Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer gezocht in Utrecht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Guerilla-Brass band de Baron zoekt trompettist

Blazer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 131x bekeken

Guerilla-Brass band de Baron zoekt trompettistBen jij de toekomstige trompettist van De Baron? De Baron maakt guerillabrass: Brass, balkan, urban en worldbeat, in je moerstaal. We komen uit Utrecht (en Nijmegen), en repeteren wekelijks in Nieuwegein. We doen circa 40 optredens per jaar op verschillende festivals en podia, van oerol tot tivoli en zelfs Carré. Dus ben je trompettist tussen circa 23 en 35 jaar, met podiumervaring en wil je veel … meer »

Muzikantenbank user Duco de VriesDuco de Vries

Gezocht saxofonist voor soul/pop coverband

Blazer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 239x bekeken

Wie maakt onze sectie compleet? Funk/pop/soul band zoekt een ervaren saxofonist. Mindfunk is ongeveer een half jaar geleden opgestart en inmiddels beginnen de optredens er aan te komen. Juist nu moet onze baritonsax afhaken. We zijn dus op zoek naar een sax, liefst bariton hoewel alt ook zou kunnen. De sectie bestaat verder uit trompet en tenorsax. De band bestaat in totaal uit 8 personen. We spelen … meer »

brouwer

Funky all women brassband zoekt drummer/percussionist en extra blazers

Blazer, Drummer en Percussionist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 281x bekeken

Lekker met de meiden... in een funky brassband. Zelf nummers schrijven en daarmee het podium op en de festivals langs. Doe jij mee? We zijn met een groepje blazers (leeftijd 20-40 omgeving Utrecht/Amsterdam) alvast van start gegaan en zoeken enthousiaste, ervaren bandgenoten (v!) voor de drums/percussie (eventueel aangevuld met elektronische effecten), en extra blazers. Vooral trompet, tenorsax, trombone … meer »

saxdulot