Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Utrecht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Blues, Rock&Roll gitarist

Gitarist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 69x bekeken

Bluesharp en Bassist zoeken een gitarist die zijn eigen creativiteit kwijt wil in eigen nummers. Het kan nooit verkeerd gaan ;-) Lekker muziek maken, eens een optreden, maar vooral relaxed. Ben jij die gene ? Leeftijd onbelangrijk ! Gr, Marc

Marc

Blues, Rock & Roll drummer

Drummer gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 89x bekeken

Bluesharp en Bassist zoeken een drummer die zijn eigen creativiteit kwijt wil in eigen nummers. Het kan nooit verkeerd gaan ;-) Lekker muziek maken, eens een optreden, maar vooral relaxed. Ben jij die gene ? Leeftijd onbelangrijk ! Gr, Marc

Marc

Southern Rockband zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 102x bekeken

Nieuwe Southern Rockband Copperhead County zoekt zanger. We zijn een Southern Rockband met eigen repertoire in de stijl van Blackberry Smoke , The Outlaws en Lynyrd Skynyrd. We zijn op zoek naar de zanger die met zijn stem, zanglijnen en podiumpresentatie deze supergemotiveerde band kan vervolmaken. Wat bieden we: - hechte groep doorgewinterde musici met grote liefde voor Southern Rock en aanverwante … meer »

Robert Brod

Rockband Midnight Experience zoek drummer

Drummer gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 132x bekeken

Rockband Midnight Experience zoek drummerClassic hardrock covers, denk aan Whitesnake, Deep purple, Thin Lizzy, Saxon, Def leppard, ZZ-top, UFO, The Cult, Black Crows, etc. daarnaast eigen werk in dit straatje. Oefenen omgeving Amersfoort. Zie site voor meer informatie: http://www.midnightexperience.nl/

Muzikantenbank user Marcel Van den HoekMarcel Van den Hoek

Feestband

Blazer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 274x bekeken

Hallootjes... Wij zijn een totaal nieuw opgestarte band uit omg Utrecht En met wij bedoel ik 3 zangeressen, bassist en gitarist. Wij zoeken nog een gezellige toestenist blazers en 2e gitarist. Wat wij van plan zijn is een geweldige feestband te worden. Heb je interesse, ben je gezellig, vind je het niet erg als er een foutje gemaakt word?? Kom dan bij ons en we gaan er iets te geks van maken. Voor … meer »

brigitte smits

GEZOCHT: Zanger met Ballen

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 141x bekeken

Tot onze grote spijt hebben wij geconstateerd dat een tot voor kort nog zo florerend beest nu met uitsterven bedreigd wordt, namelijk: De Zanger met Ballen. De Zanger met Ballen vindt zijn oorsprong in de woestijnen van Amerika, maar heeft zich in de jaren ’60 en ’70 verspreid tot in de verste uithoeken van onze aardbol. Bekende Zangers met Ballen zijn onder andere: Robert Plant, Anthony Kiedis … meer »

Tom Licher

GEZOCHT: Zanger met Ballen

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 411x bekeken

Tot onze grote spijt hebben wij geconstateerd dat een tot voor kort nog zo florerend beest nu met uitsterven bedreigd wordt, namelijk: De Zanger met Ballen. De Zanger met Ballen vindt zijn oorsprong in de woestijnen van Amerika, maar heeft zich in de jaren ’60 en ’70 verspreid tot in de verste uithoeken van onze aardbol. Bekende Zangers met Ballen zijn onder andere: Robert Plant, Anthony Kiedis, … meer »

Tom Licher

Akoestisch Mobiel Trio zoekt Gitarist/Zanger

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 138x bekeken

Omdat onze `Nestor` Hanno nu dan toch een stapje terug gaat doen, maar voorlopig wel beschikbaar blijft, zijn wij , professioneel redelijk veel spelend mobiel akoestisch trio, op zoek naar een nieuw bandlid. We zoeken een gitarist/zanger die bereid is regelmatig te repeteren. Onze voorkeur gaat uit naar iemand uit het midden van het land. Zie je hierin een uitdaging, denk je dat het bij jou past ? … meer »

Erwin Meijdam