Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Groningen (Groningen) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Jammen!!! Op zoek naar een basgitarist/gitarist en drummer

Gitarist zoekt band in Groningen (Groningen) | 207x bekeken

Mijn naam is Kai, ik ben 28 jaar en speel een aantal jaren gitaar. Naast gitaar kan ik ook bassen en piano spelen. Ik heb wel eens opgetreden en covers gespeeld maar het allerliefst zou ik samen met mensen willen jammen. Het genre wat ik het meest aantrekkelijk vind is Psychedelische Rock! Ik beschik zelf helaas niet over een goede ruimte om te jammen. Bas en gitaar kan nog wel qua volume maar drum … meer »

Knightforest

Zang en of gitaar

Gitarist zoekt band in Groningen (Groningen) | 180x bekeken

Moi! Wie heeft er net als mij zin om een band(je) te starten. Wat leuk is dat we misschien wel niks kunnen maar samen iets aparts in elkaar kunnen zetten. Ik ben een rock fanaat maar al jaren fan van Satriani, Malmsteen, Vai eigenlijk alle G3 gitaristen. Nee ik speel het ze niet na maar ritmes melodieën etc bedenken doe ik veel. Kortom tijd en energie en elke seconde het leuk vinden en … meer »

michael

Bassist zoekt band om ervaring mee op te doen

Bassist zoekt band in Groningen (Groningen) | 133x bekeken

Hallo, ik ben een 20-jarige bassist te Groningen. Ik heb al een aantal keer met een vriend wat samen gespeeld. Aangezien zij verhuisd ben ik op zoek naar een band van beginnend tot gemiddeld niveau om regelmatig mee te oefenen, podium ervaring op te doen, en natuurlijk muziek te maken. Ik heb zelf eigen gear (basgitaar, kleine+grote versterker). Qua muziekstijl speel ik voornamelijk rock, pop, … meer »

Hielke

Accordeonist zoekt muziekanten

Accordeonist zoekt band in Groningen (Groningen) | 170x bekeken

Hoi. Ik ben accordeonist, speel alles op gehoor en vroeger was ik straat muziekant, heb vele prijzen gewonnen op straatmuziekantenfestivals. Tot mn 17e. Nu speel ik eigenlijk alleen voor mezelf, maar het blijft knagen dat ik niet meer optreed of op straat speel. Het was zo leuk. Nu trek ik toch de stoute schoenen asn om dit weer te doen met muziekanten die dit ook leuk lijkt. En dus zoek ik bv. Contrabas, … meer »

Westerhof

Metalband gezocht

Gitarist zoekt band in Groningen (Groningen) | 102x bekeken

Hallo, Ik ben Dennis, 22 jaar en ik ben opzoek naar een metalband. Ik heb al jaren een passie voor metal en ik besteed ook het liefst al mijn tijd in het bespelen van de gitaar en het beluisteren van metal. In mijn vrije tijd speel ik dan ook veel nummers van Cradle of filth, Behemoth en Heaven shall burn, Ook hou ik heel erg van metal/Deathcore. Ik heb zelf ongeveer 3 jaar ervaring met gitaar … meer »

Muzikantenbank user Dennis de GraafDennis de Graaf

Zangeres zoekt een bandje!

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 297x bekeken

Zangeres zoekt een bandje!Hoi, ik ben Elin en ik ben 14 jaar. Ik zit in 3 mavo van het Parcival College in Groningen, maar ben bereid om een eindje te reizen met de trein. Het lijkt me super leuk om me bij een bandje met leeftijdsgenoten aan te sluiten. Ik zing, maar ik speel ook ukelele en ben begonnen met gitaarspelen. Ik heb nog geen ervaringen met een bandje, maar eens moet de eerste keer zijn, toch? Ik hou voornamelijk … meer »

Elin Albers