Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Groningen (Groningen) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger zoekt muzikanten voor z.am (Kaseko,calypso,soca,soul .....) band

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 52x bekeken

Ervaren zanger zoekt ervaren muzikanten voor zuid/Amerikaanse i.o. band om o.a. kaseko,soca,calypso,reggae,soul,merengue enz... om een zeer goede dans/party band op te zetten met de bedoeling regelmatig optredens o.a. verjaardagen,feesten kortom overal waar deze muzik gewild is. Belangrijk is wel dat de muzikanten partij (backing vocals) moeten kunnen geven dus enige zang ervaring is een pre. Ook … meer »

Ike.

Samenwerking gezocht

Overig zoekt band in Groningen (Groningen) | 113x bekeken

Ben op zoek naar een producer en/of toetsenist om samen electronische muziek mee te gaan maken. Qua stijlen ondermeer; ambient, electro, techno, trance etc. Stuur gerust een bericht voor meer vragen, informatie etc

Muzikantenbank user JeroenJeroen

Allround zeer ervaren zanger zoekt toetsenist voor duo.

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 201x bekeken

Ik ben een zeer ervaren zanger met meer dan 35jaar podium ervaring. Om het gedoe met muzikanten heb ik ruim 20jaar met zeer ervaren alround toetsenisten optredens verzorgd op o.a. bruiloften, bedrijfsfeestjes, verjaardagen 40/60plus, recepties, casinos met muziek uit de jaren 40-90 in allerlei genres.Ik maakte mijn repertiore maar hield mij er nooit aan bij een optreden omdat het publiek bepaald. Een … meer »

Ike.

Metalband gezocht

Gitarist zoekt band in Groningen (Groningen) | 97x bekeken

Hallo, Ik ben Dennis, 22 jaar en ik ben opzoek naar een metalband. Ik heb al jaren een passie voor metal en ik besteed ook het liefst al mijn tijd in het bespelen van de gitaar en het beluisteren van metal. In mijn vrije tijd speel ik dan ook veel nummers van Cradle of filth, Behemoth en Heaven shall burn, Ook hou ik heel erg van metal/Deathcore. Ik heb zelf ongeveer 3 jaar ervaring met gitaar … meer »

Muzikantenbank user Dennis de GraafDennis de Graaf

Zangeres zoekt een bandje!

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 191x bekeken

Zangeres zoekt een bandje!Hoi, ik ben Elin en ik ben 14 jaar. Ik zit in 3 mavo van het Parcival College in Groningen, maar ben bereid om een eindje te reizen met de trein. Het lijkt me super leuk om me bij een bandje met leeftijdsgenoten aan te sluiten. Ik zing, maar ik speel ook ukelele en ben begonnen met gitaarspelen. Ik heb nog geen ervaringen met een bandje, maar eens moet de eerste keer zijn, toch? Ik hou voornamelijk … meer »

Elin Albers

Prog/Alt Rock Singer searching for musicians

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 135x bekeken

Prog/Alt Rock Singer searching for musiciansHi there! I'm new in Groningen and I would like to form a band here. I had a band back in Spain (https://open.spotify.com/album/2zJVjUJ2RzIfO1sFjnWUDB) and I would like to start a new project with experienced musicians, not amateurs. I would love to combine rock and some electronic music, industrial sound or something similar, but I'm opened to ideas and to people who want to create music. I also love … meer »

Muzikantenbank user JoseJose