Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Utrecht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Utrechtse indierockband zoekt backing vocalist/toetsenist

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 186x bekeken

Utrechtse indierockband zoekt backing vocalist/toetsenistHallo! Wij zijn Overdwars, een indie-rock-bluesband uit Utrecht en we zijn op zoek naar een toetsenist die ook achtergrondzang doet die onze band komt versterken. We zoeken iemand met een gezonde dosis creativiteit om nieuwe eigen nummers te maken. Onze ambitie is niet om de hele wereld te veroveren, maar om wekelijks met elkaar een avond muziek te maken, opnames te maken, een paar keer per jaar op … meer »

Hugo Erken

Pianist(e) Gezocht

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 105x bekeken

Pianist(e) GezochtBeste Pianist(e), Je wilt je ervaring, passie en kennis doorgeven aan leerlingen. Net als wij, denk je dat iedereen iets te vertellen heeft. Het is dus tijd om deel te nemen aan ons team om privélessen te geven in jouw regio. Om je lessen te publiceren en om gecontacteerd te worden door studenten, gebeurt de registratie rechtstreeks op onze site: https://www.apprentus.nl/how-to-become-a-tutor-teacher?utm_source=muzikantenbank.eu Met … meer »

Lotfi

TIMBR zoekt Toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 177x bekeken

TIMBR zoekt Toetsenist(e)Hallo! Wij zijn Tony, Hans, Martijn en Ron. Onder de naam TIMBR maken we eigen muziek: toegankelijke rock met een vleugje pop en funk. Afgelopen april lanceerden we onze eerste EP 'Written in the Stars'. Check 'm via www.timbr.nl of op spotify https://bit.ly/timbrmusic Op dit moment werken wij aan nieuw materiaal en willen de band daarvoor graag uitbreiden met een professionele en ervaren 35+ toetsenist. … meer »

Muzikantenbank user Tony KrijnenTony Krijnen

Deskundige toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 160x bekeken

Hoi, Ben sinds kort in het bezit van een yamaha genos. Is er in de buurt van utrecht een toetsenist die al wat langer met dit keyboard heeft gewerkt en veel weet van de bediening en programmering? Ik vind het allemaal heel erg moeilijk en wil met een deskundige sneller de in en outs leren. Wie helpt mij tegen een redelijke vergoeding?tonvos@*******.nl

vos

Bijna complete band zoekt iemand voor de toetsen en Bas

Bassist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 535x bekeken

Bijna complete band zoekt iemand voor de toetsen en BasHallo lieve mensen, Wij zijn Yoran, Anna & Naomi en zijn opzoek naar Iemand op de bas en iemand voor de toetsen. Naomi speelt al vanaf haar achtste gitaar, Anna zingt al 10 jaar solo en brengt zelf al muziek uit, Yoran heeft 4 jaar ervaring als drummer in zijn jongere jaren, allemaal kunnen we ook de ukelele bespelen. We zijn begin 20 en willen om te beginnen starten met het maken van coverliedjes … meer »

Muzikantenbank user Yoran WagensveldYoran Wagensveld

Gezocht toetsenist/synthesizer voor pop/rock band

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 208x bekeken

By Coincidence is op zoek naar een enthousiaste toetsenist die onze nummers nog mooier kan maken dan ze al zijn. Kan jij die gewenste effecten produceren dan zijn wij op zoek naar jou. Hierbij kan je denken aan het toetswerk in Refugee van Tom Petty, Paid my dues van Anastacia, Lions don't cry van Tim Akkerman etc. We beschikken over een vaste repetitie ruimte in Leusden waar wij onze pop/rock repertoire … meer »

Paul

Gezocht toetsenist

Toetsenist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 325x bekeken

By Coincidene is op zoek naar een toetsenist in het Genre Pop/rock. We zijn inmiddels weer begonnen met repeteren en de basis staat er weer maar wat ontbreekt is een toetsenist die de nummers in ons repertoire compleet maakt. Hierbij moet je denken aan Refugee- Tom Petty, Foreigner- Cold as Ice etc. Heb je nog niet veel band ervaring maar wel gedreven, reageer dan. Heb je vragen, neem dan vrijblijvend … meer »

Paul