Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Recent gestarte ambitieuze folkband met prog rockinvloeden is opzoek naar een bassist en percussionist/drummer (omgeving Amsterdam).

Bassist, Drummer en Percussionist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 275x bekeken

Recent gestarte ambitieuze folkband met prog rockinvloeden is opzoek naar een bassist en percussionist/drummer (omgeving Amsterdam).Niet lang geleden ben ik een band gestart waar uiteindelijk onderstaande formatie uit is gekomen. We zijn op het moment druk bezig met het schrijven van eigen werk en het eerste grote optreden waarbij wij als band 'uit de kast komen' staat gepland voor september. Hierna willen we de studio induiken om alles strak op te nemen en op spotify te gooien. We zijn opzoek naar een bassist en een drummer … meer »

Laila

Band in oprichting zoekt muzikanten (omgeving Amsterdam)

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 257x bekeken

Band in oprichting zoekt muzikanten (omgeving Amsterdam)Kijk ik weer eens naar een oude Tarantino film als reservoir dog's, django unchained, blue velvet of kill bill, valt het me op hoeveel prachtige nummers uit de jaren zestig nu nog steeds het beluisteren waard zijn! Zonde dat ze zo weinig live te horen zijn ook! Maar daar gaan wij verandering in brengen! Welk instrument speel jij? Laat een bericht achter en ik neem contact met je op. Leeftijd onbelangrijk. … meer »

Kleis Sorgdrager

Optredende band zoekt leden

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 345x bekeken

Optredende band zoekt ledenZanger/gitarist (48) (Hoofdorp/Amsterdam) zoekt muzikanten om optredende band mee op te richten. Ik heb veel podiumervaring en skills. Speel je drums, basgitaar of toetsen en wil je meer dan alleen maar in een repetitieruimte blijven hangen neem dan contact op. backing vocalen zou helemaal top zijn. Ik kan optredens regelen. Muziek zal bestaan uit een combinatie van covertunes (sixties tot hedendaags) … meer »

Hans Beijnes

Ouderenband zoekt bandleden (55+)

Drummer, Gitarist en Overig gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 449x bekeken

De grijze gloed is op zoek naar jonge geesten met een grijs tintje die passie hebben voor muziek. Samen vormen wij een band. Binnen het project werken we naar een optreden toe dat uitgevoerd wordt bij poppodium Volta. Samen plezier hebben in het maken van muziek staat centraal binnen de band. Heeft u enige ervaring met het bespelen van een instrument. Dat kan van alles zijn, van blokfluit tot basgitaar … meer »

Bryan Tesser

Drummer of Drumster! Gezocht voor Rockband met Bluesinvloeden.

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 474x bekeken

Drummer of Drumster! Gezocht voor Rockband met Bluesinvloeden. Drummer of Drumster! Gezocht voor Rockband met Bluesinvloeden. De band is nog niet zo lang samen en zoekt naar ijzersterke nummers uit de 60's en 70's. Er is al wat repertoire en er wordt gewerkt naar een aantal optredens dit jaar. De bezetting is Zang (zangeres), 2 gitaren, bas en dus een drummer/drumster. De bandleden zijn 50 plus … meer »

Arnold

Groovy drummer gezocht die snapt wat hangen in de tel is voor ambitieus rock trio met optredens

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 609x bekeken

Groovy drummer gezocht die snapt wat hangen in de tel is voor ambitieus rock trio met optredensGroovy drummer gezocht die snapt wat hangen in de tel is om next level te gaan met ambitieus Amsterdams rock trio met (betaalde) optredens EXP is mijn soloproject waarvan ik alle nummers en partijen schrijf. Momenteel werk ik met wisselende sessiebassisten en drummers tot ik de juiste club heb. De trein rijdt dus en er zijn betaalde gigs. Ik speel een combinatie van eigen werk en covers waarbij … meer »

Karst van Oosten

Soul/funk/jazz/rock drummer gezocht met 60s/70s geluid en filosofie

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 687x bekeken

Drummer gezocht voor mijn power trio EXP. Ik ben een ambitieuze en fanatieke gitarist/frontman die van en voor de muziek leeft 24/7, EXP is momenteel mijn hoofdband en stop er zo'n 20 uur per week in om next level te gaan. Ik speel momenteel met een gedreven bassist/backing vocalist en wisselende drummers en op zoek naar de juiste man/vrouw om power trio compleet te maken. Muziek die we spelen ligt … meer »

Karst van Oosten