Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Utrecht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Coverband zoekt zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 182x bekeken

Ben jij een enthousiaste zanger of zangeres die graag de energie op het podium brengt? Onze coverband is op zoek naar jou! Wij zijn een coverband bestaande uit Michel op drum, Bart en Victor op gitaar en Koen op basgitaar. We repeteren eens per twee weken op donderdagavond en hebben een gevarieerd repertoire van klassiekers tot moderne hits. We spelen nummers als: The Doobie Brothers - Listen … meer »

Ko en

Leadgitarist gezocht

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 184x bekeken

Bij Blue Room verzorgen wij concerten in een kleine setting, vaak ingehuurd in huiskamers of op prive-feesten. We hebben als doel een onvergetelijke ervaring neer te zetten door middel van livemuziek. De nadruk van de muziek ligt op rock (denk een aan MTV Unplugged van vroeger), maar we maken ook uitstapjes naar andere genres en spelen per optreden ook verzoeknummers als dat gevraagd wordt. Momenteel … meer »

ejdw

Zanger(es) gezocht regio Utrecht, Gelderland N. Brabant

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 124x bekeken

Zanger (es) gezocht voor onze startende rock band (bas, drum, gitaar, keyboard). We spelen nummers van o. a. Led Zeppelin, the Black Crowes en meer van dat genre waar je zelf uiteraard inbreng in hebt. We zijn ervaren muzikanten van 52 - 62 jaar jong. Plezier beleven aan de muziek en ons gezamenlijk muzikaal verder ontwikkelen staan voorop. We zijn geen fanatici. We repeteren momenteel in Amersfoort … meer »

Lois hendrik

Toetsenist gezocht!

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 164x bekeken

Ben jij niet vies van een stevige groove en schroom jij je ook niet voor een wonderschone ballad, keer jij je niet af van een good oll'' honky tonk piano? Dan zoeken we jou! Wij zijn een veelzijdige Tina Turner Tribute band met alle toeters en bellen! De aansluitende bel die we nog zoeken is die van een toetsenist. Vind je Tina's songs ook lekker om te spelen en ga je ook los op de grooves, hou … meer »

Muzikantenbank user TuggerTugger

Rockband "Waiting for Wood" zoekt drummer

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 174x bekeken

Wij zijn een Rock trio (tijdelijk een duo dus) en op zoek naar een drummer. We hebben een vaste oefenruimte op maandagavond in Db's Utrecht. Stijl 70's rock, alt rock, grunge, stoner The Who, The Band, Jimi Hendrix, Led Zeppelin, Radiohead, Muse, STP, QOTSA, Smashing Pumpkins, Foo Fighters, etc, etc... We hebben een ruige, dynamische sound en zingen graag 2 stemmig. Een drummer die hier en daar … meer »

Bas Becu

Bassist Gezocht

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 318x bekeken

Zanger-Gitarist zkt ervaren Bassist voor doorstart van mijn BluesRock band. Website, playlist en eigen oefenruimte zijn aanwezig. Geen beginners. Stijl is divers. Eric Clapton, Robben Ford, Joe Bonanassa, Tom Petty, John Mayer & Fleetwood Mac. Ook speel ik eigen werk. Doel is plezier in het spelen en streven naar een aantal optredens per jaar. Voor meer info (website, playlist) laat even een berichtje … meer »

BluesRock

Feestband/coverband in opstartfase zoekt gitarist met veel energie

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 213x bekeken

- Speel je graag covers? - Vind je medleys en verschillende genres spelen een leuke uitdaging? - Ben je bereid om op woensdagavonden met ons aan het repertoire te werken? (We repeteren in Veenendaal) - Wij zijn op zoek naar een energieke gitarist (dus geen broodspeler maar een bandlid) met een vette sound, eigen apparatuur & vervoer. - Het repertoire bestaat voornamelijk uit snel afwisselende medleys … meer »

Muzikantenbank user Rawbert de la CroixRawbert de la Croix

Gitarist(e) en toetsenist(e) gezocht

Gitarist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 310x bekeken

Ben jij de gitarist(e) of toetsenist(e) die graag samen met drumster, basgitarist en zangeres onze band compleet wil maken? Genre rock/blues/pop Leeftijd is niet zo heel belangrijk, wij zijn 48+ Wie zoeken wij: Een gezellige muzikant die het niet erg vindt om tussen de repetities voor te bereiden zodat we met de repetities kunnen knallen. Doel is om op den duur af en toe eens op te treden, maar … meer »

Muzikantenbank user Maud BekkerMaud Bekker

Gitarist gezocht voor singer songwriter band

Gitarist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 250x bekeken

Creative gitarist gezocht voor solo’s en begeleiding en achtergrond zang. Wij zijn een herstartende singer songwriterband rond Helge Andreas Bjåstad. Huidige bezetting: zang, keyboard, drums en basgitaar. Leeftijd ca 18-70 jaar. Een paar voorbeelden: https://m.youtube.com/watch?v=eiVpoP7T7TU&pp=ygUVSGVsZ2UgYmphc3RhZCBvY3RvYmVy En https://m.youtube.com/watch?v=CHsxZWfpXTw Wij repeteren om de … meer »

Jos van de Hoef