Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Startende Outlaw Country band zoekt Harmonica / blues harp speler

Blazer en Overig gezocht in Venlo (Limburg) | 216x bekeken

Wij als startende Outlaw Country band zijn opzoek naar een passende mondharmonica / bluesharp speler in de stijl van Mickey Rapheal en Charlie McCoy Stijl: De stijl waar wij naar streven is een combinatie van Merle Haggard, Waylon Jennings, Willie Nelson, Johnny Paycheck en wellicht 70's Elvis Presley. Leeftijd: Leeftijd is voor ons geen belangrijk punt. Onze groep bestaat nu uit muzikanten … meer »

Casper van Osch

Toetsenist gezocht! (lichte muziek, Jazz, Blues, Latin)

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 316x bekeken

Toetsenist gezocht! (lichte muziek, Jazz, Blues, Latin)Ben jij een toetsenist die houdt van lichte muziek, Jazz, Blues en Latin? Ben je niet bang om te (leren) soleren, lees je gemakkelijk noten en/of accoordenschema’s en heb je (bij voorkeur) enkele jaren ervaring in een combo of band? Dan zoeken wij jou! Wij zijn de New City Jazz Travelers. Een band onder leiding van de ervaren bandcoach Elsie Reiziger, bestaande uit een ritmesectie (drums, basgitaar, … meer »

Heijstek

Industrial metal band zoekt zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 189x bekeken

Industrial metal band zoekt zanger(es)Hoi! Wij zijn een industrial metal band die nog steeds op zoek zijn naar een zanger of zangeres. Inmiddels bestaan we uit een gitarist, bassist en een drummer. We komen uit de omgeving van Twente, dit is waar we dan ook oefenen. Dit doen we meestal op de vrijdagavond of in het weekend, zo ongeveer om de week. We willen focussen op eigen nummers maar af en toe een cover ertussen zou ons ook erg leuk … meer »

In Eternity

Beginnersband zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 188x bekeken

band zoekt toetsenist, oefenen vast avond in de week, eigen oefenruimte, rotterdam, drummer / gitarist / bassist / zanger / spelen 70s 80s 90s en 00s nummers, staan voor alle input open, willen gewoon lekker muziek maken en af en toe ergens optreden, ,meegenomen als je ook een beetje gitaar speelt

korstiaan

Goede vocalist gezocht

Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 280x bekeken

Wij, Counting Wolves, een band uit Amsterdam zijn opzoek naar een zanger die simpelweg erg goed kan zingen. We zijn ambitieus, en hebben alleen nog een goede frontman nodig om ons plaatje compleet te maken. Ben jij dus een zanger met een goede stem, en ben je niet vies van stevige muziek, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! - CW

Jari van Winkel

70's Ouwlaw Country band zoekt drummer

Drummer gezocht in Venlo (Limburg) | 281x bekeken

Wij als startende Outlaw Country band zijn opzoek naar een passende drummer. Stijl: De stijl waar wij naar streven is een combinatie van Merle Haggard, Waylon Jennings, Willie Nelson, Johnny Paycheck en wellicht 70's Elvis Presley. Leeftijd: Leeftijd is voor ons geen belangrijk punt. Onze groep bestaat nu uit muzikanten tussen de 24 en 60 jaar oud. Belangrijker is een muzikant gedreven en … meer »

Casper van Osch

Leoparte (Mestizo-Pop) zoekt drummer

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 300x bekeken

Leoparte (Mestizo-Pop) zoekt drummerWij zijn Leoparte, een 7-mans mestizo-popband uit Utrecht/Rotterdam. De afgelopen 4 jaar hebben we met onze mix van genres (ska, reggae, afrobeat, cumbia, salsa, pop) van festivals, kroegen en poppodia door het hele land en daarbuiten een muzikaal feestje weten te maken. Onze drummer gaat ons helaas verlaten dus zijn we hard op zoek naar iemand die ons weer kan voorzien van vette grooves. We zoeken … meer »

Muzikantenbank user Neil SoetemanNeil Soeteman