Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Utrecht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Popkoor met band zoekt pianist!

Toetsenist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 82x bekeken

Popkoor met band zoekt pianist!Als pianist begeleid je samen met de andere bandleden ons popkoor bij repetities en optredens. We zingen een grote variatie aan popsongs: van ballads en nederpop tot aan rock! Je repeteert iedere eerste woensdagavond van de maand met ons mee in Amersfoort, samen met onze gitarist, basgitarist en drummer. Als pianist kan er aan je gevraagd worden om incidenteel ook op een andere woensdagavond ons … meer »

Muzikantenbank user Popkoor Basic & Full ColorPopkoor Basic & Full Color

Toetsenist voor SANTANA tribute band

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 100x bekeken

Soul Sacrifice, een authentieke Santana tribute band, zoekt nieuwe Hammond organist/toetsenist (leeftijd 25-45, regio Utrecht). We zijn een zesmans formatie, net als de originele Santana band ten tijde van Woodstock, en spelen dan ook alleen nummers uit de begintijd. Net begonnen, maar we hebben hoge ambities en willen zsm beginnen met (veel) gaan optreden (vanaf najaar 2018). Dus veel oefenen/repeteren … meer »

Muzikantenbank user Gandert De BooGandert De Boo

Muzikanten gezocht

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 190x bekeken

Hoi mensen, ik ben op zoek naar muzikanten om een band te vormen Amersfoort. De stijl varieert van zompige gitaarrock tot dansbare elektronische poprock. Denk aan White Stripes meets MGMT. Ik heb al behoorlijk wat eigen repertoire en wil lekker veel gaan optreden. Specifiek ben ik op zoek naar een drummer, gitarist, bassist en toetsenist (elektronisch). Ervaring en vocale kwaliteiten zijn een … meer »

Billy

Hi there fellow musicians!

Overig gezocht in Utrecht (Utrecht) | 111x bekeken

Hi there fellow musicians!Ik ben een zanger/gitarist/auteur uit Utrecht. Ik zoek een ervaren drummer met skills zo ook een bassist en toetsenist. Ik schrijf melodic rock tikje commercieel soms ook niet,veelzijdig en uitdagend! Na het grondig uitwerken van het repertoire zoeken we een weg naar de buhne. Insteek = Niveau,plezier,respect and a jolly good time! Bij interesse stuur ik materie toe om te beluisteren. Lets Rock!

Muzikantenbank user TuggerTugger

Gezellige drummer gezocht

Drummer gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 225x bekeken

Gezellige drummer gezochtWij zijn een vitale blues / rock band met af en toe een optreden. Gezelligheid en lekker spelen staan bovenaan. De gemiddelde leeftijd ligt zo tegen de 60jr. Echter vitaal en viriel genoeg om er een feestje van te maken. Stones, Jon Amor, Black Crowes enz. Van alles komt voorbij. We horen graag van je.

Muzikantenbank user Robin TeeringRobin Teering

Coverband zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 92x bekeken

Hoi! Wij (drummer, zanger, gitarist en bassist +- 30 jaar oud) zoeken een toetsenist om mee te spelen en hopelijk op te treden. Wij hebben al podiumervaring uit andere bands dus zoeken bij voorkeur iemand die ook podiumervaring heeft. maar heb je dat niet maar kun je wel leuk spelen, neem gerust contact op! We spelen hits van jaren 70 tot nu! Rock, pop, dance, kan van alles zijn Groeten Tim, … meer »

Herman Roozenburg

MOQAI Zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 123x bekeken

MOQAI Zoekt toetsenistONZE BAND BESTAANDE UIT EEN DRUMMER, BASSIST, GITARIST EN 2 ZANGERESSEN IS OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE TOETSENIST MET ERVARING IVM MET VERHUIZING HUIDIGE TOETSENIST. WIJ SPELEN VOORNAMELIJK JAREN 70/80 COVERS MET UITSTAPJES NAAR MUZIEK VAN NU. WIJ REPETEREN 1X IN DE 2 WEKEN IN OMGEVING AMERSFOORT. DE GEMIDDELDE LEEFTIJD VAN ONZE BANDLEDEN IS ZO ROND DE 50 JAAR. WIJ GAAN VOOR KWALITEIT, PLEZIER IN HET SAMEN … meer »

karin goes