Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer gezocht voor melodieuze rockband

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 314x bekeken

Drummer gezocht voor melodieuze rockbandHey drummers, wij - Kingfisher - zijn hard op zoek naar een drummer. Iemand die strak speelt, professioneel denkt, energie en ideeën toevoegt. Kortom, iemand die de band weer compleet maakt en het leuk vindt om mee te bouwen! Vorig jaar hebben we een album met 11 eigen nummers uitgebracht en willen deze graag begeleiden met muzikaal sterke optredens. Er liggen daarnaast veel ideeën op de plank om … meer »

Otto-Chris Holterman

Groovy drummer gezocht!

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 173x bekeken

Beste Drummers, Ik ben Dasilvian Bruce(25) Singer/songwriter/producer uit Amsterdam die zijn debuut album 'Messiah' afgelopen mei heeft uitgebracht. Mijn live band en ik zijn opzoek naar een gemotiveerde drummer uit de regio Amsterdam om onze zevenkoppige band te versterken. De stijl die wij hanteren is Pop, R&B en Funk. We spelen voornamelijk eigen werk met wat covers tussendoor en zijn … meer »

Muzikantenbank user Dasilvian NooitmeerDasilvian Nooitmeer

Country Bank Zoekt Bassist & Drummer

Bassist en Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 268x bekeken

Hi, Om een leuk repertoire op te bouwen aan Country/Folk muziek met af en toe een uitstapje naar blues en/of wat anders zijn wij op zoek naar een bassist en drummer. Als je zang erbij ook leuk vind is dat mooi meegenomen. Het is de bedoeling om na het opbouwen van een repertoire af en toe op te treden in de toekomst. Wij houden erg van gezelligheid en zijn serieus om iets moois neer te zetten. Leeftijd … meer »

Joey

Hartslag gezocht

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 369x bekeken

Hartslag gezochtDrummers in en rond de hoofdstad: de band De Dame in Kwestie zoekt een strakke, creatieve, swingende, beukende en soms fluisterende drummer, die zijn eigen, goede set heeft. Het doel: - De nummers (waaronder single) die in de beroemde Studio 150 zijn opgenomen (met sessiemuzikanten) in te studeren en ermee gaan optreden. Zorgen dat de nummers strak in hun jasje zitten en toch lekker in hun vel. - … meer »

Muzikantenbank user Hugo van EngelsdorpHugo van Engelsdorp

Groovy drummer gezocht die snapt wat hangen in de tel is voor ambitieus rock trio met optredens

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 350x bekeken

Groovy drummer gezocht die snapt wat hangen in de tel is voor ambitieus rock trio met optredensGroovy drummer gezocht die snapt wat hangen in de tel is om next level te gaan met ambitieus Amsterdams rock trio met (betaalde) optredens EXP is mijn soloproject waarvan ik alle nummers en partijen schrijf. Momenteel werk ik met wisselende sessiebassisten en drummers tot ik de juiste club heb. De trein rijdt dus en er zijn betaalde gigs. Ik speel een combinatie van eigen werk en covers waarbij … meer »

Karst van Oosten

Soul/funk/jazz/rock drummer gezocht met 60s/70s geluid en filosofie

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 537x bekeken

Drummer gezocht voor mijn power trio EXP. Ik ben een ambitieuze en fanatieke gitarist/frontman die van en voor de muziek leeft 24/7, EXP is momenteel mijn hoofdband en stop er zo'n 20 uur per week in om next level te gaan. Ik speel momenteel met een gedreven bassist/backing vocalist en wisselende drummers en op zoek naar de juiste man/vrouw om power trio compleet te maken. Muziek die we spelen ligt … meer »

Karst van Oosten