Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres aangeboden en gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren Zanger voor Van Halen Tributeband

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 4x bekeken

Ervaren zanger á la David lee Roth gezocht voor een van Halen tribute …… VH1 Regio NL. Wij verwachten een Prof. Instelling en mentaliteit. Geen beginners en geen job-band hoppers. Het plan is om in twee repetitie dagen op een geschikte lokatie de Van Halen 1 LP + de hits van latere LP’s in te studeren. En vanzelfsprekend daarmee het land in te gaan.

Muzikantenbank user Hans HaanHans Haan

Ervaren zangeres op zoek naar een nieuwe muzikale uitdaging

Zanger / Zangeres zoekt band in Deventer (Overijssel) | 4x bekeken

Hoi, ik ben op zoek naar 1 of meer ervaren 60+ muzikanten, bv gitarist/zanger eventueel aangevuld door toetsenist, omgeving Lochem, om iets nieuws op te starten of om een bestaande formatie aan te vullen. Ik zing voornamelijk lichte popmuziek en sta open voor een breed repertoire. Meerstemmige zang vind ik grote meerwaarde hebben naast gedrevenheid en loyaliteit met elkaar. Optreden doe ik graag. Heb … meer »

vocalist

Ervaren zangeres op zoek naar een nieuwe muzikale uitdaging

Zanger / Zangeres zoekt band in Doetinchem (Gelderland) | 38x bekeken

Hoi, ik ben op zoek naar 1 of meer ervaren 60+ muzikanten, bv gitarist/zanger eventueel aangevuld door toetsenist, omgeving Lochem, om iets nieuws op te starten of om een bestaande formatie aan te vullen. Ik zing voornamelijk lichte popmuziek en sta open voor een breed repertoire. Meerstemmige zang vind ik grote meerwaarde hebben naast gedrevenheid en loyaliteit met elkaar. Optreden doe ik graag. Heb … meer »

vocalist

Semi prof Bluesrock zangeres zoekt dito band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 48x bekeken

Ha fijne medemuzikanten, Ik: jonge veertiger met ruime band, studio, gig en schrijfervaring is op zoek naar een goed op elkaar ingespeelde bluesrock band in een straal van 45 km van Amsterdam. Zangstem: Alt, goed ontwikkelde timing en dynamiek, in de stijl van Beth Hart. Janis Joplin, Joanne Shaw Taylor (zie onder voor links). Op zoek naar: band met ervaren muzikanten met optreedbereidheid … meer »

Muzikantenbank user Victoria RekatsinasVictoria Rekatsinas

Zanger(es) pop/funk/soul/disco band gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 73x bekeken

Hoi, wij (drummer, bassist, gitarist en 2 toetsenisten) zijn op zoek naar 2 mensen (tussen de 24 en 44 jaar oud) die graag mee willen zingen in onze band en dezelfde soort muziek leuk vinden (pop/funk/soul/disco) als ons. We zijn al enige tijd samen en spelen o.a. veel nummers/covers van Scary Pockets, denk aan " I Wanna Dance With Somebody", "Let Me Love You", "American Boy", "Crazy" en "Back to … meer »

Joris

Drummer en zanger/zangeres Bluesrock gezocht

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 72x bekeken

Gitarist en Bassist (50+) zoeken zanger en/of zangeres en drummer om samen bluesrock te (leren) spelen. Wij hebben ervaring in jaren 80/ 90 rockcoverband maar willen ons ook richten op bluesrock vanaf jaren 70 (FWM, Clapton, Led Zeppelin, CCR, Stones, Hendrix, Black Crowes etc.). We hebben een aardig basisniveau maar kunnen en willen ook nog veel leren. Woon je in de regio Eindhoven, heb je een niveau … meer »

Stefan Maas

Band gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 100x bekeken

Band gezochtHoi allemaal, Ik ben Ruth, 36 jaar en op zoek naar een band met wie ik symphonische metal kan zingen. Ik schrijf zelf muziek in die stijl, maar zing ook graag covers van bands als Nightwish, Within Temptation etc. Ik sta open voor beide opties: coveren of eigen werk, of een combi. Ik woon centraal in Nederland, heb eigen vervoer. Beschik ook over in ears en ik kan thuis opnemen.

Muzikantenbank user Ruth BootsmaRuth Bootsma

Gezocht inspirerend zangduo...

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 45x bekeken

Jullie hebben iets met de hedendaagse indie. Katie Melua, Amy Macdonald, The Corrs en meer van dat. Dat zou je wel akoestisch willen coveren. Jullie de zang (+ instrument als je dat wilt), met mij op gitaar. Leeftijdcategorie 45plus. Als vrijetijdsbesteding. Regio Eindhoven (straal 40km). Wil je meer weten, neem dan even contact met mij op.

Alexander

Classic rockband zoekt snel in te passen zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 109x bekeken

Hallo zangeressen en zangers. Vanwege drukke werkzaamheden van onze zanger moeten we op zoek naar een nieuwe frontvrouw/man. Kun jij je vinden in Classic-rock van CCR tot aan de Dobbie Brothers en Steppenwolf dan willen we graag een keer een avond met je spelen om te kijken en luisteren of we goed aansluiten. Eigen inbreng wordt zeer gewaardeerd. We repeteren in Amsterdam-Noord waar je goed kunt … meer »

Han Leunk