Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Goede zangstem gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 635x bekeken

bezig met een muzikaal project: project betreft opname van een album er worden 14 liedjes opgenomen, start opname komende najaar winter. Liedjes hebben jaren op de plank gelegen maar nu tijd om ze uit te brengen. er is een studio en producer, er zijn (bevriende)muzikanten zoals bassist, drummer, toetsen, zangeres en gitaristen. Merendeel doe ik echter zelf. Ik doe ook de meeste zang, maar ik ben … meer »

peter

Violist gezocht voor folkgroep Iers/Schots

Strijker gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 360x bekeken

Wij zijn begin oktober 2019 nog steeds op zoek naar een man/vrouw die het leuk vindt om Ierse muziek te spelen. In januari 2019 zijn wij in Waspik met een groep van 4 mannen gestart.Inmiddels is de groep uitgebreid met een fluitiste, percussionist en een banjo-/mandoline-/bas- en bouzoukispeler. Dus we zijn nu met 7 personen. Naast de Ierse muziek maken we wellicht nog kleine “uitstapjes” naar … meer »

Adrie Smits

Band zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 678x bekeken

Hallo .. Wij muzikanten van de band Zolid ( 50+ ) zijn nog op zoek naar een lead zangeres en een backingsvoalist(en). Ook meerdere personen zijn welkom. De band speelt graag covers uit de jaren 70 tm hedendaags. Genre: Popsoulfunkyjazz met o.a. covers van Pointer sisters, G. Gaynor, J.Lidel, Brandnewheavies, Joss Stone, A. whinehouse e.v.a. doel : plezier, optredens. repetities : vrijdagavond … meer »

Benni de Lima

SoulSonic coverband zoekt met spoed toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 542x bekeken

Hallo, Wij zijn SoulSonic, een ervaren coverband uit de regio Utrecht en met spoed op zoek naar een toetsenist(e) die in korte tijd een volledig repertoire zich eigen kan maken samen met ons. Leeftijd van de SoulSonics: tussen 40 en 50 plus maar dan wel met veel (semi-professionele) ervaring. We zijn graag bereid om je zo goed als maar kan te assisteren om zo snel mogelijk alle gevarieerde nummers … meer »

Musician

Rock&Blues Zanger/zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Limburg (België) | 287x bekeken

Bestaande band 50+ zoekt Zanger /zangeres/frontman Genre :Ozzy ,Deep Purple ,Led zepplin Walter Trour etc. Repetites gaan door in Gingelom /Grens Limburg/Vlaams Brabant. Wie komt zijn stem hier schrapen?? Kom gerust proberen ,repetities gaan door elke maandag om 19h.(Dit kan evt. aangepast worden) Interesse :Bel dan als de bliksem naar Jos Castro 0476431546

Muzikantenbank user Jos CastroJos Castro

Gezocht Muziek leraar Gitaar, Piano en Zang

Bassist, Overig en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 376x bekeken

Apprentus is een van de grootste netwerken voor privé lessen in Europa. Apprentus maakt het gemakkelijk om bij u thuis de beste privélessen, bijles, huiswerkhulp, muzieklessen, taallessen, sport ... te vinden. Ben je gepassioneerd door muziek? Speel je gitaar, piano of zing je? Je wilt je ervaring, passie en kennis doorgeven aan leerlingen. Net als wij, denk je dat iedereen iets te vertellen … meer »

Apprentus

Accordeonist(e) en/of keyboardspeler gezocht voor ensemble Insulinde, regio Rotterdam.

Accordeonist en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 552x bekeken

Accordeonist(e) en/of keyboardspeler gezocht voor ensemble Insulinde, regio Rotterdam.Accordeonist(e) en/of keyboardspeler gezocht voor "Ensemble Insulinde" te Vlaardingen. Jaar-lidmaatschap bedraagt 90 euro. U moet wel bladmuziek kunnen lezen.......Wij spelen van alles wat....van klassiek tot lichtklassiek, operetteklanken, tango's, bigbandstukken, leuke deuntjes etc, etc. U kunt ons vinden op facebook (Insulinde Vlaardingen) en op onze website Insulinde (punt) biz.

Muzikantenbank user Henk WesterdijkHenk Westerdijk

Koninklijke Haagse Harmonie

Overig gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 371x bekeken

Koninklijke Haagse HarmonieOpstapOrkest bij de Koninklijke Haagse Harmonie Wie op een blaasinstrument muziekles heeft en ervaring wil opdoen met samenspel kan terecht bij het OpstapOrkest dat binnenkort van start gaat. Samen met ervaren muzikanten en onder professionele leiding wordt spelen in orkestverband beoefend. De bedoeling is natuurlijk om na verloop van tijd door te stromen naar het harmonieorkest. De eerste drie maanden … meer »

Muzikantenbank user joke van der burgjoke van der burg