Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht drummer!!

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 39x bekeken

Jazzy Bluesy, beetje Folk en Funk! Wij: piano/bas en zang, spelen zowel versterkt als onvesterkt, zowel contra als electrisch. Denk: Nina Simone, The Wood Brothers, G-love, Shovel & Robe, ALA NI, Cat Power, Abbey Lincoln

Isa

Wij zoeken een nieuwe drummer. Are you the one?

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 448x bekeken

Wij zoeken een nieuwe drummer. Are you the one?Rock Cover Band Chapter-11 is op zoek naar een nieuwe drummer omgeving Amsterdam Chapter-11 is een Amsterdamse rock coverband, die bestaat uit 4 ervaren muzikanten van rond de 40 jaar. De band trakteert het publiek op een rock reis naar het pre-millenium tijdperk. We spelen muziek van onze helden als Pearl Jam, Audioslave, RHCP, Foo Fighters, Kings of Leon en nog veel meer. We repeteren in onze eigen … meer »

Muzikantenbank user Kostas KonstantisKostas Konstantis

Drummer percussie en zangers en zangeressen

Drummer, Percussionist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 89x bekeken

Drummer percussie en zangers en zangeressenZe zijn er al een tijdje. Allround bands die met een DJ een vettere en hippere combinatie zijn. Denk maar aan Beethoven FirstcalltheDJ 1,2dance en I-Dance. Ik ben een funky gitarist met jazz achtergrond en hou ook van soul en stevige pop dance. Het produceren van vette covers is de andere tak van sport die ik beoefen en in combinatie met live gitaar en zang zet ik een avondvullend programma neer. Na … meer »

Marc O.Ten

Drummer gezocht voor nieuw op te richten band

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 101x bekeken

Creative drummer gezocht, om ideeën verder vorm te geven en uit te werken en uiteraard nieuwe dingen te maken. Op Soundcloud staan wat sketches van nummers. Muziek waar ik naar luister Jim O'Rourke, Evan Dando, Sebadoh, Guided by Voices, Seam, Pond, Slayer, Mark Eitzel, Ben Howard, Bob Mould, Carcass, Dinosaur jr. Faraquet, Jeff Buckley, Mastodon, Beatles, Emma Ruth Rundle, Nick Drake, Ron Sexsmith, … meer »

Misha Ooteman

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 134x bekeken

Drummer gezochtWij zijn Rolling Coaster, een coverband die inmiddels 10 jaar bestaat. Door het vertrek van onze drummer, gitarist en zangeres, zijn we in eerste instantie op zoek naar een DRUMMER om een doorstart te maken. Leeftijd bandleden tussen de 50 en 65. Oefenen doen we 1x in de twee weken in Amsterdam altijd op vrijdagavond. Voor meer info klik op onze site: www.rollingcoaster.com Daarop staan wat filmpjes … meer »

Hans Ridderhof

Gitarist aangeboden

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 214x bekeken

Gitarist aangebodenIk ben René en ben 53 jaar. Speel ruim dertig jaar gitaar. Zoek een goede en serieuze band om zo nu en dan eens een optreden in het weekeinde te doen. Of op een festival. Stijl: rock, bluesrock, pop. Lead en slag gitaar. Beetje zingen kan af en toe ook wel. Ik heb spullen en vervoer. Noord Holland of provincie Utrecht is ok voor oefenen en optreden. Mag coverband zijn van bijvoorbeeld Pink Floyd, … meer »

Muzikantenbank user Rene Van de MheenRene Van de Mheen

Energieke band zoekt ervaren drummer.

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 1533x bekeken

Energieke band zoekt ervaren drummer.Energieke band (voorheen Plutonium) zoekt ervaren drummer. Omgeving groot Amsterdam. Muziekstijl rock, metal, punk etc. Op dit moment oefenen wij nog in Haarlem. Heb je interesse stuur dan pb of een mailtje.vocaalkabaal@*****.com Voor een impressie van onze muziek zie link. https://www.reverbnation.com/plutonium9

Muzikantenbank user Mike SijbrandsMike Sijbrands