Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Den Haag (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer

Drummer zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 61x bekeken

Ben opzoek naar een allround Poprock Coverband, geen beginners maar waar ik zo in kan stappen om naar optredens te werken. Heb eigen gear. Ik zoek een band in de Regio Den Haag Westland. Ik zie jullie reactie tegemoet.Groetjes A.j

Muzikant

€Drummer met Passie en Ervaring Zoekt Band!”

Drummer zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 234x bekeken

Hallo medemuzikanten, Ik ben een ervaren drummer met een passie voor ritme in verschillende stijlen van eigen werk en ook cover bands. Mijn stijl varieert van pop, stevige rock tot funky grooves, New Wave en alles daartussenin.(geen death metal) Ik ben nu op zoek naar een nieuwe muzikale uitdaging met ervaren muzikanten die liefst al reeds op elkaar ingespeeld zijn en een gezamenlijk doel … meer »

Muzikantenbank user Olivier FaberOlivier Faber

Band samenstellen

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 317x bekeken

Hoi medemuzikanten, ik wil heel graag samen met anderen een coverband op gaan richten. Het allerliefst wil ik Nederlandstalig doen (denk aan; Doe Maar, Blöf, Acda en de Munnik, De Dijk achtige liedjes). Gewoon omdat het publiek daar altijd zo enthousiast van wordt. Ik wil alleen repeteren in Zoetermeer 😊! Ik zoek dus alles nog en leeftijd 40 +. Heb nog geen opzet ofzo maar alleen wilde ideeën. Stuur … meer »

Muzikantenbank user Denies DeniesDenies Denies

AltRock/Poprock/Soul/Blues Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 336x bekeken

Hoi! Ik ben Nadia, 24, en ik ben opzoek naar een band of andere muzikanten die een band willen oprichten. Ik heb ervaring met optreden en studio opnames, en zelf zing en schrijf ik al 15 jaar (maar ik zat niet altijd bij een band). De algemene righting van muziek waar ik naar opzoek ben is altrock, maar ik sta ervoor open om te experimenteren natuurlijk! Mijn voorkeur gaat naar Badflower, Nothing … meer »

Muzikantenbank user NadiaNadia

Allround dance/rock/funk gitarist

Gitarist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 476x bekeken

Allround dance/rock/funk gitaristGitarist met veel ervaring zoekt muzikanten voor een Soulvolle rock/pop/funk cover band. Ik beheers verschillende stijlen van muziek; schakel makkelijk van funky grooves naar headbanging heavy rock naar hippe electro pop. Wie zoek ik? Ideale bezetting zou zijn: zang, bas, drums, en keyboards (gitaarpartijen neem ik voor mijn rekening) Doel is om niet alledaagse maar wel herkenbare nummers een … meer »

Leonardus

Zanger(es) voor humoristisch muziektheater

Gitarist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 248x bekeken

Zanger(es) voor humoristisch muziektheaterMijn naam is Flip de Liema en ik maak humoristisch muziektheater met liedjes, verhaaltjes, grapjes, sketches en beeldmateriaal. De liedjes zijn gevarieerd: jazz, pop, blues en Nederlandstalige liedjes van eigen hand. Vind je het leuk om (muzikaal) kennis te maken, stuur dan indien mogelijk, een filmpje (bv You Tube)zodat ik iets kan horen of zien. Op 13 juni heb ik een optreden in Amsterdam dus we … meer »

Flip de Liema

Jazz zangeres zoekt band/combo/trio

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 321x bekeken

Jazz zangeres zoekt band/combo/trioHi, ik ben een enorme jazz liefhebber en zing graag jazz, swing en bossa nova. Repertoire: the Real Book, jazz standards, Jobim etc. Inspiratie: Diana Krall, Ella Fitzgerald, Madeleine Peyroux, Melody Gardot, Stacey Kent. Ik zoek een band (combo/trio maar big band ook geweldig) om samen muziek mee te maken. Ik heb hiervoor gezongen bij o.a. Boy Brad Big Band en Jazzed for Fun. Omgeving Den Haag en … meer »

Muzikantenbank user Helene BorgmanHelene Borgman