Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Black metal band zoekt zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 374x bekeken

Black metal band zoekt zanger(es)Black metal band Folter zoekt black metal zanger(es). Wij zijn dus opzoek naar een zanger(es) die vet kan zingen. Ik ben bezig weer een band op te starten met de nummers van mijn oude band en nieuwe nummers, maar met nieuwe leden. Een vette black metal krijs is welkom in de band. De basis is black metal maar schuw geen andere invloeden zoals Death of Thrash Metal. Nieuwe teksten moeten geschreven … meer »

Martijn van Dordrecht

Boerenrockband zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Deventer (Overijssel) | 305x bekeken

Trommelgeroffel! De meest beruchte boerenrockband van Holten, "Mangs Krang," zoekt naar een toetsenist om ons muzikale avontuur naar nieuwe hoogtes te tillen (of in ieder geval naar de boerderij naast de onze)! Onze band is net zo onweerstaanbaar als een versgebakken appeltaart, met 4 gezellige mannen die deuntjes spelen van bökkers, normaal, jovink, mooi wark, en alles wat jij als toetsenist nog … meer »

jurgen heuten

De Sonsbeekband zoekt zangers en zangeressen

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 482x bekeken

De Sonsbeekband zoekt zangers en zangeressen, vooral met lage stem. De Sonsbeekband bestaat uit vrijwilligers en ex-vrijwilligers van Molenplaats Sonsbeek en de Witte Watermolen, enthousiaste hobbymuzikanten en zangers/zangeressen (55+) onder begeleiding van een professionele dirigente. Ons genre: popmuziek uit de 70/80/90er jaren. Zie het repertoire op onze site. Wij repeteren iedere dinsdag van 17.00-19.00 … meer »

Sonsbeekband

Metal band in oprichting zoekt gitaristen.

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 222x bekeken

Wij [ zanger 15 jaar , drummer 13 jaar en bassist 16 jaar ] zijn op zoek naar 2 metal gitaristen [ death / melodieus / prog metal bij voorkeur ] Leeftijd: 13 - 17 jaar. Om een band te starten. Wij komen uit de omgeving van Den Bosch en oefenen in Waalwijk. https://www.facebook.com/OdinsMusic

phuijbens@hotmail.com

Gitarist/zanger

Gitarist gezocht in Venlo (Limburg) | 586x bekeken

Beste Muzikanten, Voor onze band Vintage zijn we op zoek naar een gitarist/zanger. We spelen muziek zoals arrow classic rock en blues covers. We beschikken over een eigen repetitieruimte in Swolgen en repeteren één keer per week op maandagavond van 19:30 tot 22:00 uur. Doel is om vooral met veel plezier muziek te maken en enkele keren per jaar te spelen voor publiek. Mocht je interesse hebben, … meer »

Lou Rongen

Carmine Queen zoekt uitbreiding voor kamerensemble

Blazer, Percussionist en Strijker gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 283x bekeken

Voor een combinatie van popmuziek en kamermuziek (modern, hedendaags) zoeken wij mensen om een strijkkwartet te kunnen vormen, liefst aangevuld met blazers (klarinet, fluit, hobo) en orkestrale percussie. Een indruk van wat we straks ongeveer live willen kunnen neerzetten vind je op https://open.spotify.com/artist/6E1LsKtzSyj2ELCzw5GxA2

Muzikantenbank user Jos HustingsJos Hustings

€Zanger” gezocht om onze band “ThinFeat” (Tjenne Berghmans), aan te vullen. Genre : Rock ‘met’ soul.

Zanger / Zangeres gezocht in Vlaams-Brabant (België) | 493x bekeken

€Zanger” gezocht om onze band “ThinFeat” (Tjenne Berghmans), aan te vullen. Genre : Rock ‘met’ soul.“Zanger” gezocht om onze band “ThinFeat” (Tjenne Berghmans), aan te vullen. Genre : Rock ‘met’ soul. We spelen minder bekende covers. Het repertoire varieert van slows tot stevige uptemponummers. Oa. : Little Feat, Stevie Wonder, Frankie Miller, Ry Cooder, Joe Cocker, John Cougar Mellencamp, etc.. ThinFeat is een groep van muziekliefhebbers die spelen vóór muziekliefhebbers. De … meer »

Tjenne Berghmans