Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bruce Music Group zoekt nieuwe drummer / Bruce Music Group is looking for a new drummer

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 290x bekeken

Beste drummers, Bruce Music Group is een jong en ambitieus bedrijf dat nieuwe artiesten helpt met het produceren en promoten van hun muziek (www.brucemusicgroup.com) Voor de live shows en opname sessies hebben wij een 9-koppige liveband die voor een waanzinnige en energieke show zorgt en hiervoor zijn wij op zoek naar een nieuwe drummer! De muziekstijl kan het best worden omschreven als een … meer »

Muzikantenbank user Mark AartsMark Aarts

Bruce Music Group zoekt back-up drummer / Bruce Music Group is looking for a back-up drummer

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 352x bekeken

Beste drummers, Bruce Music Group is een jong en ambitieus bedrijf dat nieuwe artiesten helpt met het produceren en promoten van hun muziek (www.brucemusicgroup.com) Voor de live shows en opname sessies hebben wij een 9-koppige liveband die voor een waanzinnige en energieke show zorgt en hiervoor zijn wij op zoek naar een back-up drummer! De muziekstijl kan het best worden omschreven als een … meer »

Muzikantenbank user Mark AartsMark Aarts

Zangeres zoekt toetsenist, gitarist, bassist en drummer

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 1895x bekeken

Zangeres zoekt toetsenist, gitarist, bassist en drummerBeste muzikanten, Ik wil graag een nieuwe band beginnen in Amsterdam. Ik ben zelf zangeres en ben 25 jaar. Ik zoek muzikanten die het leuk vinden om samen wekelijk te repeteren en eerst gewoon gezellig muziek te maken. Ik vind het leuk om uiteindelijk samen op te treden als we een beetje een repertoire en of setlist hebben. Vooral het muziek maken zelf vind ik leuk. Optreden ook, maar dit vind ik … meer »

Muzikantenbank user Barbe BockBarbe Bock

Band met ambitie zoekt Drummer(ster) en Toetsenist (e)

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 263x bekeken

Beste mede muzoos. Wij zijn op dit moment met zijn drieën. Ik(Hans) ben zanger/gitarist, Sophia is zangeres en Otis is basgitarist/zanger. We zijn bezig een project op te zetten en naast optreden willen we onze zelfgeschreven nummers uitbrengen. We hebben de nodige contacten en spelen op professioneel niveau. Ben jij die drummer(ster) of toetsenist(e) die zin heeft in deze uitdaging, heb je een … meer »

Hans Beijnes

Nederlandstalig pandproject zoekt drummer

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 311x bekeken

Nederlandstalig pandproject zoekt drummerBeste drummers, Wij zoeken een leergierige, goede, veelzijdige drummer voor ons project om een mooi album van Nederlandstalige prachtige liedjes op de plaat te zetten. De muziek is geïnspireerd op de rijke bron van rock, soul, blues en alle mengvormen daartussen. De teksten zijn in het Nederlands, in de traditie van de Nederpop van de Dijk, the Scene, Doe Maar en Spinvis. We hebben genoeg materiaal … meer »

Muzikantenbank user Hugo van EngelsdorpHugo van Engelsdorp