Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

BLOWFISH BEATS & BRASS zoekt een trompettist

Blazer gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 174x bekeken

Ha trompettist! Ben jij op zoek naar een toffe band die ook een vriendengroep is? Hou je van dance, house en techno en wil je deze muziek zelf spelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn Blowfish, een beats & brassband uit Bergen op Zoom. We timmeren keihard aan de weg en onze drummer op z’n kit. Op minimaal hetzelfde niveau spelen wij in hoog tempo bekende dance en house thema’s met … meer »

BLOWFISH

Saxofonist/trompettist gezocht.

Blazer gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 367x bekeken

Beste muzikanten, Wij zijn jongstleden met een aantal ervaren muzikanten een Nederpop coverband gestart. We willen hiermee de tachtiger jaren doen herleven. De band is op de blazerssectie na compleet. We zijn dus nog op zoek naar een saxofonist(e)/trompettist(e). Ben jij of ken jij iemand die hier enthousiast van wordt en zin heeft zo'n avontuur met ons aan te gaan, laat dat ons dan telefonisch … meer »

Muzikantenbank user Van Den Heuvel PeterVan Den Heuvel Peter

Blazers gezocht voor klezmer / wereldmuziek

Blazer gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 244x bekeken

Wij zoeken blazers (klarinet, saxofoon, dwarsfluit, …) in de omgeving van Breda die het leuk vinden om 1x per twee weken op maandagavond samen met ons muziek te maken in kleine bezetting en zo nu en dan op te treden. Houd je ervan klezmer te spelen? Dat behoort tot ons repertoire! Maar daarnaast spelen we allerlei andere wereldmuziek, zoals uit de Balkan of uit Zuid-Amerika. Spreekt dit je aan … meer »

Kevin