Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muzikanten gezocht; drums - bas - gitaar- keyboard

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 182x bekeken

Muzikanten gezocht; drums - bas - gitaar- keyboardVoor plaat opnames en optredens zoek ik gedreven en creatieve muzikanten; een drummer en een bassist die bij voorkeur meerdere instrumenten kan spelen . De bezetting is momenteel 2x gitaar(bas) en viool. Er ligt veel nieuw materiaal klaar en mogelijkheden voor optredens dus ik hoop ervaren muzikanten te vinden die mee willen denken en snel kunnen werken. stijlomschrijving;alternatieve rock, … meer »

Muzikantenbank user SasjaSasja

Drummer of Drumster! Gezocht voor Rockband met Bluesinvloeden.

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 316x bekeken

Drummer of Drumster! Gezocht voor Rockband met Bluesinvloeden. Drummer of Drumster! Gezocht voor Rockband met Bluesinvloeden. De band is nog niet zo lang samen en zoekt naar ijzersterke nummers uit de 60's en 70's. Er is al wat repertoire en er wordt gewerkt naar een aantal optredens dit jaar. De bezetting is Zang (zangeres), 2 gitaren, bas en dus een drummer/drumster. De bandleden zijn 50 plus … meer »

Arnold

Percussionist gezocht voor klein maar ambitieus en commercieel project.

Drummer en Percussionist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 179x bekeken

Er is een realistisch budget voor productie en publicatie. Overdag doordeweeks repeteren en dat gemiddeld 2 x wekelijks Hiervoor zoek ik muzikanten met skills. Ik heb al een contrabassist. We zoeken nog een gitarist, percussionist/drummer/cajonist en eventueel een toetsenist/pianist. Leeftijd onbelangrijk. Interesse, ambitie, ruimte en tijd? Bel mij op 0630048800 of mail me. Harry

Harry

Mustang Medicine (Americana band) zoekt badass drummer (Utrecht/Amsterdam)

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 269x bekeken

Mustang Medicine (Americana band) zoekt badass drummer (Utrecht/Amsterdam)Mustang Medicine brengt je in een stevige roes van country en blues. In de come down kan het ritme van een stevige galop soms zomaar overgaan in een draf van dromerige pop. Het is maar net waar deze band zin in heeft, een koppig paard kun je wel bedwelmen maar laat zich niet temmen. 3 maart komt onze debuut EP uit, wij hopen daarna voor meer leuke optredens geboekt te worden. Om in de drukke tijden … meer »

Liesbeth

Drummer voor Tribute: A Perfect Circle

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 166x bekeken

A Perfect Circle - progressieve rock. Het idee is om deze band te gaan coveren - daarvoor zoeken we nog een drummer. Inmiddels bestaan we uit: bassist, leadgitarist en vocalist. Uitgangspunt is: 1x per week oefenen, en uiteindelijk hier en daar wat spelen. Om een idee te krijgen wat we live willen spelen: https://www.youtube.com/watch?v=EKrGLwvmB64 Het is voorlopig de insteek dat we in Purmerend … meer »

John

Jazztrio zoekt pianist en drummer

Drummer en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 247x bekeken

Hi! Wij zijn een jazztrio (bas, gitarist en zangeres) en spelen veel jazzstandards van bijvoorbeeld Billie Holiday, Ella Fitzgerald, Frank Sinatra maar ook wat eigentijdse jazz zoals nummers van Norah Jones, Amy Winehouse of Lianne la Havas. We staan open voor verschillende suggesties maar ons hart ligt bij jazz. We repeteren wekelijks elke vrijdag bij Q-Factory in Amsterdam. Bij interesse … meer »

Muzikantenbank user Barbe BockBarbe Bock

Gezocht drummer!!

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 200x bekeken

Jazzy Bluesy, beetje Folk en Funk! Wij: piano/bas en zang, spelen zowel versterkt als onvesterkt, zowel contra als electrisch. Denk: Nina Simone, The Wood Brothers, G-love, Shovel & Robe, ALA NI, Cat Power, Abbey Lincoln

Isa