Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Countryband zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 232x bekeken

Countryband met ervaren 5 muzikanten, allen 55-plus,zoekt naast onze zanger/toetsenist nog versterking met een zangeres. Bekend met countrymuziek zou mooi zijn, maar niet noodzakelijk. Repetities zijn op donderdag-avond in Eerbeek. Spreekt dit je aan of wil je meer info, laat dan van je horen.

René Lodewijks

Ondersteunende muzikant voor coverband

Blazer, Percussionist en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 308x bekeken

Ondersteunende muzikant voor coverbandAllround coverband Mary & Mates zoekt een muzikant, bij voorkeur vrouw, met goede beschikbaarheid. Ondersteunende zang zou geweldig zijn naast het bespelen van een instrument (sax, of toetsen en/of percussie). Enige bandervaring zou mooi zijn. Hoe jouw rol in de band en in het repertoire ingepast wordt, willen we graag met je bespreken. Wij bestaan nu, sinds een jaar, uit zangeres/slaggitarist, … meer »

Arthur

Zanger(es) gezocht voor CCR Coverband

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 146x bekeken

Fogerty's Revival is op zoek naar een zanger(es) om de band weer helemaal compleet te maken. We spelen CCR en John Fogerty's nummers. Daar liggen onze roots als Fogerty's Revival. We repeteren elke dinsdagavond in eigen repetitieruimte in Eindhoven van 20.00 tot 22.00 uur. Wil je graag zingen en een paar keer per jaar een podium op? Laat het ons weten en we plannen een avondje met jou in!

Jelte Walthuis

Medemuzikant gezocht 60-plus regio Weert

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Roermond (Limburg) | 546x bekeken

Medemuzikant gezocht 60-plus regio WeertIk ben inmiddels met pensioen en zou graag weer wat muziek willen maken voor ouderen. Zodoende ben ik op zoek naar mede muzikant (en) om samen in de regio wat te gaan spelen. Ik speel gitaar zowel fingerpicking als slag en heb een redelijke stem. Is er een gitarist, toetsenist, accordeonist enz. met ook een redelijke 1ste of 2de stem die interesse heeft? Repertoire heb ik meer als voldoende voor de … meer »

Muzikantenbank user Niek SiebenNiek Sieben

Muzikanten gezocht voor Open Podium in Houten

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 782x bekeken

Muzikanten gezocht voor Open Podium in HoutenVoor ons Open Podium Houten zoeken wij wekelijks amateur muzikanten (zang, toetsen, snaren, percussie etc. etc.) van elk niveau die het fijn vinden om hun muzikale passie te delen met andere muzikanten. We zijn gestart in mei 2023 en tot dusver hebben we een reeks heel gezellige en inspirerende bijeenkomsten gehad met muziek van allerlei genres. Om een idee te krijgen: bezoek onze facebookpagina! … meer »

Muzikantenbank user Open Podium HoutenOpen Podium Houten

Leadzanger gevraagd

Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 480x bekeken

Startende bluesband is nog op zoek naar een enthousiaste leadzanger. Ons repertoire bestaat tot nog toe voornamelijk uit elektrische blues en blues gerelateerde covers uit de jaren 60 en 70 maar ook invloeden van Country, Rock en Pop worden niet uitgesloten. What’s in a Name? De bezetting van de band bestaat momenteel uit een drummer, twee gitaristen, basgitarist en toetsenist (Hammond en Stagepiano), … meer »

Math Steps