Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Den Haag (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangers en zangeressen gezocht voor nieuwe a capella groep

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 170x bekeken

Mijn naam is Claudia, 37 jaar, en op zoek naar zangers en zangeressen voor het oprichten van een nieuwe a capella groep. Voorbeeld van een a capella groep is Pentatonix. Samen muziek maken. Een groep van 5 a 6 personen. Ik ben zelf mezzo sopraan. Ben je sopraan, alt, tenor of bas, en lijkt het je leuk om een a capella groep op te richten? Laat het me dan weten. Graag in omgeving Zoetermeer, Den Haag.

Claudia Smit

Enthousiaste ervaren pop/rock zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 198x bekeken

Enthousiaste ervaren zangeres, 39 jaar woonachtig Voorburg, zoekt leuke band of muzikanten! Na inmiddels bijna 10 jaar zingen in verschillende bands, koren (meerstemmig) en flink wat zangles, ben ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Het liefst een bestaande band. Het genre wat ik het liefst zing is pop & rock maar daar valt uiteraard over te praten.

Nienke Tuinema

Bassist

Bassist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 246x bekeken

BassistHoi! Excuses voor mijn slechte Nederlands taalvaardigheden. Ik ben nieuw uit Indie verhuisd en woon in Den Haag. Ik speel elektrische bass. Ik speel graag verschillende muziekstijlen (pop, rock, jazz, country, funk, blues, fusion en een beetje metal). Ik hou ook van nieuwe muziekstijlen te leren. Momenteel speel ik een 5 string Squier Affinity J bass. Ik kan ook harmoniseren. Klik op mijn website … meer »

Muzikantenbank user Marc DamaniaMarc Damania

Zangeres zoekt bandleden 15-18 jaar Zuid-Holland

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 156x bekeken

Hoi iedereen, Ik ben een vijftienjarige zangeres die bandleden zoekt voor een bandje. Zelf kan ik ook piano spelen. Ik zoek meiden en jongens tussen de 15 en 18 jaar, maar ben je iets ouder of jonger dan is dat geen probleem. Elk instrument is welkom, maar je moet wel zelf je eigen instrument meenemen. Een exacte locatie moet nog worden gekozen, maar het zal ergens in Delft/Nootdorp/Ypenburg/Pijnacker … meer »

Ellemijn van Mourik