Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Groningen (Groningen) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Mensen gezocht voor opstarten van een band

Bassist zoekt band in Groningen (Groningen) | 140x bekeken

Als beginnende bassist ben ik op zoek naar mensen waarmee ik een band kan gaan opstarten. Qua stijl vooral rock-metal en qua invloeden ondermeer; Opeth, Ghost, Riverside, Tool, Tame Impala, Pearl Jam, The Doors etc. Spelplezier staat bij mij voorop. Ben 42 jaar. Maak trouwens zelf ook nog muziek, qua stijl vooral EDM.

Muzikantenbank user JeroenJeroen

Rock gitarist gezocht ( M/V)

Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 197x bekeken

Wij zoeken een "oudere" (b.v.k. minimaal boven de 40 jaar) ervaren M/V.rock gitarist, omgeving Groningen. Wij spelen hoofdzakelijk eigen werk, rock/bluesrock met lead zangeres. Goede akkoordenkennis is een must. Hij/zij moet zowel ritme als wel solo's voor zijn/haar rekening moeten kunnen nemen. Repeteren in Groningen op zondagavond. Reacties worden met belangstelling tegemoet gezien.

Muzikantenbank user Loe SpitzersLoe Spitzers

Zanger zoekt bandleden voor Americana-formatie

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 162x bekeken

Zanger zoekt bandleden voor Americana-formatieZanger/gitarist (32) zoekt muzikanten in of rond de stad Groningen om een fanatieke Americana-band mee te vormen. Denk qua stijl aan Ryan Adams en Jason Isbell, maar ook aan ons Neerlands toptalent Danny Vera. :) Ultieme doelen zijn om eigen werk te schrijven, op te nemen en op te treden, maar uiteraard alles stap voor stap. Ik heb ervaring met het schrijven en opnemen van nummers. Zie bijgevoegd … meer »

Muzikantenbank user Rudmer HeijRudmer Heij

Bassist gezocht

Bassist gezocht in Groningen (Groningen) | 370x bekeken

Hallo Wij zoeken een bassist voor onze band. We spelen sfeervolle indie, shoegaze, new wave achtige muziek. Hebben ca 6 eigen nummers en willen graag verder met eigen repertoire uitbreiden om uiteindelijk optredens te doen en opnames maken. Oefenen om de week, soms vaker in Viadukt. Onze leeftijd varieert van 55 tot 27 (gitarist/zanger, giarist, drummer). Liefst heb je ervaring in bands en optredens, … meer »

Tjeerd Folmer

Top 100 coverband zoekt muzikanten

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 285x bekeken

Hoi! Wij, Sander (21, pianist) en Tim (22, gitarist) zijn op zoek naar meerdere muzikanten, waaronder een drummer, zanger(es) en een bassist. Zoals de titel al aangeeft willen we een coverband oprichten die de top 100 covert. Denk aan bands zoals The Rolling Stones, ACDC, Blöf, Guus Meeuwis, etc. Van alle markten thuis dus! Lijkt het je wat, laat dan wat van je horen!

Muzikantenbank user Tim DbTim Db

Gezocht: Gitarist m/v om onze 60's band te komen versterken

Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 260x bekeken

Omgeving Groningen.... Ben jij de GITARIST die het leuk lijkt om met ons terug in de tijd te gaan en de 60's weer opnieuw tot leven wil brengen en.....ben je net zo gemotiveerd en enthousiast als wij dan zoeken we jou! Wij zijn een band die van oorsprong instrumentale muziek speelt maar recent is er een zangeres bij gekomen en hebben we ons repertoire uitgebreid met zangnummers van o.a Brenda Lee, … meer »

Lady T and The Surftwangs

Zin om samen te jammen?! Gitarist, bassist & drummer of toetsen

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 331x bekeken

Mijn naam is Kai, ik ben 29 jaar en speel een aantal jaren gitaar. In het verleden heb ik een paar keer opgetreden en wie weet waar dit naar toe gaat. Het belangrijkste is om na te gaan of er een muzikale klik is en als je grotendeels op gehoor kunt spelen dat zou helemaal geweldig zijn. Genres vind ik niet zo belangrijk, laat gewoon je creativiteit erop los en probeer desnoods je mood om te zetten … meer »

Knightforest

Zanger gezocht !!!

Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 194x bekeken

Hallo, wij zijn opzoek naar een zanger die niet alleen natuurlijk kan zingen, maar ook een "performance" neer kan zetten op het podium. We zijn een nieuw opstartende band, maar niet beginnende muzikanten! Ons repertoire bestaat uit covers zoals; Lenny Kravitz, Red hot Chili Peppers, Living Color, The Police, Rage against the Machine, and more to come. Doel: regelmatig repeteren/optreden en een hoop … meer »

Job