Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bandleden gezocht voor nieuw band (Smooth Paradise)

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 260x bekeken

Bandleden gezocht voor nieuw band (Smooth Paradise)Smooth Paradise is een nieuwe band waar ik mee wil beginnen, ik ben als producer betrokken als lid maar achter de schermen. Mijn missie is om nummers te creëren die pakkend en melodieus zijn waar iedereen mee kan zingen, het conceptidee is om nummers te produceren waarmee mensen mee kunnen zingen. Denk aan: Queen - Radio Ga Ga, Bon Jovi - Livin 'On A Prayer, U2 - One, enz. dat zijn nummers die … meer »

Muzikantenbank user KhalidKhalid

Trio zoekt talentvolle Drummer/Toetsenist om band mee te vormen

Drummer en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 204x bekeken

Drummer & toetsenist gezocht in de leeftijdscategorie van 20-30. Regio Amsterdam/Hilversum. Wij zijn drie muzikanten: een zangeres, gitarist en bassist. De stijl die we spelen is gevarieerd, denk aan artiesten als Prince, Michael Jackson, Jett Rebel, Lenny Kravitz en Amy Winehouse. In de toekomst willen wij ook graag eigen materiaal gaan schrijven en opnemen. We oefenen minimaal 1 keer in de … meer »

Muzikantenbank user MaximeMaxime

Drummer gezocht omgeving A'dam-Alphen-Aalsmeer

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 245x bekeken

Drummer gezocht omgeving A'dam-Alphen-AalsmeerThe Bamigos is een vrolijke vette coverband die wel van een feestje houdt. We spelen van ABBA tot ZZ-Top en ook een flinke portie Nederpop. Vergis je niet in onze setlijst, wij proberen extra jus te geven aan de oorspronkelijke liedjes. We zoeken een drummer die een lekkere groove kan neerleggen passend bij de diversiteit van onze setlijst. De bandleden (49 t/m 49 jaar) komen uit de regio Amsterdam-Amstelveen-Alphen … meer »

Muzikantenbank user chris fasechris fase

Cut The Crap is de sidekick band van koningin Minima

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 375x bekeken

Cut The Crap is de muzikale omlijsting van Koningin Minima en haar (politieke) agenda. Een op zichzelf staande ‘omlijsting’ die het ook gemakkelijk kan zonder Koningin Minima. Cut The Crap is een autonome, complete band. Koningin Minima zal geregeld mee repeteren en qua repertoire een indruk achterlaten, maar Cut The Crap gaat ook voor zijn eigen optredens en imago. Aanvankelijk oefenen we de … meer »

Gijs Geleijnse

Online lesgeven! De ideale oplossing!

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 276x bekeken

Hallo muzikanten! Lesgeven is een goede manier om wat extra inkomen te genereren. Apprentus kan je daarbij helpen! Maak een leraren profiel aan, maak een les aan en we zorgen dat hij gepromoot wordt bij onze leerlingen! Het gebruik van Apprentus is vollegig gratis voor leraren! Twijfel dus niet langer en ga naar www.apprentus.nl en maak snel en eenvoudig een profiel aan! Website: www.apprentus.nl/how-to-become-a-tutor-teacher?utm_source=muziekantenbank

Apprentus

Drummer zoekt gezellige band

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 693x bekeken

Drummer zoekt gezellige bandHallo gezellige coverband! Toe aan een verse drummer? Ik heb er zin in om met jullie covertjes te spelen. Vind het een feest om met prettige mensen muziek te maken. Vooral als er ook een goede klik is met de bandleden. Ik vind het leuk om mijn best te doen covers goed te drummen. Speel bijna iedere dag wel even. Ben benieuwd.

Lodewijk

DRUMMER gevraagd

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 468x bekeken

Onze breed georienteerde blues-rock coverband --sixties-seventies style-- is op zoek naar 'n ervaren drummer. Gewoon goeie liedjes spelen! Wij zijn 50-60ers. Repeteren elke week in Aalsmeer. Graag tot hoors!

Ron