Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Den Haag (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Singer/songwriter op zoek naar nieuwe projecten

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 106x bekeken

Beste, Ik ben Omar, een 33 jarige Catalaan uit Voorschoten met een aantal jaren ervaring als Singer/Songwriter. Naast mijn solo werk ben ik op zoek naar nieuwe projecten waarin ik mijn zang kan blijven ontwikkelen. Ik wil graag eigen werk doen met een band, producer of andere artiesten. Qua genres vind ik pop, rock, indie, R&B, soul, funky, hip-hop leuk maar ik zou ook EDM nummers willen schrijven … meer »

Muzikantenbank user LookeenLookeen

Gitarist (16) zoekt band (Zuid-Holland)

Gitarist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 90x bekeken

Hallo, Ik ben Daniël en 16 jaar oud. Ik speel ongeveer 6 jaar gitaar op een redelijk niveau. Meeste solo's etc. lukken me wel. Ik ben opzoek naar een band, om na al deze jaren toch een keer echt muziek te gaan maken met andere muzikanten. Ik sta open voor bijna alle stijlen (het meest rock/blues). Zoekt jouw band nog een gitarist of ben jij ook opzoek naar een band? Laat het horen! (In de omgeving … meer »

Daniël

Zanger zoekt naar.......

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 104x bekeken

Ook hier wil ik toch eens een poging wagen. Het moet toch mogelijk zijn om aansluiting te vinden bij een bestaande band of mensen die iets dergelijks als dat ik graag wil ook wel zien zitten? Wat zoek ik nu zelf? Zelf voel ik me het prettigst in het Duits of Nederlands . In het Duits denk ik dan vooral aan de Schlagers zoals daar bijvoorbeeld zijn: Du , Schön ist es auf die welt zu sein , Engel. … meer »

Eric Seerden

(Lead)gitarist aangeboden

Gitarist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 150x bekeken

Hi! Ik ben Yoeri 19 jaar en speel al vele jaren gitaar! (En sinds kort ook drums) Ik heb al wat band ervaring (4 jaar in 2 verschillende bandjes) en heb al aardig wat optredens gehad (op grote plekken) ik ben nu opzoek naar een nieuw bandje! Gerne: pop/rock.. voorbeelden zijn: Rixton, Green Day Gavin Degraw, Linkin Park. Zo lang het binnen pop en rock blijft ben ik de moeilijkste niet, zolang … meer »

Yoeri

Serieuze jonge bassist op zoek naar tijdelijke projecten/werk

Bassist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 168x bekeken

Ik ben een 20 jaar oude bassist woonachtig in Rotterdam en Den Haag. Het afgelopen jaar heb ik op een conservatorium in Canada gestudeerd en ben dus uiteraard zeer serieus over van muziek mijn carriere maken. Ik ben beschikbaar tot begin/mid September en zou heel graag wat projecten hebben voor een band of soloartiest (zowel optreden als opnemen) voor de zomer. Origineel werk heeft mijn voorkeur maar … meer »

Muzikantenbank user Bo KeijmelBo Keijmel

Gitarist opzoek naar band/muzikanten

Gitarist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 133x bekeken

Hallo, Ik ben Daniël en ik ben 16 jaar oud. Ik speel al een aantal jaar akoestische gitaar, maar ben recentelijk overgestapt op de elektrische gitaar. Het lijkt me na deze overstap ook leuk om gewoon met andere muzikanten om te gaan, eventueel een band te vormen en op te treden. Ik speel meerde stijlen, maar die liggen wel allemaal dichtbij de rock. Een aantal van mijn favoriete bands zijn: The … meer »

Muzikantenbank user Daniël BrijderDaniël Brijder

Band gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 152x bekeken

Hi! Ik zou graag een band willen starten of een band joinen. Of gewoon met mensen van mijn leeftijd muziek maken. Misschien tot 18 jaar? Zelf speel ik keyboard en de gitaar (amateur), maar ik zing het meest. Ook ben ik aan het experimenteren met songwriting. In de aankomende zomervakantie ben ik ook van plan om eventueel nog de basgitaar en (elektrische) drums aan het lijstje toe te voegen. Ik heb … meer »

Muzikantenbank user IinIin