Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Liedgedichten op het podium zetten

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 86x bekeken

Liedgedichten op het podium zettenBeste, Als dichter/muzikant/zanger/gitarist heb ik mijn poëzie getoonzet. Het resultaat van vijf dichtbundels bij twee uitgeverijen en talloze publicaties in letterkundige tijdschriften. Graag ga ik een samenwerkingsverband aan om dit als podiumkunstenaar op de bühne te brengen en de liedgedichten op te nemen voor een cd. Op www.kijkgedichten.nl staan twee nummers die een impressie geven. … meer »

Niels Landstra

Stoner, Psychedelic, Blues Rock band

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 97x bekeken

Hallo! Mijn naam is Roel en ik ben een gitarist woonachtig in Breda. Mijn muziek smaak is breed maar ik zou me graag willen focussen op een sound verwant aan die van de bands All them witches, Motorpsycho en Desert mountain tribe. Zelf nummers schrijven en snel optreden heeft de voorkeur, maar een vette cover op zijn tijd en af en toe vaag jammen/experimenteren blijft natuurlijk leuk. Stuur … meer »

Muzikantenbank user RoelRoel

Gitarist met ervaring en backing-vocals zoekt band in West-Brabant/Z.Holland

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 120x bekeken

Gitarist met ervaring en backing-vocals zoekt band die soul, funk, r & b en/of jazzy/blues(y) repertoire speelt. Met eventueel wat uitstapjes naar pop en rock. Repeteren in een goeie relaxte sfeer met humor en naar optredens toe werken is mijn motto. Ben geen broodspeler. Kan snel inwerken. Ik zoek in het westen van Brabant (zo`n beetje tussen Tilburg en Bergen op Zoom) en Zuid-Holland. Interesse? … meer »

Snarenplukker

Enthousiaste slag gitarist zoekt coverband

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 95x bekeken

Enthousiaste slag gitarist (electrisch en akoustisch gitaar) zoekt coverband met optredens. Ik ben in het bezit van goede apparatuur (versterker, gitaren, effecten en in-ear monitor) en eigen vervoer. Als het klikt vindt ik het niet erg om er langer voor te moeten reizen. Naast de muzikale klik is de persoonlijke klik voor mij ook belangrijk. Samen lol hebben maar zeker ook een goed stuk muziek … meer »

Muzikantenbank user Jurgen de PoorterJurgen de Poorter

Lezend gitarist voor musicals biedt zich aan

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 139x bekeken

Hallo allemaal! Geen idee of hier het juiste slag mensen zitten, maar mocht iemand verlegen zitten om een gitarist die bladmuziek/tab/spijkerschrift (snel) leest, goede gear heeft en een ruime ervaring met musicals/dirigenten/muzikanten, dan kunnen we mogelijk wat voor elkaar betekenen! Ik stel me beschikbaar voor theater, harmonie, inval, studiowerk! Enkele musicals die al op mijn CV staan zijn: - … meer »

Sander van Gaans

Slaggitarist/fiddler zoekt aansluiting bij Ierse band

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 199x bekeken

Slaggitarist/fidler (evt. eenvoudige gitaarsolo's) zoekt aansluiting bij een Ierse band. Ik speel ook viool, dus kan van instrument wisselen. Op de viool ben ik zeker geen virtuoos, maar voor begeleiding bij de bekende Pubsongs en instrumentale Reels en Jigs. Verder eventueel aanvulling van tweede (lage)stem of vanwege niet al te groot bereik solozang van bijv. "Working man" en "Whiskey in the Jar" … meer »

Muzikantenbank user Ron VeringmeierRon Veringmeier

Slaggitarist zoekt AC/DC tribute band

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 231x bekeken

Hallo allemaal, Mijn naam is Maarten Hendrick, 22 jaar oud en gitarist. Sinds mijn jeugd ben ik al grote fan van AC/DC. Vooral het samenspel tussen de gebroeders Young blijft me fascineren. Angus Young is natuurlijk weergaloos, maar persoonlijk vind ik dat Malcolm Young als slaggitarist vaak ten onrechte veel minder waardering krijgt/kreeg. Malcolm is toch de ruggengraat van de band met zijn natuurlijke, … meer »

Maarten Hendrickx