Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Groningen (Groningen) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Pop band gezocht!!!

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 118x bekeken

Pop band gezocht!!!Hey allemaal! Ik ben de 18 jarige Marieke Schenk uit Tynaarlo, een dorp in Drenthe. Ik ben opzoek naar een gezellige band met wie ik mijn eigen nummers kan spelen en nummers kan maken. Niet alleen gemotiveerde band maar ook een gezellige band voor een avondje op stap! Ik zoek een drummer, gitarist en een bassist. Het liefste ook nog iemand voor de beats. Zelf speel ik slaggitaar en zing … meer »

Muzikantenbank user Marieke SchenkMarieke Schenk

Bassist, tekstschrijver en zanger zoekt band in omgeving Groningen

Bassist zoekt band in Groningen (Groningen) | 129x bekeken

Hallo, mijn naam is Tren. Ik speel vanaf mijn twaalfde basgitaar en ben op de basisschool begonnen met zingen. Ik ben nu twintig en ben op zoek naar een band waarbij ik basgitaar kan spelen en/of kan zingen. Ik schrijf zelf teksten maar vind het ook leuk om samen te schrijven. Ik speel muziek uit verschillende metalgenres van bands zoals Sabaton , PowerWolf, Amaranthe, Arch Enemy en Unleash the Archers. … meer »

Tren Middelkamp

Bassist zoek band

Bassist zoekt band in Groningen (Groningen) | 215x bekeken

Ik ben Jacob en ben 14 jaar oud en speel al een tijdje basgitaar, Ik woon in de regio Westerkwartier in Groningen. Ik houd van punk, rock en metal Ik zoek hierbij een leadzanger, slaggitarist, leadgitarist en drummer (mag ook alleen leadzanger en gitarist of een leadzanger die slaggitaar kan spelen) Het liefst heb ik een band tussen de 4 en de 5 personen willen oprichten inclusief mijzelf het liefst … meer »

Jacob Tjalma

Gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Groningen (Groningen) | 222x bekeken

Gitarist zoekt bandGitarist (45) zoekt band in of rond Groningen. Ik speel zowel acoustisch als elektrisch en probeer er af en toe ook wel een solo uit te gooien. Het is lang geleden dat ik in een band zat, maar heb zin om met andere mensen muziek te maken en zo nu en dan op te treden. Muziekstijl top 100/ rock/ blues.

Muzikantenbank user RichardRichard

Altsaxofonist zoekt jazz-funk-fusion combo om samen te experimenteren

Blazer zoekt band in Groningen (Groningen) | 137x bekeken

Ik ben een amateursaxofonist die zoekt naar 3 tot 4 medemuzikanten om muzikale grenzen te verleggen. Ik denk aan drum, bas, toetsen of gitaar, evt. blazer. Combineren van muzikale stijlen en een eigen geluid maken lijkt mij super. De nadruk ligt op ontdekken, improvisatie, samenspel. Omgeving Groningen, bijvoorbeeld oefenen bij MON. Hoop van je te horen! Groet, Michiel

Michiel