Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Hartslag gezocht

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 213x bekeken

Hartslag gezochtDrummers in en rond de hoofdstad: de band De Dame in Kwestie zoekt een strakke, creatieve, swingende, beukende en soms fluisterende drummer, die zijn eigen, goede set heeft. Het doel: - De nummers (waaronder single) die in de beroemde Studio 150 zijn opgenomen (met sessiemuzikanten) in te studeren en ermee gaan optreden. Zorgen dat de nummers strak in hun jasje zitten en toch lekker in hun vel. - … meer »

Muzikantenbank user Hugo van EngelsdorpHugo van Engelsdorp

Groovy drummer gezocht die snapt wat hangen in de tel is voor ambitieus rock trio met optredens

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 264x bekeken

Groovy drummer gezocht die snapt wat hangen in de tel is voor ambitieus rock trio met optredensGroovy drummer gezocht die snapt wat hangen in de tel is om next level te gaan met ambitieus Amsterdams rock trio met (betaalde) optredens EXP is mijn soloproject waarvan ik alle nummers en partijen schrijf. Momenteel werk ik met wisselende sessiebassisten en drummers tot ik de juiste club heb. De trein rijdt dus en er zijn betaalde gigs. Ik speel een combinatie van eigen werk en covers waarbij … meer »

Karst van Oosten

Abaco (prog/stoner metal), looking for a bass player and drummer!

Bassist en Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 218x bekeken

Abaco (prog/stoner metal), looking for a bass player and drummer!Abaco zoekt bassist en drummer! We zijn een stoner/progressive metal band uit Amsterdam die eigen nummers speelt. Denk aan een mix van stevige, dikke rock met mathmetal. Hou je van polyritmes en dubbel pedaal? Kom eens even langs! Luister naar Abaco: https://abacomusic.bandcamp.com/releases http://www.abacoband.com/ Contact: Remco: remco@*****.nl | 06 2904 1616 Antoine: antoineselimbilgin@*****.com … meer »

Muzikantenbank user AntoineAntoine

Looking for a Drummer / Drummer gezocht

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 238x bekeken

Hello! We are an (at the moment) two-piece alternative rock/pop band in Amsterdam looking for a drummer. We’re looking for anyone who is keen to gig and tour anywhere and everywhere really! (Driver’s license is handy but not essential.) To get an idea of how we sound: https://soundcloud.com/thegreatemuwarcasualties/sets/demos/s-0akOn If you happen to like any of what you hear please get … meer »

Saskia

Soul/funk/jazz/rock drummer gezocht met 60s/70s geluid en filosofie

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 465x bekeken

Drummer gezocht voor mijn power trio EXP. Ik ben een ambitieuze en fanatieke gitarist/frontman die van en voor de muziek leeft 24/7, EXP is momenteel mijn hoofdband en stop er zo'n 20 uur per week in om next level te gaan. Ik speel momenteel met een gedreven bassist/backing vocalist en wisselende drummers en op zoek naar de juiste man/vrouw om power trio compleet te maken. Muziek die we spelen ligt … meer »

Karst van Oosten