Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Utrecht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rock/Indie/BritRock Band gronden

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 107x bekeken

Hoi, Ik ben Rebecca, 32 en ik ben op zoek naar een bassist, een drummer en een gitarist. De voorkeur ligt bij mannen. Ik zelf zing en wil graag een nieuwe band opstarten. Het doel zal zijn om straks ook eigen muziek te schrijven, maar ik zou graag willen starten met covers van bijv. Muse, The black keys, My chemical romance, Arctic Monkeys, Noel Gallagher (binnen de genoemde genres mag het heel breed … meer »

Muzikantenbank user Becks WiergowskiBecks Wiergowski

Producer zoekt zanger / zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 106x bekeken

Hallo, mijn naam is Kevin en ik ben 24 jaar. Het liefst werk ik aan eigen geproduceerde tracks. Eigenlijk ben ik op zoek naar iemand die graag wilt zingen om samen leuke nummers uit te brengen. Zelf woon ik in de omgeving Utrecht en bezit ik over een eigen (kleine) studio. Het enige wat ontbreekt is een vocalist. Ben jij of ken jij een zanger / zangeres die op zoek is naar een leuke samenwerking? … meer »

Muzikantenbank user Kevin van RossumKevin van Rossum

Veelzijdige toetsenman gezocht!

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 81x bekeken

Veelzijdige toetsenman gezocht!Wij Towrunner een driekoppige rockformatie uit Zeist zoeken een toetsenist om met sessiewerk te participeren aan een album. De band bestaande uit : zang/gitaar, drums, basgitaar maakt veelzijdige eigen nummers. De liedjes bewegen zich in verschillende stijlen en vormen daarmee een leuke uitdaging! We beheren onze eigen opnamestudio in Doorn. Steekwoorden: niveau,respect,input heel veel lol,streven … meer »

Muzikantenbank user TuggerTugger

Nieuw (jazz-) combo zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 134x bekeken

Dit nieuwe (jazz-) combo bestaande uit een contrabassist, gitarist, een zangeres en is op zoek naar een goede tweede (solo-) gitarist(e). Het repertoire bestaat uit 'wereldmuziek', dus denk aan een combinatie van opzwepende (gipsy-) jazz, prachtige ballads, romantische chansons, lekkere swing, stuwende bossa's, uitdagende latin en uiterst herkenbare Realbook standards. Beheers je je instrument en … meer »

Muzikantenbank user Jeroen HeijneJeroen Heijne

Gitarist zoekt zanger of zangeres om muziek te maken

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 159x bekeken

Gitarist zoekt zanger of zangeres om muziek te makenHi, Ik zoek een zanger(es) om muziek mee te maken! (Ook leuk als je songwriter bent!) Over mij: Mijn naam is Kaj (18) en ik ben gitarist. Op mijn afspeellijsten staan verschillende dingen; ballads, pop(rock), hardrock. Denk bijvoorbeeld aan Oasis, Def Leppard, of muziek van de 90s en 00s, etc. Het lijkt me leuk om zulke dingen te spelen, maar er zijn natuurlijk ook heel veel andere mogelijkheden! … meer »

Muzikantenbank user KajKaj

Country- en bluesmuzikanten gezocht!

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 275x bekeken

Country- en bluesmuzikanten gezocht!Voel jij je aangesproken? Fantastisch! Wij, Cas (23, gitaar), Robbie (30, manusje van alles) en Noud (27, gitaar + zang), zijn op zoek naar versterking voor de Nashville Ticklepicks. Momenteel spelen wij wat JJ Cale, Doc Watson, Ray Charles, Dan Auerbach, Johnny Cash, Darrel Scott, CSNY, Eagles en anderen. Wij staan open voor van alles en nogwat, als het maar een beetje in de buurt hangt van bovenstaande. … meer »

Muzikantenbank user Noud SchoffelmeerNoud Schoffelmeer

Zanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 82x bekeken

Stevige rockband zoekt zanger 50+ uit het midden van het land. (geen profs) We repeteren op dit moment overdag in Hilversum. Gratis parkeren voor de deur en gratis koffie. Het plezier van muziek maken staat bij ons voorop.

Muzikantenbank user JohanJohan

MarkOnStage zoekt drummer en bassist

Bassist, Drummer en Percussionist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 248x bekeken

MarkOnStage zoekt drummer en bassistMarkOnStage zoekt aanvulling voor de act. Naast de zangeres zoekt MarkOnStage een drummer en een bassist. MarkOnStage is een uniek concept: een combinatie van DJ/producer/gitarist met 1 of 2 zangeressen, basgitaar en percussie/drums. Spelen in de toplaag van het evenementen-circuit op bedrijfsfeesten en chique bruiloften maar ook leuke festivals, studentenfeesten en dampende kroegen is het uitgangspunt. … meer »

Marc O.Ten

MarkOnStage zoekt drummer en bassist

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 190x bekeken

MarkOnStage zoekt drummer en bassistMarkOnStage zoekt aanvulling voor de act. Naast de zangeres zoekt MarkOnStage een drummer en een bassist. MarkOnStage is een uniek concept: een combinatie van DJ/producer/gitarist met 1 of 2 zangeressen, basgitaar en percussie/drums. Spelen in de toplaag van het evenementen-circuit op bedrijfsfeesten en chique bruiloften maar ook leuke festivals, studentenfeesten en dampende kroegen is het uitgangspunt. … meer »

Marc O.Ten