Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Utrecht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Tijmen zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 130x bekeken

Tijmen zoekt toetsenistTijmen zoekt een toetsenist om samen een deel van mijn muziek uit te voeren. De toetsenpartijen zijn al klaar en ingespeeld in de studio. Op mijn website staan 2 albums genaamd impop en altaar-ego. Een deel van deze nummers zou ik graag willen oefenen en uitvoeren. Backing vocals is wenselijk. Liefst een vijftiger leeftijdsgenoot. Laat maar weten.

Tijmen van Galen

Ouwe Rockers listen up!

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 342x bekeken

Musici! Ik ben Rino een 55 jarige zanger/gitarist/writer uit Zeist. Ik wil een Uriah Heep /Deep Purpleachtige band formeren. Daarvoor zoek ik een Hammondman een bassist en drummer. Insteek is gewaagd spel, entertainment,vrije inbreng en natuurlijk heel veel lol. Het word een combi van covers en eigen repertoire wat te beluisteren is op bandcamp wanneer je de naam Towrunner googled. Laat je horen! Rino

Muzikantenbank user TuggerTugger

Toetsenist gezocht om keyboard partijen in te spelen voor opnames

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 212x bekeken

Hallo, Wij zijn 't Hardt, een nederlandstalige band met eigen werk. De laatste manden zijn we vooral bezig met het opnemen van ons eigen werk in de home-studios. We zijn op zoek naar samenwerking met een toetsenist die het leuk vindt om piano/orgel partijen in te spelen voor opnames. Optreden zit er voorlopig niet in maar nummers opnemen en uitbrengen wel. Voorbeelden van onze muziek op https://soundcloud.com/t-hardt-songs … meer »

Gern Huijberts

My Blue Van Zoekt Toetsenist

Gitarist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 311x bekeken

My Blue Van Zoekt ToetsenistMy Blue Van uit Utrecht zoekt een 4e man/vrouw. We hebben net een nieuw album opgenomen en zoeken een ervaren toetsenist die ons live kan komen versterken en in de toekomst met ons nieuwe muziek wil schrijven. Toetsen & zang heeft de voorkeur, speel je ook nog eens gitaar, Super!! We maken een mix van soul/blues/hiphop/indie. In de 10 jaar dat we semi-professioneel actief zijn hebben we op vele poppodia … meer »

Muzikantenbank user Dennis WechgelaarDennis Wechgelaar

Funkband zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 123x bekeken

We zijn nu met drummer, bassist en gitarist. We spelen nummers van James Brown en The Meters en vergelijkbaar werk. We werken aan eigen nummers, en in de oefenruimte jammen we ook vaak. We oefenen om de paar weken in het weekend 's middags in Woerden, misschien wordt dat Utrecht.

Frank

SoulSonic uit Utrecht zoekt een enthousiaste toetsenist.

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 369x bekeken

SoulSonic uit Utrecht zoekt een tweede enthousiaste toetsenist. Wij spelen dansbare covers uit verleden en heden, en krijgen vaak te horen dat onze medleys zo fijn klinken. We zijn al een tijdje op zoek, want we leggen de lat wel op uitdagend niveau, denk Jamiroquai, Shakatak, Justin Timberlake etc. SoulSonic heeft twee fantastische zangeressen en streeft muzikaal een gedetailleerd en groovy arrangement … meer »

Pieter Voet

Gezocht Muziek leraar Gitaar, Piano en Zang

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 500x bekeken

Apprentus is een van de grootste netwerken voor privé lessen in Europa. Apprentus maakt het gemakkelijk om bij u thuis de beste privélessen, bijles, huiswerkhulp, muzieklessen, taallessen, sport ... te vinden. Ben je gepassioneerd door muziek? Speel je gitaar, piano of zing je? Je wilt je ervaring, passie en kennis doorgeven aan leerlingen. Net als wij, denk je dat iedereen iets te vertellen heeft. … meer »

Apprentus

SoulSonic coverband zoekt met spoed toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 891x bekeken

Hallo, Wij zijn SoulSonic, een ervaren coverband uit de regio Utrecht en met spoed op zoek naar een toetsenist(e) die in korte tijd een volledig repertoire zich eigen kan maken samen met ons. Leeftijd van de SoulSonics: tussen 40 en 50 plus maar dan wel met veel (semi-professionele) ervaring. We zijn graag bereid om je zo goed als maar kan te assisteren om zo snel mogelijk alle gevarieerde nummers … meer »

Musician