Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer zoekt een nieuwe uitdaging, Blues, Soul, Rock, Funky

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 132x bekeken

Drummer zoekt een nieuwe uitdaging, Blues, Soul, Rock, FunkyHi, ik ben Beppe, 53 jaar, drummer en ik woon in Amstelveen Ik heb rond 15 jaar ervaring as amateur drummer en ik zoek voor een gezellig goed nieuw uidaging in een band. Ik houd van blues 9 (veel variate van), Classic Rock, Soul en Funky, meer de traditioneel en old school. Ik speel vintage drums en cymbal, dus goed sounds en groove is voor me belagrijk. Iemand in Amstelveen, Aalsmeer, Amsterdam? Let's … meer »

Muzikantenbank user Beppe QuiroliBeppe Quiroli

Groovende drummer gezocht voor Afrobeat/funk band

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 148x bekeken

Onze drummer heeft helaas gestopt met spelen en wij zoeken iemand om ons te komen versterken. Tailcutters speelt instrumentale afrobeat/funk/ethio muziek, leuke en uitdagende nummers van bands zoals Budos Band, Jungle Fire, Ikebe Shakedown en Funk Ark. Gevorderde muzikanten, aardige mensen, goede sfeer. Huidige bezetting: tenor/bari sax, gitaar, keys, bas, drums, percussie. We zijn ook actief op zoek … meer »

GW Nagel

Ik wil een band oprichten.

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 347x bekeken

Ik wil een band oprichten.Ik ben moe met freelance muzikanten te werken, daarom zoek ik muzikanten die samen met mij een band willen oprichten. Ik heb genoeg optreden. Als componist heb ik genoeg contacten en treed regelmatig op, waarom niet met een echte band ? wie niet meer met steeds andere mensen werken. Ik heb een CD een aantal jaren geleden uit gebracht, dus genoeg ervaring. Ikk ben opzoek naar een pianist, bassist, drummer … meer »

Muzikantenbank user Runny MargaritaRunny Margarita

Drummer gezocht voor gedreven poprockband

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 151x bekeken

Hoi daar! Wij, Mannish boy, hebben de afgelopen paar jaar lekker aan de weg getimmerd: een studiodemo op zak en elke maand optreden. Onze drummer gaat verhuizen en heeft daarom aangegeven met de band te moeten stoppen. Jammer, want we waren net lekker onderweg! Neem jij de stokjes over? We zijn een poprockband bestaande uit Zang/gitaar, bas en toetsen/tweede gitaar, met louter eigen repertoire. Invloeden … meer »

Arjan

Drummer, gitarist en toetsenist voor soul project

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 256x bekeken

Wij, Angela en Mark, zijn op zoek naar een band of mensen om een nieuwe band mee te starten. Wij zoeken het in covers van soulnummers, maar dan wel met een hele eigen draai. Het gaan ons niet om de originele versie zo goed mogelijk te vertolken, maar om het zo ‘eigen’ te maken zodat het als nieuw voelt en toch de herkenbaarheid met zich meebrengt dat mensen direct in beweging brengt. Het doel … meer »

Mark de Jong

Semi-professionele drummer gezocht voor Braziliaanse muziek

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 118x bekeken

Heb je zin om met een paar muzikanten met ruime podiumervaring (zang, piano, bas) in een band te drummen? We spelen Braziliaanse muziek (Antonio Carlos Jobim, Eliane Elias, Elis Regina, Clara Nunes, etc.). Vind je het leuk om twee keer per maand te oefenen en af en toe op te treden? Houd je van improviseren en vind je dat de kern daarvan draait om goed naar elkaar luisteren en op elkaar inspelen? Laat … meer »

Gaby Agsteribbe

Gedreven Americana folk/country/bluegrassy band zoekt slag gitarist en drummer!

Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 286x bekeken

Gedreven Americana folk/country/bluegrassy band zoekt slag gitarist en drummer!https://www.facebook.com/NaomiHeartMusic/videos/1010282335799360/ Wij zijn Naomi(zang/songwriting/pianist) Michiel(Bas gitarist)en Robert(solist/lead gitarist) en wij zijn opzoek naar ervaren slag gitarist en drummer om met ons te spelen en te schrijven! Wij zijn allen in de leeftijd van 24 tm 31en willen graag snel de bühne op met onze muziek! Wij repeteren in Hoorn(noord Holland), maar in de … meer »

Muzikantenbank user Naomi SteinerNaomi Steiner

Band zoek medemuzikanten

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 353x bekeken

Band 6th avenue is bezig met een doorstart en is op zoek naar een solide en ervaren drummer en zangeressen! Band is vorig jaar opgericht en speelt Funk/pop/ latin en dance cover nrs met een eigen touch. Nrs van uit jaren 70 tot heden met swingend en grooved basis Denk aan chic of Bruno mars We zijn op zoek naar mede bandleden die mee willen bouwen aan mooi repertoire en semi prof instelling van … meer »

Muzikantenbank user Rajendra Rick SewbalakRajendra Rick Sewbalak