Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Countryband zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 232x bekeken

Countryband met ervaren 5 muzikanten, allen 55-plus,zoekt naast onze zanger/toetsenist nog versterking met een zangeres. Bekend met countrymuziek zou mooi zijn, maar niet noodzakelijk. Repetities zijn op donderdag-avond in Eerbeek. Spreekt dit je aan of wil je meer info, laat dan van je horen.

René Lodewijks

Zanger zoekt 60’s 70’s band

Zanger / Zangeres zoekt band in Deventer (Overijssel) | 299x bekeken

Zanger zoekt 60’s 70’s bandIk ben op zoek naar een, bij voorkeur, 60’s-70’s-80’s coverband. Af en toe uitstapjes naar een ander genre zoals Jazz, (classic) rock, rock and roll vind ik ook super tof. Ik heb in verschillende bands gezongen, heb de nodige podiumervaring en voel me er als een vis in het water. Ik zoek een coverband in een straal van maximaal 45 minuten rijden vanaf Lochem. Wil je wat van me weten, horen of … meer »

Rob Timmermans

Alternatieve rockband zoekt vocalist voor eigen muziek

Zanger / Zangeres gezocht in Venlo (Limburg) | 255x bekeken

Alternatieve rockband zoekt vocalist voor eigen muziekWie zijn wij? The Lost Project is een alternative rockband uit de omgeving Venlo/Venray. In de 5 jaar dat wij samen zijn als band hebben we al een aantal mooie optredens mogen geven, variërend van 50 man publiek in een gezellig kroegje tot een uitverkocht zaal met 700 man publiek! Een ander mijlpaaltje in onze korte carrière is een studio opname in de Sound Vision Studio in Arnhem waar we een … meer »

Muzikantenbank user Eddie van LeuvenEddie van Leuven

Zangeres op zoek naar band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 222x bekeken

Hai! Mijn naam is Jikke en ik ben op zoek naar een band om gezellig muziek mee te kunnen maken. Het lijkt mij erg leuk om iets van optredens te kunnen of zelf muziek te maken! Ik heb helaas nog geen ervaring met live zingen maar ik heb wel vier jaar zangles gehad. Mocht je interesse hebben of meer willen weten stuur mij dan vooral een berichtje op 0627134018 :)

Muzikantenbank user JikkeJikke

Ondersteunende muzikant voor coverband

Blazer, Percussionist en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 308x bekeken

Ondersteunende muzikant voor coverbandAllround coverband Mary & Mates zoekt een muzikant, bij voorkeur vrouw, met goede beschikbaarheid. Ondersteunende zang zou geweldig zijn naast het bespelen van een instrument (sax, of toetsen en/of percussie). Enige bandervaring zou mooi zijn. Hoe jouw rol in de band en in het repertoire ingepast wordt, willen we graag met je bespreken. Wij bestaan nu, sinds een jaar, uit zangeres/slaggitarist, … meer »

Arthur

Late Dream band zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 346x bekeken

Hoi, Wij zoeken een zangeres. We zijn een opstartende band, met een repetitielokaal om de 14 dagen op donderdagavond in Tilburg. Het zou dubbel fijn zijn als je ook nog een sologitaar of toetsen speelt, maar is uiteraard niet vereist. 2 straffe stembanden is genoeg. Genre: Maneskin - Begging, Paolo Nutini - New Shoes, Beth Hart, Nina Simone - Ain't got, Chris Stapelton - Blow. Voel je je … meer »

Mandy Kengen

Zanger(es) gezocht voor CCR Coverband

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 147x bekeken

Fogerty's Revival is op zoek naar een zanger(es) om de band weer helemaal compleet te maken. We spelen CCR en John Fogerty's nummers. Daar liggen onze roots als Fogerty's Revival. We repeteren elke dinsdagavond in eigen repetitieruimte in Eindhoven van 20.00 tot 22.00 uur. Wil je graag zingen en een paar keer per jaar een podium op? Laat het ons weten en we plannen een avondje met jou in!

Jelte Walthuis

Hulp bij songwriting (tekst) gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 309x bekeken

Hoi, ik ben zangeres, 48, en op zoek naar iemand die mij kan helpen met teksten schrijven. Ik wil heel graag eigen songs schrijven (NL of ENG). Speel wat piano en heb veel melodieën en ideeën maar het komt niet tot een song omdat ik goede teksten schrijven erg lastig vind. Mijn wens is, na altijd covers te zingen nu echt eigen muziek te gaan maken en later met band uit te voeren. Lijkt het jou leuk … meer »

Muzikantenbank user Cindy van der MeerCindy van der Meer