Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer en Toetsenist gevraagd, omg. Amsterdam

Drummer en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 176x bekeken

Ik ben bezig met het -her-oprichten van 'n bluesrock band, met goeie muzikanten (buhne-waardig). Bezetting: gitaar-keyboard-bas-drum-zang. Kant-en-klaar goeie covers-repertoire, incl. n enkel geschikt popnr: vooral goeie liedjes spelen! Worden hoofdzakelijk 50ers en early 60ers --maar leeftijd is maar 'n getal, how young are we gonna feel if we're having fun?....Drums en toetsenist nog in te vullen. … meer »

Ron

Grunge / Noise / Punk Band zoekt Drummer en Bassist

Bassist en Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 217x bekeken

Wij zij een net gevormde band in Amsterdam en wij zoeken nog een drummer en basssist. Er is veel motivatie om live te spelen en om eigen nummers te schrijven alleen het is lastig starten zonder een drummer / bassist. Dus maar even een oproepje hier. Ervaring met live spelen en alles maakt niet heel veel uit, als je maar gemotiveerd ben met een passie voor de muziek die we maken. Minimalen ervaring … meer »

Muzikantenbank user Kai van der SalmKai van der Salm

Drummer gezocht voor sixties-band

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 244x bekeken

Drummer gezocht voor sixties-bandWij zijn op zoek naar een drummer voor onze sixties-band. We spelen covers van o.a. The Beatles, The Kinks, The Hollies, CCR, Roy Orbison, Fleetwood Mac en Spencer Davis Group. Repeteren: elke twee weken in Q-factory (Amsterdam-Oost). Wie we zoeken: een drummer die net als wij heel enthousiast wordt van sixties-popmuziek. Iemand die zonder veel problemen de nummers meespeelt en die ook van gezelligheid … meer »

Joep Wetzels

Drummer zoekt een nieuwe uitdaging, Blues, Soul, Rock, Funky

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 202x bekeken

Drummer zoekt een nieuwe uitdaging, Blues, Soul, Rock, FunkyHi, ik ben Beppe, 53 jaar, drummer en ik woon in Amstelveen Ik heb rond 15 jaar ervaring as amateur drummer en ik zoek voor een gezellig goed nieuw uidaging in een band. Ik houd van blues 9 (veel variate van), Classic Rock, Soul en Funky, meer de traditioneel en old school. Ik speel vintage drums en cymbal, dus goed sounds en groove is voor me belagrijk. Iemand in Amstelveen, Aalsmeer, Amsterdam? Let's … meer »

Muzikantenbank user Beppe QuiroliBeppe Quiroli

Groovende drummer gezocht voor Afrobeat/funk band

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 262x bekeken

Onze drummer heeft helaas gestopt met spelen en wij zoeken iemand om ons te komen versterken. Tailcutters speelt instrumentale afrobeat/funk/ethio muziek, leuke en uitdagende nummers van bands zoals Budos Band, Jungle Fire, Ikebe Shakedown en Funk Ark. Gevorderde muzikanten, aardige mensen, goede sfeer. Huidige bezetting: tenor/bari sax, gitaar, keys, bas, drums, percussie. We zijn ook actief op zoek … meer »

GW Nagel

Ik wil een band oprichten.

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 505x bekeken

Ik wil een band oprichten.Ik ben moe met freelance muzikanten te werken, daarom zoek ik muzikanten die samen met mij een band willen oprichten. Ik heb genoeg optreden. Als componist heb ik genoeg contacten en treed regelmatig op, waarom niet met een echte band ? wie niet meer met steeds andere mensen werken. Ik heb een CD een aantal jaren geleden uit gebracht, dus genoeg ervaring. Ikk ben opzoek naar een pianist, bassist, drummer … meer »

Muzikantenbank user Runny MargaritaRunny Margarita

Drummer gezocht voor gedreven poprockband

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 197x bekeken

Hoi daar! Wij, Mannish boy, hebben de afgelopen paar jaar lekker aan de weg getimmerd: een studiodemo op zak en elke maand optreden. Onze drummer gaat verhuizen en heeft daarom aangegeven met de band te moeten stoppen. Jammer, want we waren net lekker onderweg! Neem jij de stokjes over? We zijn een poprockband bestaande uit Zang/gitaar, bas en toetsen/tweede gitaar, met louter eigen repertoire. Invloeden … meer »

Arjan

Drummer gezocht voor punk/rock/ska bandje

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 234x bekeken

Voor een punk/rock/ska bandje zoeken wij een drummer (m/v), bij voorkeur uit (omgeving) Amsterdam en tussen de 20 en 40. De band bestaat uit een zanger, een gitarist en bassist en wij spelen tot nu toe covers (Rancid, Blink, Bad Religion, Millencolin, Sublime etc.) maar willen zeker ook eigen nummers gaan schrijven. We hebben allen (enige) band ervaring, repeteren 1x in de week in Amsterdam, … meer »

Muzikantenbank user Steven LeeuwerinkSteven Leeuwerink