Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Allround Bassist gezocht!

Bassist gezocht in Assen (Drenthe) | 308x bekeken

Allround coverband met optredens en connecties zoekt allround toetsenist en bassist. Genres: Feest, Rock, Pop, Nederlandstalig, 80's en 90's, top 40. Optredens: we spelen 12-30x per jaar in cafés en pleinen. Podium ervaring is een vereiste. De meeste optredens en repetities zijn omgeving Assen, Drenthe. Stuur een bericht en we vertellen je graag meer over onze band!

Marcel

Zanger gevraagd

Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 408x bekeken

Zanger gevraagdHoi, Onze band Estrela zoekt met spoed een zanger. Onze zanger heeft om gezondheidsredenen af moeten zeggen. Hedenmiddag heeft een bekende producer zijn medewerking toegezegd en wil nummers met ons gaan opnemen in de Sound Vision Studios te Arnhem. Daarna worden de nummers aangeboden bij platenmaatschappijen waar de producer zeer goede contacten mee heeft. Onze muziek is op Soundcloud te beluisteren. … meer »

Muzikantenbank user Alfonso CorazonAlfonso Corazon

Jazzith zoekt nieuwe drummer

Drummer gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 496x bekeken

Jazzith zoekt nieuwe drummerJazzith bestaat dit jaar 12 jaar en speelt een mix van jazz-standards, pop en blues songs. Het repertoire omvat ca 50 nummers zowel engels, nederlands als franstalig. We zoeken per direct een ervaren drummer (man of vrouw) die zowel swingt in jazz als in pop, gevoelig in chansons en los gaat in de blues :) Jazzith treedt regelmatig (maar niet wekelijks) op en we repeteren elke 14 dagen in Oosterhout. Voor … meer »

Muzikantenbank user Nick VermeulenNick Vermeulen

Indo rock Band

Drummer, Geluidstechnicus en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 483x bekeken

wij muzikanten, waar van drie met indo roets uit de omgeving van Meppel, Hoogeveen, wij zijn op zoek muzikanten met ervaring. als muzikanten hebben wij ruime ervaring in de muziek. De band bestaann uit. Bassit, slagsolo gitarist die ook lapsteel speeld, toetsenist, Drummer en Zanger. Wij hebben ons hart bij de indo, countrie en 60, 70 jarige muziek. Ons leeftijd is 60, 70 Plus. wij zoeken met … meer »

René R

Loud Hailer zoekt met spoed bassist!

Bassist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 508x bekeken

Bassistgezocht in Nijmegen (Gelderland) Loud Hailer, startende blues/bluesrock band zoekt een bassist ( met graag ook enig vocaal talent). Voor de huidige bassist was de reisafstand uiteindelijk toch te ver. Huidige bezetting drummer, zangeres en gitarist. We zijn een band met een mix van zeer ervaren en minder ervaren muzikanten. Repetitiestudio aanwezig ( 70 m2) met alle noodzakelijke apparatuur. Wie … meer »

Hans Timmermans

Band2Party zoekt een zanger!

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 400x bekeken

Band2Party zoekt een zanger!Band2Party, dè pop/rock feestband van Eindhoven en omstreken is per direct op zoek naar een leadzanger tussen de 25-45 jaar oud. Ben jij een gangmaker en zweep jij het publiek op met jouw stem en performance? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een 12-koppige band voor een gegarandeerd feest, met drums, gitaren, backing, toeters, bellen en blazers. We repeteren om de week op donderdagavond … meer »

Marloes de Jong

Bassist gezocht voor popnummers in een jazzy/bluesy,swing jasje

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 526x bekeken

We zoeken een (contra)bassist(e) voor een Scott Bradlee's PostModern Jukebox/Cooltrane Quartet coverband. We willen ook zelf populaire nummers gaan arrangeren naar een swing/jazz/swing thema. Onze beginnende band bestaat uit een zangeres, pianist/gitarist/zanger , drummer en saxofonist. Vooralsnog willen we eenmaal per maand bij elkaar komen met de hele band maar het is mogelijk om vaker te repeteren … meer »

Corno Jansen