleetwood Mac en Nina Simone). Ik heb eerder in bandjes … meer »

Muzikantenbank user SietskeSietske

Soul, pop en funk band in Leiden zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 229x bekeken

Hee allemaal, Wij zijn op zoek naar een swingende toetsenist! Onze band bestaat uit een zangeres, bassist, gitarist, drummer en conga speler. Maar om het wat meer kleur te geven zoeken we nog een toetsenist. Onze muziekstijl is soul, funk, pop en dan zowel oud als nieuwe nummers. Maar staan ook open voor andere in brengen. Ons doel is plezier en leuke muziek maken. We repeteren 2 x per maand op … meer »

Jarra

Muzikanten voor seniorenkoor

Gitarist en Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 196x bekeken

Seniorenkoor Ultimo zoekt vaste muzikanten. Voor onze wekelijkse repetitie op dinsdagochtend in Zoetermeer zoeken we muzikanten (die muziekmaken als hobby hebben) die ons ouderenkoor willen begeleiden. Ons koor is in oktober 2023 gestart, bestaat nu uit ca. 18 leden en we zijn nog aan het groeien. Ons repertoire is voornamelijk Nederlandstalige pop- en rockmuziek. Geïnteresseerd? Neem contact op … meer »

Timo Pronk