Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer zoekt Dire Straits, CCR of R&B band

Drummer zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 707x bekeken

Drummer zoekt Dire Straits, CCR of R&B bandHoi, ik heb al meer dan 45 jaar (podium) ervaring, ben in bezit van eigen gear natuurlijk en ben (naast mijn huidige band) nog op zoek naar een band in Brabant ( liefst regio Tilburg, Breda, Eindhoven). passie en plezier maar ook kwaliteit op het podium spelen bij mij wel de hoofdrol. Naast Dire Straits heb ik ook feeling met classic rock en R&B.

Ludwig

Slagwerker gezocht

Drummer en Percussionist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 581x bekeken

Slagwerker gezochtHet Arnhems Fanfare Orkest is op zoek naar een slagwerker. Het AFO is het oudste orkest van Arnhem en een gezellige vereniging. We repeteren op donderdagavond van 19.45 uur tot 22.00 uur. Meer informatie vindt u op onze website: www.arnhemsfanfareorkest.nl

Muzikantenbank user Ina OostendorpIna Oostendorp

Ervaren drummer gevraagd

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 588x bekeken

Ervaren drummer gevraagdHallo ervaren drummers in de regio R’dam ! Mijn naam is Paul Schaeffer, leider van de band Kick The Habit. We spelen uitsluitend eigen composities en hanteren diverse stijlen met veel maatwisselingen: pop, jazz rock, een beetje prog jaren 70, en brachten recent onze 5e CD uit. Zie ook youtube linkje alsmede op de FB pag. Kick the Habit prog. rock formatie). https://www.youtube.com/results?search_query=kick+the+habit+the+mirror+room We … meer »

Paul

Drummer 55+ zoekt rock/ blues/ cover band Bollenstreek/Leiden/Haarlem

Drummer zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 887x bekeken

Drummer 55+ zoekt rock/ blues/ cover band Bollenstreek/Leiden/HaarlemHoi, Ik ben op zoek naar een band met eigen oefenruimte. Ik ben zelf begin 60 en hou van rock/blues en/of covermuziek. Speel al met heel veel plezier 2-wekelijks in een hardrock band, maar ik werk niet meer, dus heb meer dan genoeg tijd voor een 2e bandje. Geen superdrummer, maar paar klappen lukt wel. Plezier staat voorop. Moet wel een eigen oefenruimte zijn, want ik begin te oud te worden om … meer »

Muzikantenbank user Ronald DekRonald Dek

Drummer zoekt gezellige en enthousiaste band !

Drummer zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 1141x bekeken

Drummer zoekt gezellige en enthousiaste band !Hi, ik ben Paul, woon sinds anderhalf jaar in Den Haag en zoek een band. De afgelopen 3 jaar ben ik thuis in mijn eentje helemaal 'los' gegaan :-) met mijn Alesis Crimson II e-kit. Ik heb, voordat ik verhuisde van Maastricht naar Den Haag, een tijd les gehad aan de Muziekschool in Maastricht. Nog steeds zit ik gemiddeld een uurtje per dag met heel veel plezier achter mijn drumstel. Nú wil ik … meer »

Paul Coonen