Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Latona zoekt talentvolle drummer!

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 166x bekeken

Drummer gezocht in de leeftijdscategorie van 20-30. Regio Amsterdam/Hilversum. Wij zijn vier muzikanten: een zangeres, gitarist, bassist en toetsenist. De stijl die we spelen is gevarieerd, denk aan artiesten als Prince, Michael Jackson, Jett Rebel, Lenny Kravitz en Amy Winehouse. In de toekomst willen wij ook graag eigen materiaal gaan schrijven en opnemen. We oefenen minimaal 1 keer in de twee … meer »

Muzikantenbank user MaximeMaxime

Gezocht Drummer

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 401x bekeken

Gezocht DrummerMoreCityProject is een groep bestaande uit twee zangeressen, één zanger, twee gitaristen en een bassist. Wij willen onze groep graag aanvullen met een drummer. Leeftijdscategorie 55+. Het repertoire is hoofdzakelijk eind vijftiger jaren, begin zestiger jaren muziek vorige eeuw. We oefenen eens per twee weken op vrijdagmiddagen in een "corona prove" studio in Aalsmeer en hebben zo’n 12 optredens … meer »

Muzikantenbank user Heike Müller SmitHeike Müller Smit

Drummer zoekt gezellige band

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 786x bekeken

Drummer zoekt gezellige bandHallo gezellige coverband! Toe aan een verse drummer? Ik heb er zin in om met jullie covertjes te spelen. Vind het een feest om met prettige mensen muziek te maken. Vooral als er ook een goede klik is met de bandleden. Ik vind het leuk om mijn best te doen covers goed te drummen. Speel bijna iedere dag wel even. Ben benieuwd.

Lodewijk