Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

The Dead Pony's zoeken Bassist

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 328x bekeken

The Dead Pony's zoeken BassistWij zijn The Dead Pony's, rock coverband met ervaring, hebben eigen oefenruimte in aalsmeer, willen graag weer optreden, zoeken bassist. Repetoir Skunk Anansie, Muse, Portishead, Stereophonics, Nirvana, Novastar, Coldplay etc. Bij ons gaat het vooral om de energie in de nummers. Wij zijn 45+ band, maar dat mag niet uitmaken, It's only Rock 'n Roll! ( En ja, wij weten dat het meervoud Ponies is, … meer »

Ron Tetteroo

Ben jij die toetsenman/vrouw die graag danceclassics speelt?

Toetsenist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 116x bekeken

DAN ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR JOU!!!! Wij zijn een ervaren band die danceclassics speelt. Momenteel bestaan we nog uit: Zangeres gitarist bassist drums Mogelijk komt hier nog een zanger/zangeres bij. Wij repeteren in overleg om de 14 dagen rond Utrecht Heb je interesse (of weet je iemand) bel dan 06-55883522 of mail info@***************.nlhttps://youtu.be/zYkHOD8j4ak?si=i5FgnL2jhB2jlx4a

Jim Rader

Zoek creatieve muzikanten voor eigen muziek

Bassist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 348x bekeken

Hallo allemaal, wij zijn een gitarist/componist en drummerop zoek naar muzikanten die er van houden creatief bezig te zijn en de wens hebben om in dit proces kwaliteiten van zichzelf te ontdekken. Stijl is rock, blues, folk geen Jazz. Mocht je geinteresseerd zijn als muzikant, kan zijn zanger, bassist, toetsenist,gitarist. Laat van je horen kijken we of er een klik is. Leeftijd 40 plus Mvg. Ed

Muzikantenbank user Ed de VriesEd de Vries

Veelzijdige toetsenist gevraagd

Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 212x bekeken

Hoi, Onze band Estrela zoekt met spoed een toetsenist(e). Onze toetsenist/zanger heeft om gezondheidsredenen af moeten zeggen. Een bekende producer heeft zijn medewerking toegezegd en wil nummers met ons gaan opnemen in de Sound Vision Studios te Arnhem. Daarna worden de nummers aangeboden bij platenmaatschappijen waar de producer zeer goede contacten mee heeft. Onze muziek is op Soundcloud te beluisteren. … meer »

Muzikantenbank user Alfonso CorazonAlfonso Corazon

HUFTERS hebben een stem nodig

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 448x bekeken

Stevige en goed ingespeelde Rock band met ruime invloeden en eigen(zinnig) repertoire, zoekt een krachtige nieuwe stem. We repeteren één keer per week in Amsterdam. Soms een keer meer, gewoon omdat we het leuk vinden. Leeftijd geen bezwaar, wij zijn 50+. Ambities zijn te overzien: o.a. optreden, componeren en opnemen. Geen broodmuzikanten en geen beginners. Stuur een gemotiveerde mail met een … meer »

Martin Cramer

Zangeres gevraagd

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 260x bekeken

Meesterwerk muziek westland waar 60+ muziek maken. Voor ons nieuwe project zoeken wij nog een zangeres met enige ervaring ( bv in een Koor ) . Elke woensdag morgen oefenen wij in NL3 in Wateringen gedurende 16 weken. Waarna een eidoptereden volgt . Hierbij staat plezier maken voorop . Zin en tijd ? Meld je aan en bel Gérard van Luijk op 0619629308

Gerard van Luijk

Blazing Hank and the Blues Bullets, zoeken Bassist.

Bassist gezocht in Groningen (Groningen) | 578x bekeken

Blazing Hank and the Blues Bullets, zoeken Bassist.We spelen onze 'rocking Blues al bijna tien jaar in dezelfde bezetting. Helaas is er om dwingende medische redenen verandering in gekomen. Onze speelstijl is uptempo en vooral geen slowblues. Ons streven is altijd, om het publiek vanaf de eerste set op de dansvloer te krijgen. (en wat meestal lukt). Afijn, lijkt het je wat en ben je nieuwsgierig naar deze (jouw?) positie in onze band. Stuur ons dan … meer »

Muzikantenbank user HenkHenk

Blues-gospel-folk music

Gitarist zoekt band in Hoogeveen (Drenthe) | 488x bekeken

Blues-gospel-folk musicGraag zou ik in contact komen met mensen om blues, folk en gospel te gaan spelen. Niet direct om een vaste band te gaan vormen, veel meer om het samen spelen van deze muziek te ervaren. Denk in dit verband aan bijv. Rev. Gary Davis, Blind Willie Johnson, Robert Wilkins, Joe Callicot, Elizabeth Cotton en vele, vele anderen. Zelf speel ik dit genre al vele jaren met gitaarbegeleiding, akoestisch of elektrisch. … meer »

Herman