Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt muziekanten

Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 134x bekeken

Hallo allemaal, Sinds kort woon ik weer in Alkmaar en ben op zoek naar muziekanten waarmee ik mijn passie voor muziek kan delen. Ik zelf ben een zangeres, 22 jaar en sta open voor verschillende stijlen. Ook lijkt het me leuk om samen nummers te gaan schrijven. Klinkt dit als muziek in jou oren? Dan kun je mij bereiken via m_muziek@outlook .com Groetjes!

Muzikantenbank user Aisha MAAisha MA

De Stemband uit Alkmaar zoekt zangers (m)

Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 170x bekeken

De Stemband komt uit Alkmaar en bestaat uit 24 zangers en zangeressen. Onder leiding van dirigent/arrangeur Frank Hoebe, en begeleid door onze eigen live band, zingen we vier- tot zes stemmige nummers, afgewisseld met sterke solo’s en acapella nummers. Sinds een aantal jaren zetten we een verrassende show neer met een verhaal waarbij de nummers de rode draad vormen. Met pakkende choreografie verrassen … meer »

Bert .

Zanger/ zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 366x bekeken

Zanger / Zangeres gezocht in de omgeving Alkmaar. Drummer, bassist en 2 gitaristen zijn op zoek naar zanger en zangeres. Wij zijn amateurs, maar wel met een goed gevoel voor muziek en behoorlijk wat ervaring. We maken een nieuwe start, dus alles is nog te bespreken. Onze leeftijden liggen tussen de 30 en 50 jaar, maar alle leeftijden zijn natuurlijk van harte welkom! Wat zoeken wij: Een zanger … meer »

Rini Brink

Gitarist / songwriter op zoek naar zanger of zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 271x bekeken

Hi, Ik ben een gitarist van 30 jaar oud uit Alkmaar. Ik ben begonnen met gitaar spelen toen ik 12 jaar oud was en ik ben afgestudeerd als muzikant. Mijn muzieksmaak is heel breed en ik haal inspiratie uit alle soort van muziek. Ik heb in veel bandjes gespeeld en met veel verschillende projecten mee gewerkt. Het leukste vind ik om eigen nummers te schrijven, een bandje oprichten, gaan oefenen/optreden … meer »

Muzikantenbank user Mischka de BoerMischka de Boer

Band zoekt zanger(es). Mooi als je ook gitaar speelt!

Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 264x bekeken

Drumster/bassist/gitarist speelden rock, pop, soul, blues enz. Naast bestaand materiaal willen we nieuwe inbreng nummers. Huidige setlist kunnen we je sturen. Leeftijd minder belangrijk, goed musiceren wel. En je eigen apparatuur hebben. Liever geen beginners. Gezellig met motivatie. Voor ’n feestje,’n goed optreden of commercieel. Oefenen doen we s’avonds voorlopig op donderdag en zoeken muzikanten … meer »

simoun60

The Very 80’s coverband zoekt ervaren frontman/zanger omg Hoorn

Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 271x bekeken

The Very 80’s coverband zoekt ervaren frontman/zanger omg HoornThe Very 80’s coverband zoekt een frontman zanger (gitarist) in Westfriesland. Repertoire bestaat uit met name de bekende hits uit de late 70’s en 80’s. Waarvan een groot gedeelte Disco-dance gerelateerd o.a. Earth, Wind & Fire, Chic, Jacksons, Tavares, Prince en vele andere . Aangevuld met pop, rock en Nederlandstalig van o.a. Wham!, Abba, Grease, Simple Minds, U2, De Dijk, en Doe Maar. Wij … meer »

Muzikantenbank user Nancy Bregman-van StraatenNancy Bregman-van Straaten

Zanger(es) toetsenist gezocht!!

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 453x bekeken

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht (Noord-Holland) Muzikanten (zanger(es), en toetsenist) gezocht in de omgeving Alkmaar. Drummer en bassist zijn op zoek naar medemuzikanten. We zoeken mensen, die zin hebben een keer in de twee weken een avond samen te musiceren. Wellicht dat daar in de toekomst af en toe een optreden uit voort kan vloeien. Wij zijn amateurs, maar wel met een goed gevoel … meer »

Rini Brink

Band zoekt zanger

Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 238x bekeken

Beste muzikanten, wij zijn drie jongens van 17, 18 en 20 jaar die bezig zijn met het opstarten van een nieuwe band. Wij zijn alleen nog opzoek naar een zanger. Wij spelen voor rock muziek We zijn vooral bezig met het maken van eigen muziek. Onze invloeden zijn bands als: Pearl Jam, Queen, Pink Floyd, The War On Drugs etc. Wij hebben een eigen oefenruimte en repeteren daar elke week twee uur lang. Waar … meer »

Melle Schouten