Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Accordeonist gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Recent opgestarte folk band zoekt accordeonist (e) zanger(es).

Accordeonist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 113x bekeken

Wij, zanger gitarist, zanger banjoist, violiste, bassist en drummer met behoorlijk wat band uren op de teller zijn op zoek naar een accordeonist(e) om onze folk band te komen versterken. Voor de meerstemmige zangpartijen is enige zang ervaring zeer welkom. Als je zin hebt om lekker opzwepende folk covers te spelen dan ben je wellicht onze man of vrouw. We spelen nummers van The Pogues, Dubliners, Dropkick … meer »

Ed van Campenhout

Accordeonist gezocht omgeving Bergen op Zoom

Accordeonist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 140x bekeken

Accordeonist gezocht voor het versterken van de janvandeveldegroep.Voorkeur voor musette achtige stijl,die past het best bij de liedjes De bezetting is contrabas /gitaar en zang Alle liedjes die gespeeld worden zijn door jan van de Velde geschreven en vallen in categorie luisterliedjes ben je muzikaal en heb je improvisatie talent bel me dan gerust even 0167 503104 .Groep bestaat uit Jan vd Velde … meer »

Muzikantenbank user Jan Van de VeldeJan Van de Velde

Funky bassplayer gezocht

Accordeonist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 216x bekeken

Hallo bassisten, Ik ben opzoek naar een bassist voor mijn band!!! Wat/Wie ik zoek is een creatieve groove bassist die weet wat een liedje nodig heeft. Niet te druk maar wel goed luisteren naar rest. Iemand die graag in een kleine bezetting speelt. Doel is optreden . Zoveel als we kunnen maar alles met plezier!!! Als je doorzetter bent,neem rustig contact met mij op. Mijn mailadres is re.sambo@*******.nl. … meer »

Randell Sambo