Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist zoekt band in de buurt van Willemstad

Bassist zoekt band in Roosendaal (Noord-Brabant) | 250x bekeken

Bassist zoekt band in de buurt van WillemstadBassist zoekt een band in de buurt van Willemstad (Noord-Brabant, niet Curaçao ;-) ) om muziek mee te maken. Ik speel het liefst funk, pop, rock, blues, RHCP. Ik heb geen ambities om Grammies te winnen ofzo, gewoon samen muziek maken is het doel. Af en toe optreden is cool, maar geen vereiste. Ik heb in het verleden wel eens eigen muziek geschreven, dat was leuk, maar covers zijn ook leuk. Het leukste … meer »

Muzikantenbank user Martijn SchuemieMartijn Schuemie

Bassist zoekt band(of muzikant) in omgeving ZO-Friesland

Bassist zoekt band in Heerenveen (Friesland) | 221x bekeken

Bij deze ben ik als beginnend bassist op zoek naar een band of muzikant om muziek mee te maken. Samen muziek maken is veel leuker dan alleen maar wat oefenen. Ik heb al een tijdje les bij iemand in Heerenveen en ben er klaar voor om met meerdere mensen muziek te gaan maken. Van mezelf heb ik een geboren metal head, maar als het op muziek maken aankomt vind ik eigenlijk alles wel leuk. Ik vind het … meer »

Daniël

Bassist zoekt band met eigen ding

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 361x bekeken

Bassist zoekt band met eigen dingBassist zoekt een groep of project met eigen muziek en met enige regelmaat een podium en/of opnamen. Interesse: world, nujazz, afrofunk, funk, neo-soul, impro, dingen die zich niet houden aan typische genres. Zie mijn website ( https://tinyurl.com/2n3tb5ny ) voor eerdere avonturen. Reageer met wat materiaal (website, mp3s, soundcloud) dat een indruk geeft van wat je doet. Ik ben overigens geen pro, … meer »

Maarten Mors

Bassist

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 394x bekeken

Bassist zoekt band of muzikanten om een nieuw project te starten. Stijl: americana, blues, classicrock, covers, eigen werk, latinrock, nederrock, semi-plugged, singer/songwriter, sixties/seventies, soul.. etc. etc. Wat oudere gast, maar nog lang geen pensionado. Gevraagd: spelen in een ontspannen, gelijkwaardige sfeer. Vrijwillig, maar niet vrijblijvend: blijven schaven aan de songs en er wel op … meer »

Muzikantenbank user Martin ReijerkerkMartin Reijerkerk

Bassist met dikke groove zoekt band

Bassist zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 252x bekeken

Bassist met dikke groove zoekt band48 jarige bassist zoekt een band om vet in te grooven en regelmatig op te treden. Alle muziek met een dikke groove waarmee je op kunt treden wil ik spelen, of dat nou funk, disco, soul, rock, heavy of jazz is. Een solo af en toe is ook prima. Twee dingen: ik heb voorlopig geen eigen vervoer en sta niet bij optredens. Ik heb echter wel al 30+ jaar veel tijd aan muziek gewijd en ben bereid dit te … meer »

Lieven Martens

Spoed/inval bassist gezocht?

Bassist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 331x bekeken

Bassist op vakantie? Spoedig een optreden? Ik kom u graag uit de brand helpen. Met meer dan 20 jaar ervaring als bassist en meer dan 10 jaar podiumervaring is muziek mijn passie. Ik speel verschillende genres waaronder vooral: pop/rock/ blues vanaf de 60's t/m de 2020's. Aan de hand van de setlist studeer ik alles in voor het optreden. Voor band specifieke verschillen? Graag een sample of opname … meer »

Ender Cleijne