Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Cliff Richard & The Shadows Band zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 108x bekeken

Cliff Richard & The Shadows Band zoekt toetsenistWij zijn een enthousiaste Cliff Richard & The Shadows Band, die ook uitstapjes maakt naar andere jaren 60 muziek (Elvis, Buddy Holly, Ventures e.d.). Een enthousiaste toetsenist zou onze band compleet maken. We oefenen elke maandagavond in Zoetermeer en we treden met enige regelmaat op. Leeftijd vinden we niet zo zeer belangrijk, zelf zitten we zo tussen de 50 en 70 jaar en we zijn nog jong van geest … meer »

Muzikantenbank user Frank HopmanFrank Hopman

Pianist(e) gezocht voor Gospelkoor

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 86x bekeken

Pianist(e) gezocht voor GospelkoorGospelkoor Reflection zoekt met ingang van het nieuwe seizoen een pianist(e). Reflection is een enthousiaste groep zangers en zangeressen met een repertoire bestaat uit eigentijdse Engels- en Nederlandstalige liederen ;het koor oefent om de week op maandagavond van 19.45 uur tot 21.45 uur (muv de vakanties). De huidige pianist(e) stopt na jaren van begeleiding. De taak van de pianist(e) is het … meer »

Jan Marks

Coverband zoekt toetsenist (Dordrecht eo)

Toetsenist gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 138x bekeken

Wij…drummer, gitarist, bassist en zangeres (allemaal 50+, maar van binnen 20) zijn met spoed op zoek naar een toetsenist. Ons repertoire bestaat uit covers in allerlei genres: danceclassics, (neder)pop, easy listening, hedendaagse hits. Zo breed mogelijk dus. Repeteren doen we om de week op vrijdag in Dordrecht en het doel is uiteindelijk meer te gaan optreden. Dus…ben jij een toetsenist, die … meer »

Muzikantenbank user Esther PauwEsther Pauw

MACONICS zoeken een toetsenist (V/M)

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 129x bekeken

MACONICS zoeken een toetsenist (V/M)Wij zijn een gezellige coverband met een redelijk aparte playlist die we op verzoek graag toesturen. Het zal je dan snel duidelijk worden waarom we een toetsenist zoeken en met jouw inbreng zal die lijst ook weer veranderen. Ons streven is om zo’n 4 tot 6x per jaar (meer is ook niet erg) op te treden en daar hoeven we niet rijk van te worden😁. We zijn in het bezit van een complete PA installatie, … meer »

Frans

The Black Crowes tribute zoekt toetsenist!

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 99x bekeken

De Black Crowes tribute 'FEATHERS' zoekt een toetsenist die de band kan versterken met Hammond- en pianopartijen. Het zou fijn zijn als je kennis en affiniteit hebt met de muziek van The Black Crowes, en je mannetje staat wanneer er gejamd wordt. Leeftijd is niet heel belangrijk; de onze variëren van begin 30 tot 50. We repeteren in Rhoon (Zuid-Holland). We willen snel met jou het podium op. Interesse? … meer »

Emiel Janssen

Organist / toetsenist

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 198x bekeken

Rock and roll zoekt een organist / toetsenist Wij zijn een Rock & Roll cover band op dit moment bestaande uit een solo gitarist/lead zanger, ritmegitarist, bassist, drummer Wij spelen voornamelijk nummers uit de jaren 60, 70, 80 en 90 Nummers van onder meer The Shadows, The Ventures, Fleetwood Mac, The Maskers, Eddie Cochran, Eric Clapton, The Drifters, Elvis, Cliff Richard, Richi Valens, Del … meer »

Peter van Heijningen

Bamigos zoeken toetsenist

Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 213x bekeken

Bamigos zoeken toetsenistThe Bamigos is een vette coverband die wel van een feestje houdt. We spelen van ABBA tot ZZ-Top en ook een flinke portie Nederpop. We zoeken een toetsenist die onze nummers nét die unieke herkenbare sound kan meegeven. Zoals de accordeon in Bloed Zweet en Tranen of de juiste sound in Scandal im Sperrbezirk. Uiteraard is er veel ruimte voor solo’s. En misschien kun je wel meedoen met onze meerstemmige … meer »

Muzikantenbank user Ben SchellingerhoutBen Schellingerhout