Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Groningen (Groningen) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger zoekt band (25-35 jaar)

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 54x bekeken

Na vijf jaar veel gespeeld te hebben met mijn oude band is het tijd voor een nieuw muzikaal avontuur! Ben opzoek naar muzikanten die met mij te gekke songs willen maken en regelmatig willen spelen. Donkere, theatrale pop met een vleugje rock. Klinkt als een prima genre toch? Inspiratie : the killers, him, Keane, panic at the Disco, Brandon flowers, etc. Mail. Dejongebasz@*****.com of Facebook. … meer »

Muzikantenbank user Basz de JongeBasz de Jonge

13, 14, 15 of 16 jarige muzikant gezocht.

Bassist, Overig en Percussionist gezocht in Groningen (Groningen) | 78x bekeken

13, 14, 15 of 16 jarige muzikant gezocht.Hai! Mijn naam is Thijs en ik ben 15 jaar oud. Ik speel voornamelijk country muziek (van vroeger) maar ik kan ook andere genres. Denk aan blues, rock en roll en dat soort dingen. Ik hou ook heel erg van de muziek van Lukas Nelson. Dat is een soort mix van allemaal genres. Moet je eens opzoeken. Ik speel gitaar. Ik hou heel erg van Willie Nelson, Hank Williams en Waylon Jennings en dat soort mannetjes. … meer »

Muzikantenbank user Thijs VrolijkThijs Vrolijk

Ervaren band zoekt drummer/ percussionist/ cajun-speler (m/v).

Drummer en Percussionist gezocht in Groningen (Groningen) | 84x bekeken

Ervaren band zoekt drummer/ percussionist/ cajun-speler (m/v).Wij maken americana/ roots-muziek. van akoestisch tot versterkt, eigen werk en (obscure) covers. We hebben veel podium ervaring. Huidige samenstelling: zangeres/ rhythmgitariste, contrabassist/ zanger en solo/lapsteel/slide gitarist/ achtergrond-zanger. Onze percussionist/ drummer/ cajunspeler is er vanwege drukte mee opgehouden en we zijn dus op zoek naar iemand (m/v) die het stokje van hem over … meer »

Muzikantenbank user RonaldRonald

Zanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 177x bekeken

Heb je altijd al willen zingen in een (hard) Rock coverband dan bieden wij je die kans. Voor onze band Drifter zijn we op zoek naar een zanger. Ervaring is een voordeel maar ook iemand die denkt over een goede stem te beschikken, maar nog nooit in een band gezongen heeft is vrij om te reageren. Wie we zijn? Drifter en we bestaan uit 2 gitaristen, 1 basgitarist en een drummer. Door omstandigheden … meer »

Muzikantenbank user Gert KoningGert Koning

Zangeres zoekt nieuw op te zetten band omgeving van Zuidlaren

Overig zoekt band in Groningen (Groningen) | 144x bekeken

Zangeres/gitariste/singersongwriter (57)zoekt nieuw op te zette band. Omdat samen spelen en optreden leuker is. Speel of zing jij Bas, Gitaar, Drum,toetsen, viool etc. Heb jij ervaring en ideeen, en net zo enthousiast. Vind jij het leuk om met mij op te treden en, in mijn eigen nummers, jouw geluid toe te voegen. Meld je aan via Antoinette.haast@*******.nl

Muzikantenbank user Antoinette HaastAntoinette Haast

Zanger zoekt muzikanten in Groningen e.o.

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 92x bekeken

Zanger, 27 jaar uit Groningen Ben jij een pianist, gitarist en/of bassist en lijkt het je leuk om op wekelijkse basis te repeteren en in de toekomst regelmatig op te treden stuur dan een berichtje. Ik zing voornamelijk pop, rock ('n roll) en soul. Denk hierbij aan oldies zoals Creedence, Elvis, the Beatles maar ook wat nieuwere muziek zoals Bruno Mars of bijv. Ed Sheeran. Daarnaast speel ik ook … meer »

Muzikantenbank user NiekNiek

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 126x bekeken

Hallo, ik ben op zoek naar een leuke enthousiaste band om muziek mee te maken. Persoonlijk zit ik qua muziekstijl in de indie pop, indie rock, garage punk, maar ook wel pop genres. Maar ik sta open voor veel andere invloeden. Ik speel zelf nog op een zeer matig level toetsen. Mocht je meer willen weten vraag gerust! Groetjes, Anneke

Muzikantenbank user Anneke WestraAnneke Westra