Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Geluidstechnicus gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Geluidsman gezocht (LEIDEN)

Geluidstechnicus gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 50x bekeken

Geluidsman gezocht (LEIDEN)MadboX is een rock coverbandje uit Leiden en is op zoek naar een geluidsman. Je mag ook een beginnend zijn en het leuk vinden om het te leren door het gewoon te doen. We treden een paar keer per jaar op en lopen vaak tegen het probleem aan dat we geen goede balans vinden. Ook in de oefenruimte is het zoeken. We oefenen met in-ears en we zoeken ook iemand die het leuk vindt om af en toe in de oefenruimte … meer »

Muzikantenbank user MadboXMadboX

Geluidtechnicus gezocht omgeving Montfoort (Zuid Holland / Utrecht)

Geluidstechnicus gezocht in Utrecht (Utrecht) | 130x bekeken

Wie m/v vindt het leuk om te helpen met het opbouwen van de apparatuur, zoals PA, versterkers en geluidboxen tijdens een optreden van onze band en wie weet wordt je onze nieuwe geluidsman/vrouw. Wil je de uitdaging aangaan en woon je in de omgeving van Montfoort/Oudewater , bel dan met Marja Knotters, mobiel 06-51008168 of mail naar marja@********.nl Zie voor meer informatie op www.bmmband.nl

WM

Band Stiekem Gesjanst zoekt Geluidstechnicus

Geluidstechnicus gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 233x bekeken

De band Stiekem Gesjanst speelt 100% Nederlandstalige pop en verzorgt regelmatig optredens op verschillende podia. Op kleine podia en in cafés gebruiken we onze eigen geluidsinstallatie. Op grote podia zoals festivals gebruiken we een geluidsinstallatie van de organisatie. De band repeteert meestal in Oss of Veghel en wij spelen op amateurbasis. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste geluidstechnicus … meer »

Rob Theunissen

Geluidsman/vrouw

Geluidstechnicus gezocht in Utrecht (Utrecht) | 143x bekeken

Wij zijn op zoek naar een geluidsman/vrouw, die zich als bandlid hobbymatig met ons geluid wil bezig houden wanneer wij optredens hebben, waar geen geluid/backline aanwezig is. Wij bevinden ons op de grens van de provincie Utrecht/Gelderland.

Romano Michielsen

Indo rock Band

Drummer, Geluidstechnicus en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 596x bekeken

wij muzikanten, waar van drie met indo roets uit de omgeving van Meppel, Hoogeveen, wij zijn op zoek muzikanten met ervaring. als muzikanten hebben wij ruime ervaring in de muziek. De band bestaann uit. Bassit, slagsolo gitarist die ook lapsteel speeld, toetsenist, Drummer en Zanger. Wij hebben ons hart bij de indo, countrie en 60, 70 jarige muziek. Ons leeftijd is 60, 70 Plus. wij zoeken met … meer »

René R

Pioneer dj xdj-rx3, pioneer xdj xz, pioneer dj ddj-rev7, pioneer ddj 1000, pioneer ddj 1000srt, pioneer cdj-3000, pioneer cdj 2000nxs2, pioneer djm 900nxs2, pioneer dj djm-v10

DJ, Geluidstechnicus en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 811x bekeken

Pioneer dj xdj-rx3, pioneer xdj xz, pioneer dj ddj-rev7, pioneer ddj 1000, pioneer ddj 1000srt, pioneer cdj-3000, pioneer cdj 2000nxs2, pioneer djm 900nxs2, pioneer dj djm-v10Pioneer DJ XDJ-RX3, Pioneer XDJ XZ, Pioneer DJ OPUS-QUAD, Pioneer DJ DDJ-REV7, Pioneer DDJ 1000, Pioneer DDJ 1000SRT, Pioneer CDJ-3000, Pioneer DJM-A9, Pioneer CDJ 2000NXS2, Pioneer DJM 900NXS2, Pioneer DJ DJM-V10 , Pioneer DJM S11, Pioneer CDJ-TOUR1 , Pioneer DJM-TOUR1,   Yamaha Genos 76-Key ,Korg Pa5X , Korg Pa4X 76 Key,  Yamaha PSR-SX900, Korg PA-1000, Yamaha Montage 8 ,  Roland FANTOM-8,Roland … meer »

Muzikantenbank user Louis BramfordLouis Bramford