Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Saxofonist of saxofoniste gezocht voor Allround Coverband Limburg/Brabant

Blazer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 229x bekeken

Saxofonist of saxofoniste gezocht voor Allround Coverband Limburg/BrabantSpeel je sax en ben jij die vrolijke teamplayer welke graag onderdeel uitmaakt van onze knallende allround coverband met blazers-sectie? Dan zijn wij opzoek naar jou! Turnback & The Blazing Babes bestaat als band reeds 20 jaar. Sinds de omslag naar allround coverband is het repertoire zeer divers te noemen is. Top 40, Soul, Feest, Rock, Disco, Funk, Pop, Classics en die ultieme Guilty Pleasures, … meer »

Muzikantenbank user Pieter BiemansPieter Biemans

Muzikanten voor jazz-funk band gezocht

Blazer, DJ en Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 347x bekeken

Drummer en bassist zoeken andere muzikanten om een jazz-funk band in de breedste zin van het genre te beginnen. Eigen inbreng is dus welkom. Het is de bedoeling om een combinatie van eigen werk en covers te spelen, met een stimulerende mix van arrangementen en improvisatie. Denk: syncoperende grooves, verassende breaks, jazz-harmonieën, en spetterende solo’s. Dat alles met een lekkere pocket gespeeld. … meer »

Lieven Martens

Hofkapel 2.0 Herpen zoekt Basist/Sousafoonspeler

Blazer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 126x bekeken

De Hofkapel 2.0 uit Herpen (N.Br) is op zoek naar een bassist/Sousafoonspeler uit de regio die op zoek is naar gezelligheid maar zeker ook lekker samen muziek maken. We spelen niet alleen tijdens carnaval maar het hele jaar door een aantal optredens in Herpen en de regio. Zelfs in Den Haag en tijdens de vierdaagse ! :-) Ben jij die Low Brass speler die vlotte uptempo basgrooves niet schuwt maar juist … meer »

Charl Bueters

Trombonist gezocht

Blazer gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 200x bekeken

Beste Trombonist, Wij zijn op zoek naar jou! Een Trombonist die uiteraard, goed kan spelen en noten kan lezen. Wij zijn een formatie van 14 personen, o.a. zangers, zangeressen, blazers percussie, gitaristen. We heten, Lohy's Latin Soul. De partituren liggen klaar. We hebben een divers repertoire, denk aan: Tony Sucar, I want You Back, Salsa version of Bruno mars, The way you are, Tower Of Power, … meer »

F. Pattipeilohy

Enthousiaste muzikanten gezocht voor Wereldmuziek

Blazer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 351x bekeken

Word je net als wij helemaal enthousiast van folk en wereldmuziek, woon je in de omgeving van Breda en ben je tussen de - laten we zeggen - 20 en 50 jaar? Dan zijn we op zoek naar jou. Voor het voortzetten van onze band zijn we met name op zoek naar een blazer (saxofoon en/of klarinet) en een pianist, of speel je misschien akoestische gitaar, ukelele of contrabas? In het laatste geval fijn wanneer … meer »

Kevin

Blazers gezocht

Blazer gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 165x bekeken

Voor een optreden met een gelegenheidsformatie op 30 juni as, zoek ik een trompetist, saxefonist en trobone speler m/v. Heb jij ervaring en kun jij max 8 nummers zelf uitzoeken,zelfstandig met 2 andere blazers nummers instuderen en dan max 1 of 2 keer met de hele band repeteren en dan gaan met die banaan dan nodig ik je graag uit om te reageren. Mvrgr GG 0641023561

Gerrie Den Daes

We zoeken blazers en strijkers!

Blazer en Strijker gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 337x bekeken

We zoeken blazers en strijkers!Hoi!!   Wij zijn: ***Chez LeFunk***  Disco Soul Motown showband. Wij zijn op dit moment met acht personen, drum, guitar, bass, rythm, keybord, vocals, horns. We zoeken blazers en strijkers die zich herkennen in ons muziekgenre. We spelen versterkt met het liefst zo weinig mogelijk elektronica. Het funk ritme, de groove en de choreografie vinden wij voor onze muziek erg belangrijk. We zijn geen … meer »

Muzikantenbank user WilliamWilliam

Voiceware is op zoek naar een trompettist en trombonist.

Blazer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 215x bekeken

We zijn een dynamische groep van 8 zangers met een een 8-koppige band uit Mierlo. En wegens het vertrek van twee blazers zijn we op zoek naar nieuw blaastalent. Repeteren doen we op de vrijdagavonden. We brengen meerstemmig soul, pop, rock en jazz repertoire en we wisselen dit af met solo gezongen nummers. Op voiceware.nl staan een aantal muziekfragmenten die je een goede indruk van ons kunnen geven. … meer »

Aart