Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

De AggemarvanhuisafBand Boxtel zoekt versterking!

Bassist, Blazer en Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 161x bekeken

De Aggemarvanhuisaf Band Boxtel zoekt versterking. We zijn een enthousiaste club uit Boxtel die bekend staat om zijn energieke optredens. De muziek die we spelen en plekken waar we komen variëren van grote podiumoptredens in bigbandstijl tot dweiloptredens op festivals. We hebben op dit moment vacatures voor: • Drums • Snaredrum • Basgitaar • Trompet • Sousafoon • Trombone

Muzikantenbank user René HoffmansRené Hoffmans

Blazer(s) gezocht voor opname

Blazer gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 182x bekeken

Blazer(s) gezocht voor opnameIk ben bezig met de opnamen van een nieuwe plaat (mijn veirde EP). Ik zoek een blazersensemble of multi-instrumentalist die een lekker potje kunnen blazen. Er is budget maar ik kan geen excessieve bedragen betalen. De muziek doet een beetje denken aan Paul Simon en James Taylor. Ik neem op in Studio Artichoque.

Muzikantenbank user Jeroen TimmermansJeroen Timmermans

Bigband zoekt swingende blazers

Blazer gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 262x bekeken

De Powerswingbigband speelt, onder leiding van een professionele dirigent, jazz stukken vooral uit de swing periode. Ongeveer de helft van het repertoire zijn zangstukken en spelen we begeleidend. De andere helft zijn mooie arrangementen van onder andere Hefti en Basie waarin de band flink kan uitpakken. Maar ook modernere stukken staan op het repertoire. Heb je zin om te swingen kom dan een keertje … meer »

Eric Damstra

Wij zoeken nog bandleden

Bassist, Blazer en Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 338x bekeken

Wij zijn Icons Of Rock een hard/rock pop band die muziek maakt tussen de 50s en 90s. Die stijl geven wij onze eigen twist eraan en maken we covers. Onze doel is om uiteindelijk onze nummers op een cd te krijgen. We zullen zowel op feestjes, evenementen, bar & cafe,s ,bruiloften, old school party,s ect op te treden. We hebben een repetitieruimte in den bosch en zullen daar in overleg met de bandleden … meer »

Kelly

Stageband Amantius zoekt muzikanten (koper blazers)

Blazer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 646x bekeken

Stageband Amantius zoekt muzikanten (koper blazers)Stageband Amantius zoekt ter versterking van diverse secties muzikanten. Wij zoeken trompettist, trombonist en saxofonist zodat de sectie weer uit min. 4 muzikanten bestaat. De ritmesectie bestaat uit een drummer, gitarist, bassist en percusionist. Stageband Amantius bestaat uit 15 enthousiaste muzikanten. Wij spelen een breed en zeer gevarieerd repertoire 'lichte muziek waaronder Soul Bossa Nova, … meer »

Marcel

NightCats BigBand uit Eersel zoekt (bas)trombone

Blazer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 508x bekeken

NightCats BigBand uit Eersel zoekt (bas)tromboneNightCats BigBand uit Eersel is op zoek naar een (bas)trombonist. Het brede basisrepertoire van de band bestaat, naast de traditionele big band-swing, uit lekkere jazzy bewerkingen van hedendaagse populaire muziek, aangevuld met niet altijd voor de hand, maar wel altijd goed in het gehoor, liggende eigen arrangementen. De energie spat er van af. Het vonkt, schuurt, swingt en kraakt en dan is er ineens … meer »

Mario van Leeuwen

Blaoskapel Tonloozzzz Breda

Blazer en Drummer gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 325x bekeken

Blaoskapel Toonloozzz. wij zijn opgericht in Sepember 2017door een aantal oud-muzikanten die met een aantal nieuwe krachten en nieuwe blaoskapel zijn begonnen. Inmiddels bestaat de kapel uit 17 leden maar we kunnen nog altijd aanvulling gebruiken voor de volgende instrumenten, trompet, Schuiftrombone, en slagwerk Wij repeteren iedere vrijdag avond bij Cafe den Henk in Prinsenbeek van 20:00-22:15 kom … meer »

Eric