Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Amersfoort (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Golden Oldies Band zoekt een Toetsenist(e) en een Slag/sologitarist

Gitarist en Toetsenist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 167x bekeken

Wij zijn een 60+ amateurband en maken muziek uit de zestige- en zeventigerjaren. Gouwe ouwe hits uit de tijd van toen. De band bestaat momenteel uit een drummer, bassist/zanger, klarinettist en een gitarist/zanger. Ons repertoire bestaat uit gezellige meezing nummers en we treden zo nu en dan op voor niets meer dan een kleine onkostenvergoeding. Het niveau is niet zo belangrijk mits je het serieus … meer »

Henk Meijerse

Skyblasters Bigband zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 1554x bekeken

Skyblasters Bigband zoekt toetsenistBigband de Skyblasters zoekt, met lichte spoed, een fantastische toetsenist. Ben jij een enthousiaste en goede pianist en speel je graag frisse soul, funk. jazz, pop en disco? Reageer dan snel en meld je aan voor een open repetitie. De Skyblasters repeteren iedere dinsdagavond in Soest. Heb je interesse, reageer dan per e-mail (info@***********.org) of per telefoon (0642142470). Nieuwsgierig, kijk … meer »

Michiel

Popkoor met band zoekt pianist!

Toetsenist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 256x bekeken

Popkoor met band zoekt pianist!Als pianist begeleid je samen met de andere bandleden ons popkoor bij repetities en optredens. We zingen een grote variatie aan popsongs: van ballads en nederpop tot aan rock! Je repeteert iedere eerste woensdagavond van de maand met ons mee in Amersfoort, samen met onze gitarist, basgitarist en drummer. Als pianist kan er aan je gevraagd worden om incidenteel ook op een andere woensdagavond ons … meer »

Muzikantenbank user Popkoor Basic & Full ColorPopkoor Basic & Full Color