Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Utrecht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Wize Gize zoekt 2e gitarist

Gitarist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 234x bekeken

Wij zoeken wegens stoppen van onze slaggitarist een ervaren en gedreven (solo,slag)gitarist(45+). Wij zijn o.m. door de komst van een andere zangeres in een transitie fase gekomen en willen die gebruiken om ons repertoire te herzien. Het nieuwe repertoire zal pop, rock, R&R en soul nummers omvatten. Ons doel is om weer lekker te gaan optreden waar ze ons maar willen hebben. Maar eerst moet het nieuwe … meer »

Muzikantenbank user Jack JacobsonJack Jacobson

Zangeres op zoek naar soul/urban band!

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 208x bekeken

Zangeres op zoek naar soul/urban band!Hey! Mijn naam is Monique, 24 jaar, en ik ben op zoek naar een band, die minimaal 2 a 3 keer per maand optreed. Momenteel ben ik vooral in de studio te vinden, en maak ik eigen muziek (nederlandse urban) maar ik mis het zingen en performen ontzettend, en daarom wil ik dit veel vol enthousiasme op gaan pakken. Ik heb al veel ervaring, ik heb in een reggaeband gezongen en keys gespeeld, in een … meer »

Muzikantenbank user Monique BruinsMonique Bruins

Jazz band zoekt bassist

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 122x bekeken

Wij. Toetsen sax drummer en gitarist zoeken een bassist voor realbook jazz met veel ruimte voor improvisatie. Contra bas heeft de voorkeur. Eens in de 2 a 3 weken repeteren op zaterdag en dan optredens. Nivo licht gevorderd en willen graag beter worden.

Muzikantenbank user BoschBosch

Zanger/zangeres gezocht voor coverband

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 245x bekeken

Coverband Mindfunk is op zoek naar een 2e lead vocal. De bezetting is gitaar, bas, drums, keyboard, trompet, 2 saxen, lead vocal, backing vocal. Allen (zeer) ervaren muzikanten. We spelen pop/soul/funk/disco met als doel om ca. 10 betaalde optredens per jaar te gaan doen. We repeteren om de 14 dagen op vrijdagavond in Amersfoort, Utrecht of Ede. Op dit moment moet het repertoire nog wat uitgebreid … meer »

brouwer

GItarist gezocht voor dark-folk band

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 179x bekeken

GItarist gezocht voor dark-folk bandHey! Ik ben Ismena en ik ben een singer-songwriter. Samen met mijn band werk ik mijn zelf geschreven nummers uit tot zware-melancholische folk nummers. Door omstandigheden is onze gitarist nu uit de band en ben ik op zoek naar vervanging. We repeteren elke donderdag in dB's Utrecht en dit is voor ons ook gratis. Ik ben op zoek naar iemand die een ondersteunende rol kan bieden maar ook niet bang is … meer »

Muzikantenbank user Ismena GoossenIsmena Goossen

Mutual disagreement regio Veenendaal zoekt zangeres/ zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 153x bekeken

Mutual disagreement regio Veenendaal zoekt zangeres/ zangerHoi wij zijn Mutual Disagreement een rockband uit de regio Veenendaal. Een 4 koppige band bestaande uit zang, gitaar, bas en drum. Onze zangeres gaat er helaas mee stoppen... Heb je een lekkere stem en zing je graag stevige nummers? neem dan even contact op dan jammen we een keer om te kijken of de koppen dezelfde kant op staan :-) We repeteren woensdagavond samen met een coach bij Muziekschool … meer »

Muzikantenbank user Reint van den BrinkReint van den Brink

Guerilla-Brass band de Baron zoekt bassist

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 165x bekeken

Guerilla-Brass band de Baron zoekt bassistBen jij de toekomstige bassist van De Baron? De Baron maakt guerillabrass: Brass, balkan, urban en worldbeat, in je moerstaal. We komen uit Utrecht (en Nijmegen), en repeteren wekelijks in Nieuwegein. We doen circa 40 optredens per jaar op verschillende festivals en podia, van Oerol tot Tivoli en zelfs Carré. Dus ben je bassist tussen circa 23 en 35 jaar, met podiumervaring en wil je veel spelen? … meer »

Muzikantenbank user Duco de VriesDuco de Vries

Guerilla-Brass band de Baron zoekt trompettist

Blazer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 154x bekeken

Guerilla-Brass band de Baron zoekt trompettistBen jij de toekomstige trompettist van De Baron? De Baron maakt guerillabrass: Brass, balkan, urban en worldbeat, in je moerstaal. We komen uit Utrecht (en Nijmegen), en repeteren wekelijks in Nieuwegein. We doen circa 40 optredens per jaar op verschillende festivals en podia, van oerol tot tivoli en zelfs Carré. Dus ben je trompettist tussen circa 23 en 35 jaar, met podiumervaring en wil je veel … meer »

Muzikantenbank user Duco de VriesDuco de Vries