Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Beginnende Bassist zoekt bandje (regio Leiden)

Bassist zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 205x bekeken

Hallo! Ik speel al een aantal jaartjes af en aan, dus ik plaats mijzelf nog in de beginner categorie. Ik ben opzoek naar een bandje om gezellig mee te kunnen spelen. Ik vind alles leuk om te spelen, alleen naar Jazz en Metal gaat mijn voorkeur niet zo naar uit. Regio Leiden. Groetjes en misschien tot snel! Robert

Muzikantenbank user Robert van BaekelRobert van Baekel

Zanger wil zingen

Zanger / Zangeres zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 393x bekeken

Zanger wil zingenIk ben op zoek naar wat mensen om samen mee te zingen/musiceren. Ik ben een enthousiaste amateur die af en toe een zangcursus doet. Ik ben 61 en zing het liefst vrij laag (liedjes van Nick Cave gaan me goed af, maar ik heb een brede smaak, ook klassiek). Ik woon in Leiden.

Muzikantenbank user Dirk StruysDirk Struys

Muzikant zoekt band

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 275x bekeken

Hallo! Ik ben Mart, 25 jaar. Ik speel gitaar, bas, een aardig nootje keys en kan drummen (heb geen drumstel). Ik schrijf zelf nummers en zoek een leuk project. Mensen die willen schrijven of covers is beide goed in mijn optiek. Zoek jij/jullie nog een muzikant? Stuur me vooral een bericht!

Muzikantenbank user Mart HensMart Hens

Gitarist zoekt metalband / jambuddy

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 296x bekeken

Gitarist zoekt metalband / jambuddyGoedendag, ik ben Axel (21 M) en zoek "muzikanten" om een band mee te beginnen in regio Eindhoven, voor nu een gitarist, drummer en/of of bassist. Zelf speel ik nu 2.5 jaar elektrische gitaar en heb 't gevoel het tijd is om naar de volgende stap te gaan: met anderen spelen. Ikzelf luister en speel vooral hard rock en metal, voornamelijk uit de 70s en 80s. Om een beeld te geven, denk aan bands als Motörhead … meer »

Muzikantenbank user AxelAxel

Singer songwriter zoekt

Overig zoekt band in Parkstad (Limburg) | 249x bekeken

Singer songwriter zoektSinger songwriter zoekt... Voor het complementeren van eigen repertoire ben ik (44j) op zoek naar musici in de regio Parkstad. Door de jaren heen ben ik enorm gecharmeerd geraakt van de MTV-Unplugged reeks, ik zou dan ook graag binnen deze (half akoestisch)e setting willen werken. Bands en artiesten die mij erg aanspreken zijn: Elliott Smith, Father John Misty, The Velvet Underground, Neil Young, … meer »

Muzikantenbank user DavidDavid

Popkoor Different zoekt Gitarist en Toetsenist

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 475x bekeken

Popkoor Different zoekt Gitarist en ToetsenistHet gezelligste Popkoor uit Langedijk, zoekt Gitarist, Toetsenist om onze begeleidingsband uit te breiden 🎶 Thans bestaat de band uit 3 mannen,Drummer, Bassist, Gitarist maar meerdere muziekinstrumenten zijn zeer welkom. Wij gaat een uitdaging niet uit de weg? En komt onze sfeer proeven 🎸🥁🎤🎺 https://www.facebook.com/popkoordifferent Info bij Ina 0617301596

Ina