Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres aangeboden en gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger zoekt band / nieuw project!

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 77x bekeken

Hallo daar, Mijn naam is Rob.. 30 jaar uit omgeving Breda/Roosendaal. Na 8 jaar in een band te hebben gezongen die een paar jaar geleden is gestopt begint het toch weer te kriebelen. Ik heb veel podiumervaring. Artiesten die ik leuk vind zijn Elvis, Johnny Cash, Jerry Lee Lewis, Bruce Springsteen, Billy Joel, Eric Clapton, Frank Sinatra, Dean Martin etc.. dus 50' t/m 80's. Mocht je enthousiast … meer »

Muzikantenbank user Rob JanssenRob Janssen

Coverband zoekt zanger!

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 92x bekeken

Coverband “Flashback” zoekt zanger!!!! Wij zijn op zoek naar een ervaren zanger, die samen met onze dynamische zangeres de frontpositie op de podia gaat innemen. “Flashback” is een coverband bestaande uit: Zangeres; drums; bas-, slag- en sologitaar;en keyboard … allemaal 50+, die lange tijd in diverse bands hun sporen hebben verdiend. Samen muziek maken; plezier hebben met elkaar en een … meer »

Muzikantenbank user Petra Willemse-BurgersPetra Willemse-Burgers

Zangeres gezocht voor coverband (omgeving Weert - Helmond)

Zanger / Zangeres gezocht in Roermond (Limburg) | 91x bekeken

Wij zijn coverband Up To Eleven, spelen al een tijd samen en zijn op zoek naar een zangeres. De bezetting op dit moment: zanger/gitaar, percussioniste/zang, gitarist, drummer/zang, toetsenist en bassist. We spelen covers van verschillende muzieksoorten (o.a. pop, rock, Nederlandstalig) en oefenen 1 x per 2 weken op de dinsdag in Budel. Leeftijd: 35 tot 50 jaar. Doelstelling: 5 tot 10 optredens … meer »

Barry

Zangeres gezocht voor coverband (omgeving Eindhoven, Helmond, Weert)

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 88x bekeken

Wij zijn coverband Up To Eleven, spelen al een tijd samen en zijn op zoek naar een zangeres. De bezetting op dit moment: zanger/gitaar, percussioniste/zang, gitarist, drummer/zang, toetsenist en bassist. We spelen covers van verschillende muzieksoorten (o.a. pop, rock, Nederlandstalig) en oefenen 1 x per 2 weken op de dinsdag in Budel. Leeftijd: 35 tot 50 jaar. Doelstelling: 5 tot 10 optredens … meer »

Barry

Zangeres zoekt muzikant of band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Helder (Noord-Holland) | 187x bekeken

Zangeres zoekt muzikant of band!Hallo allemaal! Al heel lang lijkt het mij geweldig om meer op muziek te gaan richten en iets te doen samen met anderen. Uiteindelijk wil ik graag toe werken naar optredens op bijvoorbeeld bruiloften en feesten. Zelf zing ik en kan ik geen instrument bespelen dus iemand anders die dat wel kan heeft mijn voorkeur. Ik ben zelf 25 jaar oud en ga binnenkort in Noord-Holland Noord wonen. Maar ik heb … meer »

Muzikantenbank user Maxime FrerichsMaxime Frerichs

Zangeres zoekt band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 137x bekeken

Hoi! Mijn naam is Romy. Ik ben 27 jaar en mijn grootste passie is zingen. Dit doe ik al sinds mijn 15e. Het lijkt me fantastisch om deze hobby verder aan te pakken in de vorm van een band. Ik zing verschillende genres, van moderne pop, pop-rock, 80’s & 90’s. Zijn jullie een band die graag op zoek is naar een zangeres en zijn jullie benieuwd naar mijn stem, laat van je horen!

Romy

Zanger gezocht voor bluesband

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 171x bekeken

Zanger gezocht voor bluesbandLead-zanger gezocht voor Bluesband te Tilburg. De band bestaat 4 jaar en de bezetting is op dit moment: gitaar/mondharmonica, basgitaar, toetsen, gitaar en drums. Onze leeftijd is 40+, we spelen op amateur niveau en repeteren 1x in de 2 weken op zaterdag ochtend/middag. We spelen nummers van o.a.: CCR, John Mayall, Eric Clapton en SRV. We zoeken een zanger met enige ervaring, we zijn een gezellige … meer »

Paul

Muzikanten gevraagd voor nieuwe band in Veenendaal

Bassist, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 138x bekeken

Beschrijving Wie zijn wij? Wij zijn een gitarist en percussionist die Nederlandse liedjes maken in een eigen stijl. We spelen alleen eigen werk. Wij hebben een oefenruimte in Veenendaal. Onze liedjes zijn theaterliedjes/luisterliedjes Wat willen we? Met elkaar liedjes bedenken, maken en ontwikkelen. Liefst meerstemmig. Je bent als het ware een deel van een kruidenrekje met … meer »

Muzikantenbank user Hans DekHans Dek

Bassist en zanger gezocht

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 202x bekeken

Wij (drummer & gitarist) zoeken een zanger en bassist om de line-up compleet te maken. Muziek in de stijl van Meshuggah tot Deftones, termen als Math, hardcore, ambient, industrial, melodic. Fun (!) maar met een professionele insteek. Doel: album opnemen en live shows. Check hieronder een korte snippet-mix van onze demo-songs om een indruk op te doen. Verder: We zijn beide midden 40 en repeteren … meer »

nevez