Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Coverband zoekt trompet en baritonsax

Blazer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 79x bekeken

Dr. Rossi, een 11-koppige pop en soul coverband uit de regio den Bosch, zoekt een trompettist en baritonsax die het leuk vinden samen met ons een zaal op z’n kop te zetten. De band heeft een bezetting van 1 zanger, 2 zangeressen, bas, slagwerk, gitaar en toetsen, met een blazerssectie welke naast de 2 vacatures nog bestaat uit een tenorsax en trombone. Dr. Rossi heeft een uitgebreid repertoire … meer »

Sander

Percussionist / saxofonist(e) Violist(e) regio Tilburg gezocht

Blazer, Overig en Percussionist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 200x bekeken

Voor een pas gevormd quintet, 2 gitaristen - bassist - percussie - zanger zijn we op zoek naar diverse muzikanten die aansluiting zoeken in een wisselende samenstelling en ook regelmatig willen optreden. De zanger en sologitarist zijn al jaren op elkaar ingespeeld en gaan gemiddeld 3 keer per week repeteren en zoals het er naar uit gaat zien, elk weekend wel een optreden en vaak ook nog doordeweeks. … meer »

Muzikantenbank user Dave PluDave Plu

Blazer gezocht!

Blazer gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 155x bekeken

​Heeho - voor onze band in heroprichting met vérse krachten, zoeken deze 7 een trompettist/trombonist om samen met onze altsaxofoniste de blazerssectie ​te vormen. Backing vocal = 'n plus, leeftijd = no worry, Muziek = eigen werk en enkele covers in de frisse Pop/Funk/Jazz/Soul/Reggae-sector. Info & toestanden : freakwig@*******.com of 03.633.27.42​​ Repetities in het Belze Kapellen, … meer »

Herwig Marynissen

De AggemarvanhuisafBand Boxtel zoekt versterking!

Bassist, Blazer en Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 290x bekeken

De Aggemarvanhuisaf Band Boxtel zoekt versterking. We zijn een enthousiaste club uit Boxtel die bekend staat om zijn energieke optredens. De muziek die we spelen en plekken waar we komen variëren van grote podiumoptredens in bigbandstijl tot dweiloptredens op festivals. We hebben op dit moment vacatures voor: • Drums • Snaredrum • Basgitaar • Trompet • Sousafoon • Trombone

Muzikantenbank user René HoffmansRené Hoffmans

NightCats BigBand uit Eersel zoekt (bas)trombone

Blazer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 608x bekeken

NightCats BigBand uit Eersel zoekt (bas)tromboneNightCats BigBand uit Eersel is op zoek naar een (bas)trombonist. Het brede basisrepertoire van de band bestaat, naast de traditionele big band-swing, uit lekkere jazzy bewerkingen van hedendaagse populaire muziek, aangevuld met niet altijd voor de hand, maar wel altijd goed in het gehoor, liggende eigen arrangementen. De energie spat er van af. Het vonkt, schuurt, swingt en kraakt en dan is er ineens … meer »

Mario van Leeuwen

Blaoskapel Tonloozzzz Breda

Blazer en Drummer gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 401x bekeken

Blaoskapel Toonloozzz. wij zijn opgericht in Sepember 2017door een aantal oud-muzikanten die met een aantal nieuwe krachten en nieuwe blaoskapel zijn begonnen. Inmiddels bestaat de kapel uit 17 leden maar we kunnen nog altijd aanvulling gebruiken voor de volgende instrumenten, trompet, Schuiftrombone, en slagwerk Wij repeteren iedere vrijdag avond bij Cafe den Henk in Prinsenbeek van 20:00-22:15 kom … meer »

Eric