Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres aangeboden en gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Alternative rock band eigen werk zoekt leadzanger

Zanger / Zangeres gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 139x bekeken

Onze mede oprichtster songwriter/leadzangeres doet stapje terug, blijft wel componeren, maar speelt en zingt niet meer mee. Wij, Mental Shift, 2 gitaristen bassist en drummer zoeken daarom een nieuwe frontman, we gaan waarschijnlijk van female front naar male, maar staan overal voor open, mits rocky voice. We spelen alleen eigen werk, hebben veel repertoire, treden graag op, maar niet te vaak. Daarnaast … meer »

Muzikantenbank user Mental ShiftMental Shift

Zanger/Gitarist op zoek naar alternatieve band

Zanger / Zangeres zoekt band in Sittard-Geleen (Limburg) | 115x bekeken

Hallo!!! Mijn naam is Jonathan en ik ben op zoek naar mede metalheads en andere alternatieve muziek liefhebbers om een band mee te starten. Ik zoek: -Gitarist -Drummer -Bassist -Toetsenist(evt.) Zelf ben ik geïnteresseerd in het doen van de vocals en speel ik gitaar. Persoonlijk houd ik van experimentele metal/muziek. Interesse? Stuur dan ff een mailtje ofzo! Hieronder een skeere gitaar cover … meer »

Muzikantenbank user JonathanJonathan

Zanger gezocht omgeving Bakel

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 318x bekeken

Zanger gezocht omgeving BakelWegens het vertrek van de zanger van onze band zoeken wij een nieuwe zanger. Leeftijd is niet zo belangrijk en ervaring is geen must maar het hart moet liggen in muziek van de jaren 60 en 70. De repetities zijn op dinsdag avond. Het is niet onze intentie om regelmatig op te treden maar lekker voor de hobby en plezier muziek maken. Lijkt het je iets, informeer gerust.

Muzikantenbank user Andre StrijboschAndre Strijbosch

MOONTRACKS bluesrock coverband zoekt een zanger (regio Zoetermeer)

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 148x bekeken

MOONTRACKS bluesrock coverband zoekt een zanger (regio Zoetermeer)MOONTRACKS bluesrock coverband zoekt een zanger MOONTRACKS is een bluesrock coverband uit de regio Zoetermeer. Wij coveren nummers van o.a. Beth Hart, The Police, Melissa Etheridge, Anouk, Queen, Krezip, Kane, Ilse de Lange, Kovacs, Black Crowes, Alannah Miles en vele anderen... Lekker in het gehoor liggende covers van bekende (en soms ook zeer verrassende!) blues- en rocknummers. Wij zoeken … meer »

Frans

Band/muzikanten gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 278x bekeken

Band/muzikanten gezochtWij (17 jaar) zouden het heel leuk vinden om in een bandje te zingen. We hebben een paar jaar zangles gehad, maar nog geen bandervaring. Ons genre is pop (inspiratie/smaak is; Froukje/Billie Eilish/Tom Odell/Wasia Project/S10) maar staan evt ook open voor andere stijlen. We kunnen aansluiten bij een bandje of iets nieuws startten. In het begin covers, later lijkt t ons ook leuk om zelf nummers te maken. … meer »

anna

Zanger Zoekt Semi-pro Coverband Regio Eindhoven

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 113x bekeken

Zanger Zoekt Semi-pro Coverband Regio EindhovenIk ben Andy Sanders("50"jaar), ervaren frontman zanger, 6 octaven bereik Deep Purple en alle prachtige stemmen die de jaren 70 met zich heeft meegebracht, ik ben op zoek naar toffe ervaren semi pro muzikanten om een Knallende band mee op te zetten of die al reeds een bezetting zijn behalve de frontman om toch een paar keer per maand mee op de buhne te kunnen gaan Knallen en een publiek vermaken en … meer »

Muzikantenbank user Andy SandersAndy Sanders

Blues Rock Soul Zanger zoekt bnad

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 154x bekeken

Na 15 Jaar in het buitenland gewoond te hebben keer ik terug naar Nederland. Dit per 1 Juni. Ik zoek een leuke band in de regio tussen Den Bosch en Eindhoven. Blues, Soul of Rock, ik ben er klaar voor. Zang, percussie en Mississippi saxophone. Behoorlijk wat podium ervaring, goedlachs en serieus als het gaat om muziek. Ik kom graag een nummertje meezingen op 1 van jullie repetitie avondjes. Tot snel!

Muzikantenbank user Bram HolleboomBram Holleboom

Bassist en zanger/zangeres gezocht

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 321x bekeken

Mijn naam is Jop (23) en ik ben opzoek naar een bassist en een zanger/zangeres voor een bandje. Graag zou ik vooral samen muziek schrijven met pop/rock als stijl, maar af en toe een cover is ook super leuk! Ik speel zelf drum/keyboard en een vriend speelt gitaar. Lijkt jou dit leuk? Schroom dan niet om een berichtje te sturen.

Jop