Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rock / Pop Coverband zoekt ZANGER

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 275x bekeken

Hallo, We zijn een Rock / Pop Coverband bestaande uit een drummer, bassist , toetsenist , gitarist , zangeres en een zanger. Onze zanger is echter vorige week gestopt waardoor we nu op zoek zijn naar een goede vervanger. We spelen stevige Rock en Pop nummers vanaf de jaren 60 tot heden toe. Om een indruk te geven enkele nummers uit het repertoire: Blof /Later als ik groter ben. Peter Frampton … meer »

Bill

Zangers en zangeressen gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Roermond (Limburg) | 209x bekeken

Beste, Wij schrijven liedjes in Nederlands-, Duits-, en Limburgstalig genre. Hier zoeken we Zangers en Zangeressen voor om dit op stage te laten performen. Heb je geen ervaring dan kun je toch reageren door een link te sturen naar boekingen@******.nl waarin we je horen en kunnen zien. Mocht je reeds ervaring hebben dan is dat een pré. Mocht je geïnteresseerd zijn dan horen we graag van je. Het … meer »

Stanislaw Kirner

Band zoekt enthousiaste zanger voor country, rock en roll en 60s muziek

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 441x bekeken

Wij, een stel oude(re) muzikanten die voor het plezier muziek maken zoeken een enthousiaste zanger(es). Genre: moderne country, rock en roll en 60s muziek. Als je naast zang ook nog slaggitaar speelt ben je helemaal welkom. Band bestaat uit gitarist, bassist, toetsenman en drummer. Meerstemmige zang is geen probleem. Band is begin dit jaar van start gegaan. Je hebt dus nog veel invloed op het repertoire. … meer »

Eric Verhagen

The Apple Tribute band zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 209x bekeken

The Apple Beatles tribute band is op zoek naar de John Lennon en/of Paul McCartney stem. Wij brengen vooral de beginjaren ten gehore op het podium. Het publiek komt volledig in extase bij onze optredens en voor de uitbater betekent dat een uitverkocht huis. Heb jij de Beatles vibes en wil een aantal gigs in een jaar? Meld je dan. Wij repeteren afwisselend in Amersfoort en Apeldoorn. Wij trekken … meer »

Hans van Baren

Zoek creatieve muzikanten voor eigen muziek

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 212x bekeken

Hallo allemaal, wij zijn een gitarist/componist en drummerop zoek naar muzikanten die er van houden creatief bezig te zijn en de wens hebben om in dit proces kwaliteiten van zichzelf te ontdekken. Stijl is rock, blues, folk geen Jazz. Mocht je geinteresseerd zijn als muzikant, kan zijn zanger, bassist, toetsenist,gitarist. Laat van je horen kijken we of er een klik is. Leeftijd 40 plus Mvg. Ed

Muzikantenbank user Ed de VriesEd de Vries

Geluidstechnicus met eigen installatie

Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 366x bekeken

Hoi hoi, ik ben zelf een muzikant in hart en nieren. Speel toetsen en doe tegelijk de techniek… 😊 Ik heb niet het allernieuwste spul maar het klinkt mooi (en is loei-zwaar 😂). Ik zoek zangers, zangeressen of bandjes in allerlei genres die van mijn diensten als geluidsman gebruik willen maken. Het is voor mij hobby dus aan de vergoeding komen we wel uit…

Muzikantenbank user John van OpdorpJohn van Opdorp

Mede zanger(es) gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 306x bekeken

Mede zanger(es) gezocht door pop/rock coverband uit Hillegom. We zoeken een spontane, energieke en flexibele achtergrondzanger(es) die uiteindelijk de helft van de nummers voor zijn/haar rekening neemt. We oefenen elke woensdagavond in onze eigen studio. Laat van je horen!

Chrissie Weijers