Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

GR!P zoekt nieuwe toetsenist(e)!

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 84x bekeken

Wie zijn wij: GR!P is een veelzijdige coverband uit Rotterdam. We brengen vooral bekend repertoire vanaf de jaren ‘70 tot vandaag. Van een dansbare soul-/discohit, een ontroerende ballad tot een kneiter van een rock (‘n roll) hit. We hebben het allemaal. Met onze 8-koppige band geven we ieder nummer de energie die het verdient. Check voor meer info, foto’s en filmpjes onze website: Facebook.nl/debandGRIP Plugify.nl/GRIP Wie … meer »

GRIP - Patrick

Rock band gezocht

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 164x bekeken

Rock band gezochtHoi mijn naam is Elchin solist 29 jaar oud. ik ben al 1 jaar geleden naar rotterdam verhuisd, vandaar dat mijn nederland een beetje niet perfect is. Dus ik studeerde academische vocalen af en ben op zoek naar een rockband en ik vind het niet erg om naar andere steden te gaan voor recht band, dus mijn favoriete bands zijn.Linkin park,Drowning pool, Soilwork,Ac Dc,Korn,Nightwish,Oomph,Papa roach,The … meer »

Muzikantenbank user ElchinElchin

Black Crowes tributeband zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 96x bekeken

Black Crowes tributeband zoekt toetsenistThe Black Crowes tribute band FEATHERS is op zoek naar een toetsenist die de band kan versterken met Hammond- en (elektrische) pianogeluiden. Het zou fijn zijn als je kennis en affiniteit hebt met de muziek van The Black Crowes, en je mannetje staat wanneer er gejamd en geïmproviseerd wordt. Leeftijd is niet heel belangrijk; de onze variëren van begin 30 tot 50. We komen uit de regio Zuid-Holland … meer »

Emiel Janssen

Toetsen, achtergrond zangeressen en blazers gezocht

Blazer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 304x bekeken

Voor een cd presentatie in sept en daarna waarschijnlijk een aantal gigs in grotere zalen in Nederland zoeken wij nog een toetsenist, een achtergrond koortje en blazers om een vaste band te vormen. De cd is gemaakt mbv diverse gastmuzikanten vandaar dat we nu een vaste band zoeken voor live optredens. Vóór sept zullen we een aantal repetities plannen Het gaat om bewerkingen van 70s elvis songs. Groeten … meer »

George van Welzen

Disco / Funk Coverband is op zoek naar Toetsenist

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 124x bekeken

Rhythm Gitarist, Bassist, Drummer en 2 Zangeressen (allen 50ers) zijn een Funk coverband aan het oprichten en zoeken hiervoor een Toetsenist. Denk hierbij aan muziek in de jaren 70 disco hoek: Chic, Sister Sledge, Earth Wind and Fire, Kool and the Gang, Incognito, The Tramps etc...... Na het vinden van de toetsenist zijn we in principe "compleet". Wij zijn amateurs met veel ambitie en podium … meer »

Michel van Nieuwland