Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Groovende drummer gezocht voor Afrobeat/funk band

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 154x bekeken

Groovende drummer gezocht voor Afrobeat/funk band(English below) Per direct zoeken wij een groovende en ervaren drummer. Tailcutters speelt instrumentale afrobeat/funk/ethio muziek, leuke en uitdagende nummers van bands zoals Budos Band, Jungle Fire, Ikebe Shakedown en Funk Ark. Gevorderde muzikanten, aardige mensen, goede sfeer. Leeftijd niet van belang. Huidige bezetting: sax, gitaar, keys, bas, drums, percussie en evt. trompet/trombone. We … meer »

Muzikantenbank user TailcuttersTailcutters

Punk Punk Punk

Bassist en Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 123x bekeken

Hallo! Wij zijn op zoek naar een bassist en drummer voor een nieuw op te richten hardcore/punk band. Random inspirators: Minor Threat, Ramones, Cock Sparrer, Bad Brains, Pig Destroyer, Show Me The Body, Gewapend Beton, Gorilla Biscuits, Radioactivity. Er zijn al een stel liedjes en demos dus als je van deze woorden enthousiast wordt, laat het effe weten! Groetjes, Nog naamloze band

Runk

Soul & Funkband Sunday Groove zoekt drummer

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 195x bekeken

Soul & Funkband Sunday Groove zoekt drummerSunday Groove is op zoek naar een strakke, swingende drummer die de groovy basis legt voor onze soul & funkband. Sunday Groove is een achtkoppige coverband, die een mix van oude en nieuwe soul en funk speelt. Bekende covers worden afgewisseld met minder bekende nummers. We repeteren wekelijks op donderdag in Hoofddorp. Doel: maandelijks optreden, maar vooral met veel plezier samen muziek maken. Heb … meer »

Muzikantenbank user Sunday GrooveSunday Groove

Drummer gezocht voor afrobeat/funk/reggea/breakbeat stijlen

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 116x bekeken

Strakke drummer voor band met de stijlen afrobeat, funk, vleugje reggea. No bullshit mentallity van onze kant. Gericht oefenen om twee eigen nummers te creeeren en twee bestaande composities uit te werken om hiermee te kunnen gaan leuren bij podia e.d. Veel podium ervaring van de bassist, fluitist, zanger, saxofonist en danser. Hoog entertainment gehalte van onze kant. We horen graag van je. Groet

Muzikantenbank user Igor VermeulenIgor Vermeulen

Ozzy Osbourne tribute band zoekt:

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 226x bekeken

Zeer ervaren en gemotiveerde gitarist met pro-instelling is op zoek naar een: - zanger - bassist - drummer om een goede beukende 'Ozzy' tribute band op te zetten! Doel is om een setlist op te bouwen met zowel Ozzy als Black Sabbath nummers om daana veel te gaan optreden! En natuurlijk veel lol en spel plezier zowel in de oefenruimte als op het podium! Graag mensen die al aardig wat bandervaring … meer »

Patrick

Drummer gezocht voor punk/rock/ska bandje

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 272x bekeken

Voor een punk/rock/ska bandje zoeken wij een drummer (m/v), bij voorkeur uit (omgeving) Amsterdam en tussen de 20 en 40. De band bestaat uit een zanger, een gitarist en bassist en wij spelen tot nu toe covers (Rancid, Blink, Bad Religion, Millencolin, Sublime etc.) maar willen zeker ook eigen nummers gaan schrijven. We hebben allen (enige) band ervaring, repeteren 1x in de week in Amsterdam, … meer »

Muzikantenbank user Steven LeeuwerinkSteven Leeuwerink

Soul/funk/jazz/rock drummer gezocht met 60s/70s geluid en filosofie

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 1065x bekeken

Drummer gezocht voor mijn power trio EXP. Ik ben een ambitieuze en fanatieke gitarist/frontman die van en voor de muziek leeft 24/7, EXP is momenteel mijn hoofdband en stop er zo'n 20 uur per week in om next level te gaan. Ik speel momenteel met een gedreven bassist/backing vocalist en wisselende drummers en op zoek naar de juiste man/vrouw om power trio compleet te maken. Muziek die we spelen ligt … meer »

Karst van Oosten