Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Beginnende meidenband zoekt enthousiaste pianiste en zangeres(Sen)

Overig, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 93x bekeken

Wij zijn een meidenband, een half jaar geleden begonnen met onze muzikale ontdekkingsreis! We maken het ons zelf niet te moeilijk, maar streven wel naar een soort “eigenheid”!! Op dit moment zijn we met zn vijven, maar omdat onze pianist eruit stapt, om iets met haar eigen leeftijdgenoten te beginnen, zoeken wij een enthousiaste/muzikale pianiste!! Leeftijd speelt bij ons totaal geen rol, het … meer »

Caroline Valk-van Zoelen

Toetsenist met bezieling en humor

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 101x bekeken

Gezocht: Goede toetsenist Regio: Rotterdam Aantal gigs per jaar: 10 tot 15 Voor een pop/rock coverband in oprichting ben ik op zoek naar een goede toetsenist. Als toetsenist zorg je voor een goede basis qua arrangement zodat de frontman/vrouw goed uit de verf komt. Het is belangrijk dat je jouw instrument dus goed beheerst. De bedoeling is dat we het publiek een avond geven om te onthouden! … meer »

Muzikantenbank user PeetPeet

Sweet Lily zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 274x bekeken

Sweet Lily zoekt toetsenistRock-coverband Sweet Lily is op zoek naar een toetsenist. Sweet Lily speelt herkenbare rocknummers van de 70’, 80’s en 90’s en bestaat nu uit vier doorgewinterde muzikanten waarvan de zanger voorheen ook de toetspartijen voor rekening nam. Omdat hij zich nu meer op de leadzang wil gaan richten, zoeken we er nu dus een toetsenist bij. Vereisten zijn: Iemand met podiumervaring. Ambitie en inzet … meer »

Spirit 1958

Wanted!

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 159x bekeken

Wanted!Onze band is op zoek naar een gedreven en ervaren toetsenist (m/v) die op een smaakvolle en creatieve manier goed zijn/haar weg weet te vinden met solo en string partijen! Een relaxte persoonlijkheid met de nodige passie en bezieling, muzikale uitstapjes niet schroomt en zich graag wil aansluiten binnen een hechte club. Onze stijl laat zich het best omschrijven als melodieuze rock en bestaat uitsluitend … meer »

PR

Wat zouden wij (Maconics) blij zijn met een toetsenist!

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 150x bekeken

Wat zouden wij (Maconics) blij zijn met een toetsenist!Wegens verhuizing missen wij sinds kort een toetsenist(e) en die is voor ons repertoire onmisbaar! Dat zie je ook gelijk als je mij even de playlist laat opsturen... Onze band heet Maconics en er is veel op Facebook en YouTube te vinden om je een beeld van ons kunnen te geven. Wij oefenen op donderdagavonden in Popradar Den Haag. Als het je wat lijkt, aarzel dan niet en laat iets van je horen! Meer … meer »

Frans

Toetsenist gezocht voor Black Crowes tribute band

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 135x bekeken

The Black Crowes tribute band FEATHERS is op zoek naar een toetsenist die de band kan versterken met Hammond- en (elektrische) pianogeluiden. Het zou fijn zijn als je kennis en affiniteit hebt met de muziek van The Black Crowes, en je mannetje staat wanneer er gejamd en geïmproviseerd wordt. Leeftijd is niet heel belangrijk; de onze variëren van begin 30 tot 50. We komen uit de regio Zuid-Holland … meer »

Emiel Janssen

Electro

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 171x bekeken

Hallo, Ik ben opzoek naar een toetsenis(te) en of zanger(es) Het doel is om ambient electro, berlin school , musique concrete achtige muziek te gaan maken met spoken word/zang. Zelf ben ik sounddesigner/geluidstechnicus, maar speel ook toetsen. Mijn woonplaats is Gorinchem. Woon jij in de driehoek Utrecht Rotterdam Den Bosch dan zal dat mooi zijn. Regelmatig repeteren en via internet ideeen heen … meer »

Muzikantenbank user boudewijn van den bergboudewijn van den berg