Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Amersfoort (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

OLD PRETENDER zoekt bandleden

Drummer en Toetsenist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 89x bekeken

OLD PRETENDER zoekt bandledenHoi Allemaal, We zijn OLD PRETENDER en we zoekt voor een toetsenist en een drummer. Wij spelen metal en zijn geinvloed door Cradle of Filth, Arch Enemy, Nightwish, Epica, In This Moment en meer ) Heb je interesse? Stuur dan een privébericht of Direct message op Instagram. (@GawainRomijn) Hopelijk we kan je welkome in onze groep! Tot snel!

Muzikantenbank user Gawain RomijnGawain Romijn

Mede muzikanten gezocht voor opstartende 40+ Soul/Motown/Pop band: Gitaar (& toetsen)

Gitarist en Toetsenist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 202x bekeken

Mede muzikanten gezocht voor opstartende 40+ Soul/Motown/Pop band: Gitaar (& toetsen)Heb je vroeger in bandjes gespeeld? Begint het weer te kriebelen en wil je het in 2019 weer gaan oppakken met aantal gelijkgestemden? Wij zijn een paar vaders & moeders (de link was het schoolplein...:-) ) die ervaring of talent hebben en graag samen weer leuk willen gaan spelen. Stijl ligt in richting funky motown, neo soul, pop maar zal natuurlijk samen verder uitgediept worden; wat past en lekker … meer »

Muzikantenbank user AdriAdri

Toetsenist gezocht funky/jazzy

Toetsenist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 112x bekeken

Zangeres, basist, gitarist en drummer zoeken toetsenist. Doel samen muziek maken waar de sfeer en gezelligheid voorop staat. Leeftijd 30-55 We willen een nieuw Jazzy/Funky repertoire opbouwen het liefst met bekende nummers die op een totaal andere manier gespeeld worden. Vaak gebruiken we hiervoor voorbeelden van Amerikaanse artiesten die goed kunnen arrangeren en hier totaal niet bekend zijn. Dit … meer »

Muzikantenbank user Dick FoorthuisDick Foorthuis

Muzikanten gezocht !!

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 647x bekeken

Muzikanten gezocht !!Ach, laat ik het zo nog eens proberen. Ben een nog steeds ambitieuze zingert/ liedjesschrijver in de hoek van Blof, de Dijk, Goede Doel. Ik zoek ervaren muzikanten om met een eigen repertoire iets goeds neer te zetten. Een TopOudeLullenBand !! Alleen eigenwerk. Ik zoek bassist, drummer, toetsenist en gitarist, ben zelf ook gitarist. Stem erbij is welkom !!! Niet hooghartig bedoeld, maar ik zoek wel … meer »

Toon van Mil

Golden Oldies Band uit Leusden/Amersfoort zoekt een Toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 336x bekeken

Golden Oldies Band uit Leusden/Amersfoort zoekt een Toetsenist(e)Wij zijn een 60+ amateurband en maken muziek uit de vijftiger, zestige- en zeventigerjaren. Gouwe ouwe hits uit de tijd van toen. De band bestaat momenteel uit een drummer, bassist/zanger, klarinettist en een gitarist/zanger. Ons repertoire bestaat uit gezellige meezing nummers en we treden zo nu en dan op en meestal op zondagmiddag. Het niveau is niet zo belangrijk mits je het serieus neemt en er … meer »

Henk Meijerse