Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Accordeonist gezocht in Utrecht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muzikant voor protestliedjes

Accordeonist, Bassist en Percussionist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 151x bekeken

Robbert (zang, stemmetjes, gitaar, ukelele, mondharmonica enz.) en Ferenc (zang, gitaar, ukelele, geluidjes, percussie, bas enz.) willen verbinden met een creatieve vrije ziel voor het performen van meerstemmige, akoestische PROTEST liedjes in kleinkunsterig formaat. Zing je, speel je (contra)bas, accordeon, blaas je op koper en/of riet, sla je op een wasbord of met lepels en spreekt het concept je … meer »

Muzikantenbank user Ferenc HonkoopFerenc Honkoop

Muziek van Leonard Cohen en soortgenoten

Accordeonist, Strijker en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 1608x bekeken

Muziek van Leonard Cohen en soortgenotenWij; twee gitaristen, backingvocaliste en zanger met het bereik van Leonard Cohen willen ons trio uitbreiden. Het accent zal liggen op Cohen repertoire met uitstapjes in dezelfde sfeer. We hebben ruime muzikale ervaring, zin in dit project en we zijn ons nog wat aan het oriënteren. Er nog veel mogelijk. We denken aan: een 2e backingvocaliste, een violist(e), misschien cello, accordeon, mandoline.... We … meer »

Koos Oldhoff

Zoek creatieve muzikanten voor eigen muziek

Accordeonist, Bassist en Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 538x bekeken

Hallo allemaal, wij zijn een gitarist/componist en drummerop zoek naar muzikanten die er van houden creatief bezig te zijn en de wens hebben om in dit proces kwaliteiten van zichzelf te ontdekken. Stijl is rock, blues, folk geen Jazz. Mocht je geinteresseerd zijn als muzikant, kan zijn zanger, bassist, toetsenist,gitarist. Laat van je horen kijken we of er een klik is. Leeftijd 40 plus Mvg. Ed

Muzikantenbank user Ed de VriesEd de Vries