Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenist gezocht voor coverband

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 211x bekeken

Voor een coverband met 3 ervaren muzikanten, gitaar/zang, drums en bas, zoek ik een toetsenist, evt tweede stem zeer welkom. Het repertoire bestaat uit songs uit de 60er, t/m 90er jaren. O.a. Robert Palmer, Style Council, Eric Clapton etc. Alle muzikanten hebben ervaring opgedaan met festivals, verschillende soorten zalen, opnames en hebben in bekende en onbekende bands gespeeld. Het doel is zo snel … meer »

Willem Augustijn

BigBand Rhythm Harmonies zoekt muzikanten (Westland / Rijnmond)

Blazer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 252x bekeken

BigBand Rhythm Harmonies zoekt muzikanten (Westland / Rijnmond)Kun je met bladmuziek overweg en speel je gitaar, toetsen of ben je trombonist? We repeteren op donderdagavond in Hoek van Holland, 1 maal per 2 weken en treden 5-10 keer op per jaar. Onze gezellige Bigband "Rhythm Harmonies" heeft dus nog plaats voor gezellige muzikanten. We maken regelmatig een keuze uit onze uitgebreide lijst bigband arrangementen, inclusief wat nummers met onze zangeres, om die … meer »

Ton

Kae West zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 209x bekeken

Kae West zoekt toetsenistWij zijn Kae West. Onze stijl is Rock en Metal in de breedste zin van t woord. De productie en mastering van onze eerste plaat ligt klaar en zijn nu bezig om shows te organiseren. Wij maken gebruik van backing en click tracks maar willen liever een toetsenist die dat gedeelte kan overnemen. Spelen met click track is dus een must. Wij hebben een eigen repetitie ruimte in Oud-Beijerland waar wij … meer »

Vince

Muzikanten gezocht voor album te maken

Gitarist, Strijker en Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 170x bekeken

Muzikanten gezocht voor album te makenIk wil graag een album maken met verschillende stylen zoals Gypsy, Blues, Ballads, rock, rnb. Ik zelf speel gitaren en heb n leuk tuinhuisje om wat op te kunnen nemen. Omgeving Den Haag, ik sta open voor van allerlei ideeën. Na het album maken, wil ik ermee gaan optreden. Dit kan ook in een Gypsy setting zijn of een kleine groep. Graag hoor ik je!

Muzikantenbank user Devonant AudienzDevonant Audienz

Toetsenist gezocht voor Rolling Stones tribute band.

Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 198x bekeken

Rolling Stones Tributeband zoekt ervaren toetsenist Onze tributeband, gevestigd in de omgeving van Hazerswoude, is op zoek naar een getalenteerde toetsenist. We zijn een gerenommeerde band met een gemiddelde leeftijd van 50+. Als jij dat toetsenwonder bent, van onze leeftijd, beschikt over je eigen apparatuur, redelijke podiumervaring hebt en in de buurt woont, dan zijn we wellicht op zoek naar … meer »

Joeri

Doorstartende gave coverband, zoekt bassist en toetsenist m/v

Bassist en Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 846x bekeken

We zijn oudere jongeren, rond de 60 en willen weer een complete band samenstellen. We zoeken geen semi- profs, maar wel gevorderde muzikanten.het gaat ons om de lol, maar zoeken wel mensen die hun partij goed oefenen voordat we als band repeteren. Momenteel hebben we een gitarist, zangeres, backup zangeres en drummer. Hier wat nummers die we met je willen gaan doen; bad lady blues, its allright … meer »

Muzikantenbank user John GrottendieckJohn Grottendieck

Toetsenist m/v gezocht

Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 246x bekeken

Net opgestarte band (Drum, Bas, Gitaar, Zangeres) zoeken een toetsenist ! Wij spelen eigen nummers maar gaan ook covers spelen, we hebben bv Lose Control van Teddy Swims en misschien Too late van Carole King. Inbreng voor nummers, ook eigen muziek is mogelijk. Het is de bedoeling eens in de twee weken op de vrijdag een gezellige oefenavond te hebben. Het doel is zo mooi mogelijk muziek te maken, … meer »

Fred van Iterson

Toetsenist gezocht voor coverband

Blazer en Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 290x bekeken

Onze pas gestarte band zoek een extra muzikant. Toetsen zouden welkom zijn, maar ieder ander instrument is ook welkom (bv blazers). Oefenen in (de buurt van) Nieuwkoop, meestal op donderdag. Huidige bezetting; zanger/gitarist, gitarist, bas en drums. Allen 50+, maar voor ons is leeftijd niet belangrijk. Op de setlist die we nu oefenen staan nummers van Simple Minds, Red Hot Chili Peppers, Hall & Oates, … meer »

Muzikantenbank user Ronald van HoveRonald van Hove

Gitarist, Gitarist/vocalist, toetsenist M/V

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 935x bekeken

Gitarist, Gitarist/vocalist, toetsenist M/VGezocht, muzikanten voor nieuw op te richten band. Gevraagd, interesse in sixties en early seventies muziek, podium en eventueel studio ervaring, muziekliefhebber, geen hokjesgeest, voldoende energie, enthousiasme, doorzettingsvermogen en vrije tijd. Leeftijd onbelangrijk, van 20 plus tot zestig plus. Het gaat niet alleen om de bekende hits maar vooral ook om de vergeten pareltjes. Schrijf je zelf … meer »

Muzikantenbank user MareschMaresch