Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Funky gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 251x bekeken

Funky gitarist gezocht Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) De Tailcutters zoeken een nieuwe gitarist. We zijn een afrobeat/funkband en spelen muziek van o.a. Budosband, Funk Ark, Shaolin Afronauts, Liberators, Whitefield Brothers met een nadruk op de groove. We zijn een instrumentale band bestaande uit drums, bas, percussie, toetsen, sax, trompet en hopelijk snel weer gitaar. We zoeken … meer »

Muzikantenbank user Benjamin BenjiBenjamin Benji

Bluesband omgeving Zeist?

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 508x bekeken

Wie heeft er zin om een nieuw avontuur aan te gaan om een lekker 'ouderwetse rootsy' bluesband te beginnen in Zeist of omgeving? Het mooiste vind ik lekkere simpele eigen nummers, samen schrijven en uitvoeren met veel lol. Optredens zonder veel poespas, gewoon lekker gaan! Speel zelf gitaar en heb flink wat tijd omdat ik niet meer hoef te werken. Als je kunt zingen, bassen of drummen (of alles tegelijk): … meer »

Peter Daalmans

Achterhoekse/Duitse band is op zoek naar een nieuwe solo-gitarist.

Gitarist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 286x bekeken

Achterhoekse/Duitse band is op zoek naar een nieuwe solo-gitarist.Achterhoekse/Duitse band is op zoek naar een nieuwe solo-gitarist. De band speelt uitsluitend eigen werk (POP/ROCK). We oefenen consequent 1 keer per week op de vrijdagavond) . Onze oefenruimte is in Anholt. (D). De eigen nummers eisen een dynamische en energieke solo-lijn. Daarom zijn we op zoek naar iemand met ervaring en de nodige “Spirit”. Het liefst tussen 40 en 75 jaar oud , die bereid … meer »

Muzikantenbank user ParoParo

Gevraagd gevorderde slag/solo gitarist.

Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 306x bekeken

"By the Way" is een gezellige 60-70-80er jaren coverband bestaande uit: zangeres, zanger, bassist, gitarist en drummer allemaal 50+ maar leeftijd speelt geen enkele rol. Wij repeteren 1 x in de twee weken in Soest op zondagmiddag van 12:30 tot 16:30 uur. Als je ook nog een klein beetje kunt zingen is dat mooi meegenomen met muzikale groet Huub Tieleman bij interesse kan/mag ook contact opnemen … meer »

Huub Tieleman

Gevraagd gevorderde slag/solo gitarist.

Gitarist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 311x bekeken

"By the Way" is een gezellige 60-70-80er jaren coverband bestaande uit: zangeres, zanger, bassist, gitarist en drummer allemaal 50+ maar leeftijd speelt geen enkele rol. Wij repeteren 1 x in de twee weken in Soest op zondagmiddag van 12:30 tot 16:30 uur. Als je ook nog een klein beetje kunt zingen is dat mooi meegenomen met muzikale groet Huub Tieleman bij interesse kan/mag ook contact opnemen … meer »

Muzikantenbank user Huub TielemanHuub Tieleman

Percussionist zoekt kleine bezetting

Percussionist zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 210x bekeken

Hallo, ik ben een ervaren percussionist. Ik speel cajon, conga's en diverse kleine percussie-instrumenten. Ik ben op zoek naar een kleine bezetting in de regio Leiden/Den Haag. Bijvoorbeeld vocal(s)-gitaar-percussie of vocal(s)-piano -percussie, maar andere bezettingen sluit ik uiteraard niet uit. Ik ben vaardig in diverse stijlen: pop-latin-jazz etc. Neem contact met me op als je een keer … meer »

Drum knar

Poporkest zoekt een leadgitarist

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 257x bekeken

Poporkest zoekt een leadgitaristFull Stage Collective uit regio Den Bosch is een amateurorkest dat bestaat uit 40 muzikanten en 6 vocals. Het orkest heeft een uiteenlopend repertoire van 400 nummers in vele stijlen en van alle tijden variërend van pop, rock, soul en jazz tot Nederlandstalig en prachtige ballads. Wij zoeken voor de ritmesectie een enthousiaste leadgitarist.

Frank Dirne

Drummer

Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 257x bekeken

Warm bad voor drummer voor opstartend rock project. Affiniteit met Beatles is een plus, geen pré. Graag horen we van je als je 30+, gevorderd bent en ervaring hebt op het podium. Plezier hebben en iets goeds neerzetten!! Strak. Als je een overvloed aan energie hebt reageer gerust, ook als je twijfelt! Mvg

Wil

Drummer zoekt..

Overig gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 119x bekeken

Drummer 60+ is op zoek naar ontspannen Bluesmuzikanten. Na een tijdje still te hebben gestaan kan ik het blijkbaar toch niet laten en heb dus besloten op zoek te gaan naar een band welke een drummer te kort komt. Wat de regio betreft ben ik redelijk flexibel Zijn jullie op zoek dan hoor ik het graag

peet ka