Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Groningen (Groningen) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Mensen gezocht voor opstarten van een band

Bassist zoekt band in Groningen (Groningen) | 140x bekeken

Als beginnende bassist ben ik op zoek naar mensen waarmee ik een band kan gaan opstarten. Qua stijl vooral rock-metal en qua invloeden ondermeer; Opeth, Ghost, Riverside, Tool, Tame Impala, Pearl Jam, The Doors etc. Spelplezier staat bij mij voorop. Ben 42 jaar. Maak trouwens zelf ook nog muziek, qua stijl vooral EDM.

Muzikantenbank user JeroenJeroen

Zanger zoekt bandleden voor Americana-formatie

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 162x bekeken

Zanger zoekt bandleden voor Americana-formatieZanger/gitarist (32) zoekt muzikanten in of rond de stad Groningen om een fanatieke Americana-band mee te vormen. Denk qua stijl aan Ryan Adams en Jason Isbell, maar ook aan ons Neerlands toptalent Danny Vera. :) Ultieme doelen zijn om eigen werk te schrijven, op te nemen en op te treden, maar uiteraard alles stap voor stap. Ik heb ervaring met het schrijven en opnemen van nummers. Zie bijgevoegd … meer »

Muzikantenbank user Rudmer HeijRudmer Heij

Zangeres in Groningen zoekt ervaren gitarist/toetsenist (uitgebreide kennis van akkoorden (w.o. Jazz-)

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 283x bekeken

Zangeres in Groningen zoekt ervaren gitarist/toetsenist (uitgebreide kennis van akkoorden (w.o. Jazz-)Hoi, ik ben Jolien, 56 jaar. Ik woon in Groningen Stad, en ben op zoek naar een gitarist/toetsenist die samen met mij een repertoire op wil bouwen en af en toe ergens wil optreden. Mijn stem lijkt wel op die van Norah Jones, Eva Cassidy, Joni Mitchell en Heather Nova. Ik zing verschillende genres (pop, jazz, bossa nova) en in meerdere talen (vnl. Engels). Sta open voor allerlei stijlen (ook niet-westerse) … meer »

Jolien

Percussionist zoekt Jazz-formatie

Percussionist zoekt band in Groningen (Groningen) | 985x bekeken

Percussionist met veel professionele ervaring zoekt Jazz-formatie met een experimenteel karakter. Ik ben een improviserend muzikant met een ruim instrumentarium met ook vocale mogelijkheden. Mijn interesse gaat uit naar een formatie waarin Jazz, Fusion, Latin, Wereld- en ook meditatieve muziek mogelijk zijn.

Erik Karsemeijer