Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger zoekt muzikanten

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Vlaams-Brabant (België) | 822x bekeken

Ik zoek muzikanten zijnde gitarist (akoustisch, electrisch), pianist, drummer om een band op te richten in de omgeving van Rotselaar (Vlaams-Brabant). Andere instrumenten mogen ook... Qua muziekgenre dacht ik aan Elvis Presley, crooners (Frank Sinatra, Dean Martin, Engelbert Humperdinck, Nat King Cole...) Vlaamse (Will Tura, Bobby Prins, Eddy Wally, ...) en Nederlandse (Rene Froger, Andre Hazes, … meer »

Grauwels

Coverband met optredens zoekt lead gitarist / zanger

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 590x bekeken

Coverband met optredens zoekt lead gitarist / zangerBeste gitaristen, Voor onze feest coverband www.superstarcoverband.nl zijn wij op zoek naar een ervaren gitarist / zanger met podiumervaring. Wij hebben betaalde optredens door heel NL en met enige regelmaat een invaller voor onze gitarist / zanger nodig. Speel jij meerdere stijlen gitaar? Wij hebben een lead zangeres, maar jij kunt ook wat nummers (lead) zingen en daarnaast wat backing vocals … meer »

Patrick de Wilde

Bariton blazer en Trombonist gezocht voor Egerländer blaasorkest in Hengelo ov

Blazer gezocht in Hengelo (Overijssel) | 1225x bekeken

Bariton blazer en Trombonist gezocht voor Egerländer blaasorkest in Hengelo ovWij zoeken voor ons Egerländer blaasorkest een Bariton/Tenor blazer en een Trombonist. Onze kapel bestaat uit 20 muzikanten met een zangduo. Wij spelen hoofdzakelijk de blaasmuziek van Peter Schad, Freek Mestrini en Ernst Mosch. Omdat de sekties Bariton/Tenor en Trombones in ons orkest dringend aanvulling behoeft, zoeken wij een gemotiveerde Bariton blazer en een Trombonist die ons orkest komen … meer »

Hans Nijhof

Soul/funk/jazz/rock drummer gezocht met 60s/70s geluid en filosofie

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 1163x bekeken

Drummer gezocht voor mijn power trio EXP. Ik ben een ambitieuze en fanatieke gitarist/frontman die van en voor de muziek leeft 24/7, EXP is momenteel mijn hoofdband en stop er zo'n 20 uur per week in om next level te gaan. Ik speel momenteel met een gedreven bassist/backing vocalist en wisselende drummers en op zoek naar de juiste man/vrouw om power trio compleet te maken. Muziek die we spelen ligt … meer »

Karst van Oosten