Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Percussionist gezocht in Utrecht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Wij zoeken een drummer!

Drummer en Percussionist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 381x bekeken

Wij zoeken een drummer!Hi, we zijn met zijn vieren (zang, bas, piano, gitaar en gemiddeld 45 jaar oud) en spelen pop en rock (Amy Winehouse, Ilse de Lange, the Zombies, Daft Punk, dat werk). Vorige maand eerst concert gedaan in de nieuwe bezetting en dat ging beter dan we ooit gedacht hadden. Tijd voor de volgende stap: na 14 jaar ieder voor zich de maat te hebben bijgehouden, zijn we toe aan een drummer. Met een strak … meer »

Muzikantenbank user Marc WolteringMarc Woltering

Muzikant voor protestliedjes

Accordeonist, Bassist en Percussionist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 150x bekeken

Robbert (zang, stemmetjes, gitaar, ukelele, mondharmonica enz.) en Ferenc (zang, gitaar, ukelele, geluidjes, percussie, bas enz.) willen verbinden met een creatieve vrije ziel voor het performen van meerstemmige, akoestische PROTEST liedjes in kleinkunsterig formaat. Zing je, speel je (contra)bas, accordeon, blaas je op koper en/of riet, sla je op een wasbord of met lepels en spreekt het concept je … meer »

Muzikantenbank user Ferenc HonkoopFerenc Honkoop

Experimenteel. minimaal, en geen 4/4

Drummer, Gitarist en Percussionist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 428x bekeken

Ik ben bassist en ik heb al vele jaren een lastig probleem, en moet daar moet nu toch echt maar eens een keer wat aan gedaan worden: ik wil graag de meer "experimentele" kant op in de muziek, maar de muzikanten waar ik normaal gesproken mee samenspeel trekken de stijl die ik zoek niet; (Wat zit je nou toch weer raar te freubelen? Wat is dat nou voor een rare maatsoort? Kunnen we nu weer gewoon Adele … meer »

Bas Glass