Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Groningen (Groningen) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rock/Metal gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Groningen (Groningen) | 96x bekeken

Hoi, Mijn naam is Justin en ik ben op zoek naar een band in de omgeving Groningen. Ik ben 23 jaar oud, en speel elektrisch gitaar sinds de basisschool. Ik heb nog nooit echt in een band gespeeld, maar ik zou nu wel graag band ervaring willen opdoen. Ik ben op zoek naar een band met ongeveer leeftijdsgenoten. Qua genres zou ik het liefst wat modernere rock/metal willen. Ondanks dat ik al zo … meer »

Justin

Gitarist zoekt metal band

Gitarist zoekt band in Groningen (Groningen) | 143x bekeken

Graag wil ik (36) met een groep enthousiaste metalliefhebbers keiharde muziek maken in de omgeving van Groningen. Heb geen ambities om de podia te bestormen maar wil vooral lekker spelen en plezier hebben in het maken van metal. Kan redelijk uit de voeten met een gitaar. Heb je interesse of zoekt jouw band een gitarist. Stuur dan vooral een bericht.

Pim

Drummer zoekt Metal, Punk of Rock band

Drummer zoekt band in Groningen (Groningen) | 75x bekeken

Drummer zoekt Metal, Punk of Rock bandHoi, ik ben Nicky; 26 jaar en woon in Groningen. Ik heb 10+ jaar ervaring met drums en heb ervaring met het spelen in bands. Ik heb opname- en podiumervaring met Elithium; waar ik nog steeds bij speel. Deze band kan je vinden op alle social media platformen! Ik kan met backing/clicktrack spelen en heb veel ervaring met Metal, Punk en Rock muziek. Daarnaast beschik ik over een akoestisch en elektrisch … meer »

Muzikantenbank user Nicky de JongeNicky de Jonge

Bassist zoekt goedlopende band

Bassist zoekt band in Groningen (Groningen) | 141x bekeken

Hallo, mijn zoektocht gaat uit naar een stabiele, semi-professionele coverband of tributeband in de drie noordelijke provincies met regelmatige optredens en met veel speelplezier. Met redelijk veel band-ervaring, live-radio- & studio ervaring en tamelijk veel optredens in binnen- en buitenland gaat mijn voorkeur uit naar muziek die swingt, zoals Funk, Soul, Funkrock, Pop en Jazzrock. Qua tijd en … meer »

J.P.Moehrlein

Looking to create a band

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 454x bekeken

I have been searching to start a band for quite a while I am not a professional singer and of course there is a lot I need to improve but I would love to give it a try. I am more into indie,rock etc like tame impala, strokes, the cure, artic monkeys and I am open to a lot more. Here as some links of some older videos of me singing and some I wrote: 1. https://youtube.com/playlist?list=PL8kJNwdmpcjfd9PxKyGQwZSrfnDMFLHY1 2.https://files.fm/u/acb7xy9ck

Muzikantenbank user EkaviEkavi

Amateur Percussionist

Drummer zoekt band in Groningen (Groningen) | 183x bekeken

Beste muziekvrienden,Ik zoek in de buurt van Groningen muzieklieden om samen muziek te maken en mogelijk kleinschalig op te treden. Voorkeur akoestisch. Ik speel versterkt en onversterkt cajon, met allerlei percussieinstrumenten erbij. Genre is breed, voorkeur, blues,rock,pop,

Muzikantenbank user John PijpkerJohn Pijpker

Gitarist zoekt muzikanten voor AC/DC cover-band (Bon Scott-periode)

Gitarist zoekt band in Groningen (Groningen) | 263x bekeken

Gitarist zoekt muzikanten voor AC/DC cover-band (Bon Scott-periode)Ik ben Tuuk, gitarist, en op zoek naar muzikanten voor een AC/DC cover-band. Ik ken alleen nummers uit de peroide 1976-1979 omdat ik allergisch ben voor de stem van Brian Johnson, maar wil best nummers van na Bon Scott coveren. Idee is om een repertoire in de vingers te krijgen en dan zo eens in de zoveel tijd ergens uit ons dak te gaan op een Boerenrockfestival of in een kroeg o.i.d. Repeteren hoeft … meer »

Muzikantenbank user TuukTuuk