Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

The Very 80’s coverband zoekt ervaren frontman/zanger omg Hoorn

Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 185x bekeken

The Very 80’s coverband zoekt ervaren frontman/zanger omg HoornThe Very 80’s coverband zoekt een frontman zanger (gitarist) in Westfriesland. Repertoire bestaat uit met name de bekende hits uit de late 70’s en 80’s. Waarvan een groot gedeelte Disco-dance gerelateerd o.a. Earth, Wind & Fire, Chic, Jacksons, Tavares, Prince en vele andere . Aangevuld met pop, rock en Nederlandstalig van o.a. Wham!, Abba, Grease, Simple Minds, U2, De Dijk, en Doe Maar. Wij … meer »

Muzikantenbank user Nancy Bregman-van StraatenNancy Bregman-van Straaten

Zanger(es) toetsenist gezocht!!

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 287x bekeken

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht (Noord-Holland) Muzikanten (zanger(es), en toetsenist) gezocht in de omgeving Alkmaar. Drummer en bassist zijn op zoek naar medemuzikanten. We zoeken mensen, die zin hebben een keer in de twee weken een avond samen te musiceren. Wellicht dat daar in de toekomst af en toe een optreden uit voort kan vloeien. Wij zijn amateurs, maar wel met een goed gevoel … meer »

Rini Brink

Band zoekt zanger

Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 157x bekeken

Beste muzikanten, wij zijn drie jongens van 17, 18 en 20 jaar die bezig zijn met het opstarten van een nieuwe band. Wij zijn alleen nog opzoek naar een zanger. Wij spelen voor rock muziek We zijn vooral bezig met het maken van eigen muziek. Onze invloeden zijn bands als: Pearl Jam, Queen, Pink Floyd, The War On Drugs etc. Wij hebben een eigen oefenruimte en repeteren daar elke week twee uur lang. Waar … meer »

Melle Schouten