Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Songwriter/gitarist zoekt zanger of zangeres voor eigen werk!

Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 130x bekeken

Hi! Ik ben een gitarist van 30 jaar oud uit Alkmaar. Ik ben begonnen met gitaar spelen toen ik 12 jaar oud was en ik ben ook afgestudeerd als muzikant. Mijn muzieksmaak is heel divers, ik luister naar bijna alle soort van muziek en vind het ook leuk om verschillende genres te spelen/luisteren. Het leukste vind ik om eigen werk te maken en dan ook met een eigen bandje te gaan optreden. Mijn songs … meer »

Muzikantenbank user Mischka de BoerMischka de Boer

Partyband zoekt met SPOED een ZANGER

Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 224x bekeken

Partyband zoekt met SPOED een ZANGERPartyband 'De Vrienden Van' is met spoed op zoek naar een nieuwe zanger! Ben jij een goede zanger en kan je de hele tent op zn kop zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn een jonge, enthousiaste band uit (voornamelijk) Volendam. 5 juli 2019 is onze promo avond en spelen we voor vele grote boekers. Er zit dus veel haast achter. Bij interesse graag even contact opnemen 06-10572042

Muzikantenbank user Lianne KenterLianne Kenter

Ervaren gitarist zoekt muzikanten in Noord Holland.

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 171x bekeken

Ik ben gitarist, 56 jaar uit Alkmaar. Ik heb een goed huwelijk, een leuke baan, en heb niet meer de ambitie om nog eens steenrijk en wereldberoemd te worden. Ook heb ik geen zin meer om gigantische setlisten in te moeten studeren. Toch speel ik een aardig moppie gitaar en zou het fijn vinden als ik hier een paar andere muzikanten zou vinden. Gevorderde muzikanten dus, zonder al te veel ambities. Gewoon … meer »

Muzikantenbank user Serge van den AkkerSerge van den Akker

Coverband zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 275x bekeken

Coverband zoekt zangeresCoverband Lynx uit Alkmaar is de leukste coverband van Nederland. Vier muzikale vrienden die op de middelbare school zijn begonnen. Inmiddels bestaat de band 20 jaar en hebben ze op zo’n beetje álle podia van Nederland gestaan. Deze semiprofessionele band bestaat uit een drummer, een gitarist, een bassist en een zanger en het (feest)repertoire is zeer gevarieerd. Bekijk gerust de video’s op … meer »

Muzikantenbank user Nick RenooijNick Renooij