Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenist gezocht!!

Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 132x bekeken

Gedreven en enthousiaste zangeres en bassist zijn op zoek naar muzikanten of een band. We zijn op zoek naar muzikanten met een serieuze/ambitieuze instelling qua nummers uitzoeken en spelen. Graag ontmoeten we muzikanten die net als wij voor de volle 100% willen gaan voor deze band. Ons streven is om het origineel zo goed mogelijk te benaderen en ons daarmee te onderscheiden van andere bands. Voor … meer »

Hans Bal

Border Blues Rock zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 214x bekeken

Wij, Natasja, Ludo en ik zijn op zoek naar jou (en een drummer) om onze band compleet te maken! Hou je van bluesrock en vind je het ook leuk om, net zoals wij, geregeld van die stijl af te wijken? Dan zit je bij ons helemaal goed. Waar wij tot nu toe blij van worden, zijn nummers als: Beth Hart - Bad woman blues Aynsley Lister - Angel o mine Koko Taylor - Voodoo woman Doyle Bramhall II - So You … meer »

Muzikantenbank user Nick van den BergNick van den Berg

Blues zanger en toetsenist (Hammond) gezocht

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 304x bekeken

Onze band bestaat al heel wat jaartjes, maar onze zanger is er mee gestopt. We zoeken een blueszanger met een ruige gevoelige stem. We zijn geen jonkies meer. We zijn ook op zoek naar een toetsenist die piano en Hammond kan spelen. We hebben een mooie repetitie-ruimte in Waalwijk. Onze band bestaat nu uit gitaar,drums,mondharmonica en bas. Repertoir JJ Cale, Stevey Ray Vaughen, Jimmi Hendrix, Gary … meer »

Muzikantenbank user Jean-Pierre NijsJean-Pierre Nijs

Border Blues Rock zoekt toetsenist in Tilburg e.o. (Noord-Brabant)

Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 468x bekeken

Wij, Natasja, Ludo, Bob, Jorgen en ik zijn op zoek naar jou om onze band compleet te maken! Hou je van bluesrock en vind je het ook leuk om, net zoals wij, geregeld van die stijl af te wijken? Dan zit je bij ons helemaal goed. Waar wij tot nu toe blij van worden, zijn nummers als: Beth Hart - Bad woman blues Aynsley Lister - Angel o mine Koko Taylor - Voodoo woman Doyle Bramhall II - So You Want … meer »

Muzikantenbank user Nick van den BergNick van den Berg

Allround coverband zoekt ervaren semi-prof toetsenist Regio Eindhoven

Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 477x bekeken

Allround coverband zoekt ervaren semi-prof toetsenist Regio EindhovenHallo toetsenist m/v. Ben jij opzoek naar een semi-prof allround feest coverband met optredens, gezellige mensen en ervaren muzikanten, een redelijk hoog muzikaal niveau, wil je tussen de 10 en 20 keer per jaar optreden tegen een leuke gage, kom je uit de regio Eindhoven of vind je het niet erg om te rijden en in Helmond te repeteren, lees dan even verder! Wij coverband Sound-4Ce (soundforce) zijn … meer »

Muzikantenbank user KCKC

80's indiepoprock zoekt zangeres, basist, lead gitarist

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 680x bekeken

Wij zijn CrasHNo13 uit Tilburg, een 80's indiepop band. Band bestaat nu uit 2 man van begin 40, een zanger/gitarist/bassist/toetsenist en drummer. Nu spelen we met Ableton Live DAW als ondersteuning omdat ik niet alle instrumenten gelijktijdig kan spelen. Maar willen graag in live setting gaan spelen in de repetitieruimte. Wij zoeken daarom ervaren gast hobby muzikanten die tijdelijk ons wil versterken. … meer »

H. Mill

"The SAINTS" zoeken een toetsenist

Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 1080x bekeken

“The SAINTS” is een band die zijn oorsprong had in 1965 in Eindhoven. Door de jaren heen is de samenstelling aangepast. Wij zijn een groep muzikanten (zeer ruim 65+ met uitzondering van de zangeres) met zeer ruime ervaring zijn wij op zoek naar iemand met hart voor de jaren ’60-’70 muziek (Fleetwood Mac, Beatles, Roy Orbison, Eagles e.a.), maar ook zijn weg vindt in Metallica, Bruce Springsteen, … meer »

Wout Isbouts