Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger gezocht voor Golden Earring cover/tribute band

Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 218x bekeken

Wij zijn op zoek naar een zanger voor onze Golden Earring cover/tributeband. Wij zijn alle 50+, met heel veel ervaring opgedaan in vele Noord-Hollandse rock/cover bands. Onze oefenruimte met apparatuur is in omgeving Schagen. Wij hebben nu een setlijst met 20 nummers met zowel de hits als de wat minder bekende. Uiteraard kunnen we daar nog nummers aan toevoegen of aanpassen in overleg. We streven … meer »

Bas Fivestring

Chickenskin zoekt Zanger, Toetsenist, Bassist omgeving Bergen Alkmaar.

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 661x bekeken

Chickenskin is op zoek naar een zanger, toetsenist en bassist voor een akoestische combinatie. Chickenskin speelt op semiprofessioneel niveau de mooiste en melodieën van de laatste 50 jaar. Belangrijke uitgangspunten van Chickenskin zijn: - herkenbare melodieën - prettig volume - stijlvolle presentatie Impressie: https://youtu.be/h1wdIPkQudk Herken je jezelf in deze formule, laat dan een … meer »

Muzikantenbank user ChickenskinChickenskin

Coverband zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 758x bekeken

Band in oprichting met ervaren maar niet geschoolde muzikanten is op zoek naar een zanger die de band compleet maakt. Wij, drummer, toetsenist, solo-gitarist, slag-gitarist en bassist willen samen met jou nummers van bv. Doobie Brothers, Little River Band, America, Traveling Wilburys, Al Stewart, Crowded House etc. etc. zo goed als mogelijk brengen voor ons publiek. 2e en 3e stem kunnen we goed … meer »

Marcel Ursem