Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer aangeboden en gezocht in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Kick the Habit zoekt drummer met ervaring

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 229x bekeken

Kick the Habit zoekt drummer met ervaringWij, KICK THE HABIT, zoeken wegens vertrek van onze drummer een waardige vervanger. Een muzikant met veel inzet, ruime ervaring en creativiteit. Drie van onze leden zijn pensionado’s. We spelen alleen eigen werk. We komen uit de regio Rotterdam. We mengen diverse stijlen, jazzrock, pop, beetje fusion, wat synfo zoals je kunt beluisteren op onze recente, vijfde CD. https://www.youtube.com/results?search_query=kick+the+habit+the+mirror+room … meer »

Paul

Ervaren jazzdrummer

Drummer zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 147x bekeken

Zoek je een ervaren, enthousiaste, oudere jazzdrummer die in is voor veel verschillende stijlen? In de omgeving van Leiden/Den Haag? Neem contact met me op! Ik kom graag een keer spelen om te kijken of het muzikaal klikt. Ik ben niet uit op geld, maar op regelmatig oefenen op een hoog niveau met af en toe een optreden.

Drum knar

Muzikanten in Zoetermeer gezocht

Blazer en Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 291x bekeken

Ben jij op zoek naar een muzikale uitdaging en veel concerten in een gezellige groep muzikanten? Het orkest speelt moderne amusementsmuziek en gelegenheidsmuzieken en heeft een fanfare bezetting. Wij zoeken naar muzikanten met enige ervaring, die het leuk vinden om wekelijk aan een divers repertoire te repeteren en regelmatig op te treden bij grote evenementen en eigen concerten. We hebben een goede … meer »

Arjen van Putten

Gezocht ervaren drummer

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 400x bekeken

Gezocht ervaren drummerBeste drummers, Wij, KICK THE HABIT, zoeken wegens vertrek van onze drummer een vervanger: een creatieve muzikant met veel inzet en ruime ervaring. Twee leden zijn pensionado’s. We spelen alleen eigen werk. We komen uit de regio Rotterdam. We mengen diverse stijlen (pop, jazzrock, beetje fusion, beetje prog. jaren 70 met verschillende maatsoorten, tempowisselingen, verrassende overgangen etc.) … meer »

Paul

Ervaren drummer zoekt aansluiting..

Drummer zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 364x bekeken

Ervaren drummer zoekt aansluiting..Hallo allemaal! Ik ben een ervaren drummer uit Den Haag op zoek naar een nieuwe band om mee te spelen in de omgeving(eigen drumkit staat in Popradar) Met mogelijke reistijd moet er wel een drumkit aanwezig zijn in jullie oefenruimte.. Ik heb jarenlange ervaring in verschillende muziekstijlen/bands, waaronder prog/hard rock, pop, new wave, groove, funk e.a.. Ik ben op zoek naar een band die paar … meer »

Muzikantenbank user Olivier FaberOlivier Faber

Drummer zoekt band of muzikanten

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 208x bekeken

Ik ben op zoek naar een band/muzikanten in Rotterdam e.o., die op 'n leuke manier serieus met muziek aan de slag willen gaan. Ik heb zelf veel ervaring, ook op het podium en studio. Qua stijl ben ik vrij breed en vind ik vrijwel alles leuk om te spelen. Waar ik niet naar op zoek ben is een coverband, of metal/reggae bands. Laat wat van je horen

Koen

Ervaren drummer gevraagd

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 560x bekeken

Ervaren drummer gevraagdHallo ervaren drummers in de regio R’dam ! Mijn naam is Paul Schaeffer, leider van de band Kick The Habit. We spelen uitsluitend eigen composities en hanteren diverse stijlen met veel maatwisselingen: pop, jazz rock, een beetje prog jaren 70, en brachten recent onze 5e CD uit. Zie ook youtube linkje alsmede op de FB pag. Kick the Habit prog. rock formatie). https://www.youtube.com/results?search_query=kick+the+habit+the+mirror+room We … meer »

Paul

Drummer 55+ zoekt rock/ blues/ cover band Bollenstreek/Leiden/Haarlem

Drummer zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 844x bekeken

Drummer 55+ zoekt rock/ blues/ cover band Bollenstreek/Leiden/HaarlemHoi, Ik ben op zoek naar een band met eigen oefenruimte. Ik ben zelf begin 60 en hou van rock/blues en/of covermuziek. Speel al met heel veel plezier 2-wekelijks in een hardrock band, maar ik werk niet meer, dus heb meer dan genoeg tijd voor een 2e bandje. Geen superdrummer, maar paar klappen lukt wel. Plezier staat voorop. Moet wel een eigen oefenruimte zijn, want ik begin te oud te worden om … meer »

Muzikantenbank user Ronald DekRonald Dek