Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band, 45 tot 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist zoekt Christelijke groep

Bassist zoekt band in Maastricht (Limburg) | 334x bekeken

Bassist zoekt Christelijke groepErvaren bassist zoekt Christelijke groep die praise en worship willen spelen, maar het mag ook een koor met band zijn. Ik zoek dit in de omgeving van Maastricht. Mijn leeftijd is 49 jaar en speel basgitaar sinds 1991. Ik zing ook nog in een traditioneel kerkkoor. Heb door de jaren heen in veel verschillende bands gespeeld. Maar nu wil ik graag de Heer prijzen door middel van muziek.

Muzikantenbank user JP WolfsJP Wolfs

Ervaren contrabassist zoekt ervaren muzikanten

Bassist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 389x bekeken

Ik ben een ervaren jazz contrabassist en zoek ervaren muzikanten vnl. o.a. een pianist en drummer om een kleine bezetting te vormen, met als doel regelmatig optreden. Resource zijn de Realbooks. Leeftijd vindt ik minder belangrijk dan ervaring en/of doorzettingsvermogen en natuurlijk het oefenen en spelen in een goede sfeer.

Muzikantenbank user Jurgen HardyJurgen Hardy

Drummer zoekt Dire Straits, CCR of R&B band

Drummer zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 718x bekeken

Drummer zoekt Dire Straits, CCR of R&B bandHoi, ik heb al meer dan 45 jaar (podium) ervaring, ben in bezit van eigen gear natuurlijk en ben (naast mijn huidige band) nog op zoek naar een band in Brabant ( liefst regio Tilburg, Breda, Eindhoven). passie en plezier maar ook kwaliteit op het podium spelen bij mij wel de hoofdrol. Naast Dire Straits heb ik ook feeling met classic rock en R&B.

Ludwig

Ervaren contrabassist zoekt ervaren muzikanten

Bassist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 437x bekeken

Ik ben een ervaren jazz contrabassist en zoek ervaren muzikanten vnl. o.a. een pianist en drummer om een kleine bezetting te vormen, met als doel regelmatig optreden. Resource zijn de Realbooks. Ik ben van middelbare leeftijd maar vindt leeftijd minder belangrijk dan ervaring en/of doorzettingsvermogen en natuurlijk een goede sfeer.

Muzikantenbank user Jurgen HardyJurgen Hardy

Yamaha QL1 mixer

DJ zoekt band in Namen (België) | 506x bekeken

Yamaha QL1 mixerWell maintained and fully functional Yamaha QL1 mixer The rack-mountable QL1 features a 16 + 2 fader configuration, 16 inputs and 8 outputs locally as well as 32 mono and 8 stereo mix channels. Asking: 3100 € Please contact email: ugear15647@*****.com for urgent requirements.

Hificentre

Oh Yes!

Bassist zoekt band in Vlaams-Brabant (België) | 463x bekeken

Hi, I'm a bass player looking for a band in which bass can have a central role. I'd love to play covers by Yes, The Police, UK... And also to develop new music together. I live near Leuven.

Seppe

Gitarist zoekt muzikanten voor AC/DC cover-band (Bon Scott-periode)

Gitarist zoekt band in Groningen (Groningen) | 577x bekeken

Gitarist zoekt muzikanten voor AC/DC cover-band (Bon Scott-periode)Ik ben Tuuk, gitarist, en op zoek naar muzikanten voor een AC/DC cover-band. Ik ken alleen nummers uit de peroide 1976-1979 omdat ik allergisch ben voor de stem van Brian Johnson, maar wil best nummers van na Bon Scott coveren. Idee is om een repertoire in de vingers te krijgen en dan zo eens in de zoveel tijd ergens uit ons dak te gaan op een Boerenrockfestival of in een kroeg o.i.d. Repeteren hoeft … meer »

Muzikantenbank user TuukTuuk