Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 195x bekeken

Hallo, Ik ben op zoek naar mensen/ bands/ groepen in de regio Breda (Breda - Etten-Leur heeft voorkeur) die op zoek zijn naar een gitarist. Genre is enigszins ondergeschikt aan het feit dat ik vooral meer (divers) en vaker wil spelen (enige band/ podium ervaring aanwezig). Op dit moment speel ik enkel electrische gitaar. Een week of 4 geleden heb ik met mijn gitaarleraar de eerste stapjes gezet … meer »

Hillman

Cover\tribute band gezocht regio Breda

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 171x bekeken

Als gitarist zonder band\podium ervaring lijkt het me leuk en leerzaam om dit op te gaan doen. Ben geen beginner wat betreft het gitaar spelen dus ga er van uit snel van betekenis te zijn voor de band. Muziek smaak is divers zoals pop (bv Steve Miller), blues (bv SRV, Buddy Guy) en top2000 nummers. Natuurlijk altijd leuk om nieuwe nummers en stijlen te leren dus ben benieuwd. Als er interesse is … meer »

Ed

Gitarist

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 193x bekeken

Hallo... Ben een 52 jarige gitarist uit omgeving Breda. Op zoek naar een leuk bandje. Geen virtuoos. Wel enthousiast en gemotiveerd. Sta nu zo'n 30 jaar op het podium. Naast gitaar doe ook backing vocale. Bezit eigen vervoer en goeie gear. In verschillende formaties gespeeld. Route 66, Sneaky Trixx, Poppunt, Crowncap Collectors en UNIFY. Respectievelijk Rock n Roll 60/70, Allround Top 100 Party, Jaren … meer »

Muzikantenbank user Hans RasenbergHans Rasenberg

Gitarist stelt nieuwe band samen

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 329x bekeken

Gitarist stelt nieuwe band samenDag allemaal, Na een 6-jarige coverband en 2 jaar solo op pad te zijn geweest, kriebelt het nu om een nieuwe band samen te stellen. Ik ben zelf gitarist met wat zangervaring, en stel dus echt een nieuwe band samen. Echt op basis van leuke betrokken mensen en goede energie! - Plezier staat voorop - Geen voorkeur voor een stijl (alleen sluit ik metal/grunge uit), van reggae tot britpop, van indierock … meer »

Muzikantenbank user Rick BastiaanssenRick Bastiaanssen

Sologitarist (zanger) zoekt creatieve stevige band...

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 297x bekeken

Sologitarist (zanger) zoekt creatieve stevige band...Hallo, Mijn naam is Werner Brühns, ik ben 56 jaar en woon in Breda. Ik ben sologitarist en zing ook wat nummers. Achtergrondkoren is geen probleem. Het genre waar ik me het meest in thuis voel is rock, maar hou ook wel van swing (funk, soul). Ik speel al in bands vanaf mijn 14e, heb dus voldoende band- en podiumervaring. Ik zoek een band waar de nadruk ligt op muzikale creativiteit. Coverbands, … meer »

Muzikantenbank user Werner BrühnsWerner Brühns

(akoestische) zanger/gitarist zoekt gitarist

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 158x bekeken

Hoi, aangezien mijn band Page45 is gestopt zoek ik een gitarist(e) voor het spelen van (semi) akoestische songs. Covers aangevuld met eigen werk. Het zou mooi zijn als je ook wat vocalen kan doen (harmonische zangpartijen en soms lead voor de afwisseling). Wellicht kunnen we later daarom een band formermen. Maar dat hoeft niet per se.

Muzikantenbank user Vic van den BoschVic van den Bosch

Liedgedichten op het podium zetten

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 177x bekeken

Liedgedichten op het podium zettenBeste, Als dichter/muzikant/zanger/gitarist heb ik mijn poëzie getoonzet. Het resultaat van vijf dichtbundels bij twee uitgeverijen en talloze publicaties in letterkundige tijdschriften. Graag ga ik een samenwerkingsverband aan om dit als podiumkunstenaar op de bühne te brengen en de liedgedichten op te nemen voor een cd. Op www.kijkgedichten.nl staan twee nummers die een impressie geven. … meer »

Niels Landstra

Slaggitarist zoekt AC/DC tribute band

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 292x bekeken

Hallo allemaal, Mijn naam is Maarten Hendrick, 22 jaar oud en gitarist. Sinds mijn jeugd ben ik al grote fan van AC/DC. Vooral het samenspel tussen de gebroeders Young blijft me fascineren. Angus Young is natuurlijk weergaloos, maar persoonlijk vind ik dat Malcolm Young als slaggitarist vaak ten onrechte veel minder waardering krijgt/kreeg. Malcolm is toch de ruggengraat van de band met zijn natuurlijke, … meer »

Maarten Hendrickx