Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist aangeboden en gezocht in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht (solo) gitarist en/of toetsenist en zanger(es) met overdag tijd om muziek te maken. Omgeving Ede/Wageningen.

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 787x bekeken

Ik ben een drummer van 62, recent gestopt met werken, en heb hierdoor tijd om overdag muziek te maken. Mijn stijl van drummen is gebaseerd op spelen ten behoeve van een band. Ik heb een brede muzieksmaak ten aanzien van artiesten en stijlen, meestal gebaseerd op (Neder) pop met invloeden van Rock, R&B, Funk, Disco, Country en Blues. In de jaren 70, 80 en 90 heb ik in allround coverbands gespeeld, … meer »

Ton van Rijswijk

Tweede gitarist/backing vocalist gezocht

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 516x bekeken

Coverband zoekt een tweede gitarist die ook goed backing vocals kan zingen. We hebben een eigen oefenruimte in Ede en repeteren elke woensdag.de bezetting bestaat momenteel uit: drum, bas, toetsen, gitaar en zangeres. We spelen covers uit de top 2000. We streven naar ongeveer 10 optredens per jaar. Leeftijd is tussen de 40 en 60 jaar. We hebben de setlist opgeschoond en willen deze graag gaan uitbreiden … meer »

Selma van den brink

Beginnende band zoekt gitaristen

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 412x bekeken

Heey, ik ben Julia (23 jaar) en ben voor een beginnende band op zoek naar een akoestische en elektrische gitarist (leeftijdscategorie 18 t/m 30 jaar). Het zou leuk zijn als je ook kan zingen, maar dat is niet per se nodig. Wij spelen in het genre pop, country en rock en zoeken gitaristen die serieus aan de slag willen in een band. Wij zijn nu vooral nog repertoire aan het opbouwen en onze ambitie is … meer »

Muzikantenbank user Julia van DodewaardJulia van Dodewaard

Band zoekt frontman, zanger/gitarist

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 567x bekeken

BOS zoekt een zanger/gitarist om in eerste instantie verder te gaan als coverband. Het huidige repertoire richt zich nu op 'alternative, rock' zie spotify-list voor een selectie. Deze lijst kan bijgestuurd door de frontman! Samen muziek maken staat voorop, optredens om naar toe te werken zijn motiverend en we streven naar ca. 6-12 optredens per jaar. We zijn tussen de 40-50 jaar oud, maar voelen ons … meer »

Jeroen Spitzen

Gitarist zoekt bluesrock band

Gitarist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 301x bekeken

Gitarist zoekt bluesrock bandHallo, mijn naam is Hans, woon in Arnhem en ik ben op zoek naar een band of muzikanten om er een te vormen. Ik ben 60+ en het kriebelt weer. Ik speel gitaar en ook doe ik (veelal achtergrond) zang. Mijn doel is om met een aantal leuke mensen samen te spelen en hooguit enkele keren per jaar op te treden. Ik heb gespeeld in rock- en bluesbandjes en in een accoustische groep. Smartox, Cobbelstone Lizard, … meer »

Hans Hubertus

Loud Hailer zoekt versterking

Gitarist en Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 456x bekeken

Loud Hailer, startende blues/bluesrock band zoekt enthousiaste toetsenist en rhythm gitarist ( met graag ook enig vocaal talent) Huidige bezetting drummer, bassist, zangeres en gitarist. We zijn een band met een mix van zeer ervaren en minder ervaren muzikanten. Repetitiestudio aanwezig ( 70 m2) met alle noodzakelijke apparatuur. Zaterdag aanstaande eerste auditie. Wie voelt zich uitgedaagd … meer »

Hans Timmermans

Drummer en tweede gitarist gezocht

Drummer en Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 233x bekeken

Wij zoeken een strakke metal drummer en gitarist voor een nieuwe band met eigen materiaal. Stijl moet je denken aan Trivium, Inflames, The Haunted etc.. Leeftijd niet belangrijk. Wij zelf zijn 30+ en bij interesse kunnen we demo's sturen en een oefensessie plannen om te kijken of er een muzikale klik is.

Muzikantenbank user Nick van ScheindelenNick van Scheindelen

Jazz Ensemble zoekt pianist of gitarist

Gitarist en Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 340x bekeken

Jazz Ensemble zoekt pianist of gitaristJazzformatie Ensemble 7 uit Zevenaar zoekt een pianist(e)/ toetsenist(e) of een gitarist(e). Speel je tenorsax of trompet, dan ben je ook van harte welkom. Is het aan een leeftijd gebonden? Voor ons niet! Vrijblijvend komen kijken en meespelen kan altijd! Van bladmuziek lezen is een vereiste. Repetities: eens in de veertien dagen (in de even weken) op de woensdagavond in Zevenaar (van 20:00 t/m … meer »

Remco Takken