Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zoekt beginnend bandje!

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 123x bekeken

Hi! Ik ben Anouk, 19 jaar. Ik speel al een aantal jaren gitaar en heb voorheen ook in pop/rock bandjes gespeeld. Dat vond ik ontzettend leuk! Helaas is dat destijds gestopt en speel ik de afgelopen 2/3 jaar alleen maar alleen. Het lijkt me ontzettend leuk om weer een bandje op te bouwen met gemotiveerde muzikanten! Ben jij muzikaal en lijkt het jou net als mij ook leuk om iets op te bouwen? Laat … meer »

Anouk

Gitarist (Breda) zoekt Ierse Folkband

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 141x bekeken

Gitarist, 24 jaar, zoekt aansluiting bij een bestaande Ierse Folk coverband (of andere muzikanten om een band mee te vormen) in de omgeving van Breda. Ik speel zelf nu vooral nummers van de Dubliners zoals Rocky Road to Dublin, Galway Races, Rare Auld Times, Kelly the Boy from Killane, enz. Zou leuk zijn om deze muziek te delen met anderen. Ik hoor het graag!

Muzikantenbank user Joeri MolJoeri Mol

Gitarist zoekt bandleden

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 354x bekeken

Gezocht: Band(leden) om samen muziek mee te maken Ik ben gitarist, 31 jaar en woonachtig in Bavel. Speel nu zo'n 12 jaar gitaar en heb in verschillende bandjes gezeten. Voorkeur genres maakt niet echt uit. Zelf ben ik o.a. gek op Bruce Springsteen, Tom Petty, CCR, Britpop, NL-talig, vrij divers dus. Doel: repeteren, af en toe spelen in een kroegje/feestje, gezelligheid, lol en bier Ben … meer »

Jan-Willem

Gitarist zoekt allround coverband

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 312x bekeken

Gitarist zoekt allround top1000 coverband. Mix van akoestisch en electrisch zou leuk zijn. Van Fragile tot Easy on me, van sweet child o min en these are the days of our lives naar nobody’s wife. Van bad woman blues naar shallow. Naast een muzikale vind ik een sociale klik net zo belangrijk. Ben het gewend om de lead partijen te spelen maar samen nummers goed neerzettenis belangrijker. Ik zoek wel … meer »

Arie Sterrenburg