Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Veelzijdige bassist zoekt band of mensen om via files aan muziek te werken

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 304x bekeken

Ervaren bassist, van 5snaar tm semi-akoestisch, speelt ook synth,een beetje zang en in bezit van studiootje. Stijl:van hard(e)rock, progrock tot ambient en zelfs wat funk. Geen covers tenzij ze heel eigen klinken. Humor is een vereiste maar wel serieus met afspraken. Max 1uur rijden van ZH eilanden, dus ook West Brabant en Zeeland. Maar bij studiowerk via files zijn afstanden geen bezwaar. Liefst … meer »

Paulus de B

Ervaren bassist zoekt band met eigen werk

Bassist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 507x bekeken

Ervaren bassist zoekt band met eigen werkMijn naam is Thijs, ik ben 30 jaar en ik woon in Arnhem. Sinds 2011 speel ik in bands en heb ik veel ervaring opgedaan in live shows, studio opnames, radioshows en PR. Mijn muziekstijlen zijn: Rock, Blues, Jazz, Country, Rock 'n Roll, Soul en Rythm-and-Blues Ik zoek een band met de ambitie om veel te spelen, op te nemen, en ervoor te gaan. Heb je vragen dan hoor ik ze graag.

Thijs

Contrabassist, bassist, drummer

Bassist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 1113x bekeken

Contrabassist, bassist, drummerHier Jos van 55 jaar is opzoek naar een leuk bandje waar ik met de contrabas of met basgitaar terecht kan. Lekker swing muziek rock enz. Ik heb alles zelf en vervoer.....ik heb jaren lang ervaring ook als drummer 20 jaar in verschillende cover bandjes gespeelt. Nu de laatste 9 jaar bas. Dus zoekt er iemand een bassist of contrabassist of allebei. Dank kun je contact met mij opnemen. Ik woon in Beuningen … meer »

Muzikantenbank user JosJos

Jazz / classical musicians interested in my music

Bassist zoekt band in Vlaams-Brabant (België) | 556x bekeken

Hello, I compose electronic music in a style that could be defined as neoclassical / alternative jazz: https://www.reverbnation.com/eidon3 https://eidon.bandcamp.com/ https://vi.be/platform/eidon A piece of mine was selected by Roel Vergauwen — programmator Rock Werchter: "Eidon is een solo artiest uit Leuven die zijn muziek bestempelt als progressive rock, wat in deze tijden al bijzonder … meer »

Muzikantenbank user EidonEidon