Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist aangeboden en gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Progressieve Rock bassist gezocht!!!

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 147x bekeken

Progressieve Rock bassist gezocht!!!Sepia is op zoek naar (semi-) ervaren muzikanten in regio Eindhoven. Opnames in de studio zijn al in volle gang en er is genoeg materiaal voor in de toekomst. Creatieve input is natuurlijk altijd welkom. De muziek gaan we natuurlijk ook naar een live-setting brengen. Enthousiast? Neem direct contact met me op via de mail. Life starts now!!! sepia.music@*******.com Benieuwd naar een geluid en … meer »

Muzikantenbank user Nick EijkemansNick Eijkemans

Basist en zanger gezocht

Bassist gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 191x bekeken

GEZOCHT! BASSIST EN ZANGER voor rock/blues band omgeving Breda / Dordrecht / Rotterdam. Wij, drummer en gitarist (zeer ervaren) zijn hard opzoek naar een bassist en zanger. Ben jij tussen de 25 en 50 en lijkt je het tof een nieuw bandje op te zetten met voorkeur in het begin wat covers en gaande weg eigen muziek te gaan maken? Stuur me een mailtje. Invloeden Gary Moore / Toto / Gary Clark jr … meer »

Muzikantenbank user STOÏC•SOULSSTOÏC•SOULS

Bassist gezocht!

Bassist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 187x bekeken

GEZOCHT! BASSIST EN ZANGER voor rock/blues band omgeving Breda / Dordrecht / Rotterdam. Wij, drummer en gitarist (zeer ervaren) zijn hard opzoek naar een bassist en zanger. Ben jij tussen de 25 en 50 en lijkt je het tof een nieuw bandje op te zetten met voorkeur in het begin wat covers en gaande weg eigen muziek te gaan maken? Stuur me een mailtje. Invloeden Gary Moore / Toto / Gary Clark … meer »

Muzikantenbank user STOÏC•SOULSSTOÏC•SOULS

Field Day zoekt een bassist.

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 349x bekeken

Hallo, Wij zijn Field Day, we bestaan 10 jaar en zijn op zoek naar een bassist. De bassist die bij ons was, heeft helaas om persoonlijke redenen, besloten te stoppen. Wij zijn een band, die eigen nummers speelt met een paar covers. De stijl is te omschrijven als stevige rock met symfonische invloeden. Onze leeftijd is rond de 60 jaar en meer, we oefenen 1 keer per week in de Hoeksche Waard, met het … meer »

Luc Helmer

Zanger/gitarist/songwriter zoekt medemuzoos

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 357x bekeken

Zanger/gitarist/songwriter zoekt medemuzoosGitarist/zanger zoekt bandleden voor opstarten band. Ik schrijf heel veel nummers en wil op hoog niveau deze op het podium ten gehore brengen. In combinatie met covertunes. Ik zoek een drummer en bassist als minimale bezetting. Toetsen zou daarbij ook top zijn. Ik woon zelf in Hoofddorp dus zoek mensen in deze regio. Je kunt een kijkje nemen op mijn website voor een impressie: https://hansbeijnesmusic.com/media/ Niveau … meer »

Hans Beijnes

Bassist gezocht (40 plus)

Bassist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 626x bekeken

Wij zijn een gezellige Haagse coverband bestaande uit enthousiaste muzikanten met een gemiddelde leeftijd van 60 die het leuk vinden om evergreens, blues- en popnummers uit de jaren 60 & 70 te spelen. De band bestaat 1,5 jaar in de samenstelling slag-gitarist, solo-gitarist, drummer en zangeres. Omdat onze bassist recentelijk in goed onderling overleg de band heeft verlaten zoeken wij een vervanger. … meer »

Peter

Loud Hailer zoekt met spoed een bassist

Bassist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 183x bekeken

Nieuw startende bluesrock band zoekt een basser die ons repertoire stevig ondersteunt. Bezetting Loud Hailer nu: ervaren topzanger, te gekke, strakke drummer, en 2 ervaren gitaarhelden. Wie voelt zich uitgedaagd om met Loud Hailer stevige bluesrock nummers te spelen? repetities 2 wekelijks of vaker als nodig in Studio Havana in Nijmegen laat je maar horen! Groet Hans

Hans Timmermans

Rock mee op de Dag van de Muziek!

Bassist gezocht in Den Helder (Noord-Holland) | 152x bekeken

Wil jij een keertje op treden voor een groot publiek op de Dag van de Muziek in Den Helder? Mijn band bezit nu een drummet en een gitarist/toetsenist. Zelf speel ik ritme gitaar en zang. Wij zoeken nog een passievolle bassist die graag mee zou willen grooven met de Dag van de Muziek op 25 mei! We zullen 2 á 3 liedjes van mezelf spelen en een aantal covers erbij om minimaal aan de 30 minuten … meer »

Muzikantenbank user NickolasNickolas