Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres aangeboden en gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger zoekt band / nieuw project!

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 66x bekeken

Hallo daar, Mijn naam is Rob.. 30 jaar uit omgeving Breda/Roosendaal. Na 8 jaar in een band te hebben gezongen die een paar jaar geleden is gestopt begint het toch weer te kriebelen. Ik heb veel podiumervaring. Artiesten die ik leuk vind zijn Elvis, Johnny Cash, Jerry Lee Lewis, Bruce Springsteen, Billy Joel, Eric Clapton, Frank Sinatra, Dean Martin etc.. dus 50' t/m 80's. Mocht je enthousiast … meer »

Muzikantenbank user Rob JanssenRob Janssen

Zangeres gezocht voor coverband (omgeving Eindhoven, Helmond, Weert)

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 82x bekeken

Wij zijn coverband Up To Eleven, spelen al een tijd samen en zijn op zoek naar een zangeres. De bezetting op dit moment: zanger/gitaar, percussioniste/zang, gitarist, drummer/zang, toetsenist en bassist. We spelen covers van verschillende muzieksoorten (o.a. pop, rock, Nederlandstalig) en oefenen 1 x per 2 weken op de dinsdag in Budel. Leeftijd: 35 tot 50 jaar. Doelstelling: 5 tot 10 optredens … meer »

Barry

Zangeres zoekt band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 134x bekeken

Hoi! Mijn naam is Romy. Ik ben 27 jaar en mijn grootste passie is zingen. Dit doe ik al sinds mijn 15e. Het lijkt me fantastisch om deze hobby verder aan te pakken in de vorm van een band. Ik zing verschillende genres, van moderne pop, pop-rock, 80’s & 90’s. Zijn jullie een band die graag op zoek is naar een zangeres en zijn jullie benieuwd naar mijn stem, laat van je horen!

Romy

Zanger gezocht voor bluesband

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 168x bekeken

Zanger gezocht voor bluesbandLead-zanger gezocht voor Bluesband te Tilburg. De band bestaat 4 jaar en de bezetting is op dit moment: gitaar/mondharmonica, basgitaar, toetsen, gitaar en drums. Onze leeftijd is 40+, we spelen op amateur niveau en repeteren 1x in de 2 weken op zaterdag ochtend/middag. We spelen nummers van o.a.: CCR, John Mayall, Eric Clapton en SRV. We zoeken een zanger met enige ervaring, we zijn een gezellige … meer »

Paul

Zanger(es) gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 178x bekeken

Voor huisgemaakte demo -eigen werk, engelstalig, teksten voorhanden- zoek ik een vrouw of man die goed kan zingen. De partijen liggen voor 90% vast. Het is in Oss en ik kan je van het Centraal Station / busstation ophalen. Voor ieder gelukt nummer, het zijn er zo'n stuk of 10, kriig je van mij euro 20,00. Doen! Mocht het echt klikken dan bestaat er nog de kans dat jij de zanger of zangeres wordt. De … meer »

Muzikantenbank user Arno van BommelArno van Bommel

Band/muzikanten gezocht Rock/Pop/Ballad

Zanger / Zangeres zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 246x bekeken

Band/muzikanten gezocht Rock/Pop/BalladBeste muziekanten, ik zoek jullie! ACOUTISCH ROCK / POP / BALLAD Ik, Marieke - 42 jaar - alt sopraan zing al jaren, voor groot en klein publiek. Een enkele keer per jaar optreden is tof maar plezier maken met elkaar voert voor mij de boventoon. Graag ben ik op zoek naar een club muzikanten om een bandje mee te vormen of om me aan te sluiten bij een bestaande band. Beschikbaarheid: maandag-, … meer »

Muzikantenbank user Marieke van den BroekMarieke van den Broek

Band zoekt zanger/zangeres!

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 152x bekeken

Hallo mede muzikant! Wij zijn een 3 koppige start up band die op zoek is naar een zanger of zangeres met een goede, stevige stem die onze nummers kan gaan zingen. nummers o.a. in de trand van: Nirvana - In Bloom David Bowie - China girl Green day - Longvieuw Therapy? - Die laughing Wij zijn 3 mannen van 50+, dus als je denkt dat je daar goed tussen past, stuur vooral even een berichtje! We … meer »

Jeroen