Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ik zoek een saxofonist om in huiselijke kring muziek te maken

Blazer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 218x bekeken

Ik zoek een saxofonist om in huiselijke kring muziek te makenIk wil in huiselijke kring muziek maken met een saxofonist. Ik speel Clavinova (piano/keyboard). Ik heb heel veel bladmuziek, Nederlandstalig, Franstalig, Duits en Engelstalig, klassiek, blues, swing ed. Ik ben rolstoelgebonden en mijn Clavinova is niet meeneembaar, is net zo groot als een piano, dus zal het muziek maken bij mij thuis moeten plaatsvinden in Deurne. Ik speel ook met een fluitist … meer »

Muzikantenbank user Jurrien MoraalJurrien Moraal

Pink Floyd tribute

Blazer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 275x bekeken

Pink Floyd tribute band zoekt een zanger en een saxofonist, bij voorkeur in dezelfde persoon :-) Eigen ruimte in Rosmalen, twee wekelijks repeteren in overleg, meestal maandagavond. Neem contact op voor meer informatie

Muzikantenbank user Ferenc HonkoopFerenc Honkoop

NightCats BigBand uit Eersel zoekt (bas)trombone

Blazer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 896x bekeken

NightCats BigBand uit Eersel zoekt (bas)tromboneNightCats BigBand uit Eersel is op zoek naar een (bas)trombonist. Het brede basisrepertoire van de band bestaat, naast de traditionele big band-swing, uit lekkere jazzy bewerkingen van hedendaagse populaire muziek, aangevuld met niet altijd voor de hand, maar wel altijd goed in het gehoor, liggende eigen arrangementen. De energie spat er van af. Het vonkt, schuurt, swingt en kraakt en dan is er ineens … meer »

Mario van Leeuwen

Blaoskapel Tonloozzzz Breda

Blazer en Drummer gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 648x bekeken

Blaoskapel Toonloozzz. wij zijn opgericht in Sepember 2017door een aantal oud-muzikanten die met een aantal nieuwe krachten en nieuwe blaoskapel zijn begonnen. Inmiddels bestaat de kapel uit 17 leden maar we kunnen nog altijd aanvulling gebruiken voor de volgende instrumenten, trompet, Schuiftrombone, en slagwerk Wij repeteren iedere vrijdag avond bij Cafe den Henk in Prinsenbeek van 20:00-22:15 kom … meer »

Eric