Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer gezocht in Utrecht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bigband Swingin'Crows zoekt trombonist

Blazer gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 134x bekeken

Wij zijn Bigband Swingin'Crows en zoeken per direct,(vanwege het stoppen van een trombonist) een nieuwe trombonist. Wij zijn een bigband met voltallige bezetting en staan onder professionele muzikale leiding van Frans Mineur ( oa drummer kapel Koninklijke Luchtmacht). De muzikanten hebben allemaal ruime ervaring in de muziek. Wij repeteren om de week op vrijdagavond in 't Podium in Renswoude. Wij … meer »

Robertjan

Gezocht door Gitarist: Contrabassist , zangeres Jazz, Swing, Gypsy jazz

Bassist, Blazer en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 306x bekeken

Gitarist (senior) zoekt een paar gezellige muzikanten die net als ik houden van goede muziek en entertainment om samen een combo op te starten. Denk aan Evergreens, Jazz standards, Real Books, Latin, Great American Songbook, Gypsy-jazz et cetera. Ik dacht,naast mijn gitaar, aan een contrabassist (geen basgitarist!) en een saxofonist, maar ook andere instrumenten zijn mogelijk, bv: swing viool, gypsy … meer »

Hans Pekelharing

Big Band Utrecht zoekt goed solerende trompettist

Blazer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 243x bekeken

Niets is Big Band Utrecht te gek. Van traditionele bigband swing tot latin, groove en een speciale plek voor moderner repertoire van Nederlandse origine. We zoeken een nieuwe trompettist die op vergevorderd amateurniveau zijn/haar partij kan meeblazen. Ben jij die trompettist die met mooie features en solo’s de band naar een hoger plan weet te brengen? Dan zoekt Big Band Utrecht jou! We … meer »

Melanie Tangkau

Big Band Utrecht zoekt trombonist

Blazer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 225x bekeken

Big Band Utrecht zoekt nieuwe trombonist die op vergevorderd amateurniveau zijn/haar partij als 3e trombonist kan meeblazen. Niets is Big Band Utrecht te gek. Van traditionele bigband swing tot latin, groove en een speciale plek voor moderner repertoire van Nederlandse origine. We repeteren elke maandagavond olv Martien de Kam in Muziekhuis Utrecht.

Melanie Tangkau