Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Utrecht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Thuis muzikanten gezocht

Overig, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 253x bekeken

Thuis muzikanten gezochtFijn dat ik je aandacht heb : nu we niet samen mogen spelen kunnen we wel samen muziek maken. Ik zoek mensen die thuis hun tracks thuis willen inspelen, deze verzamelen we op 1 plaats, die worden dan samen gevoegd tot een nummer. Als er genoeg sporen zijn zal het nummer klaar zijn. Ook eigen muziek voorstellen zijn welkom. Het resultaat zou bijvoorbeeld een bestaand nummer kunnen zijn maar dan … meer »

R

Band zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 257x bekeken

Band zoekt zangerBeste muzikanten, Voor onze band zijn wij op zoek naar een zanger(es). Wij zijn actief in de regio Woerden en hebben de mogelijkheid tot opnemen. Wij schrijven en maken eigen nummers, maar ook een cover slaan wij niet af. Tevens verstuur ik graag een link met enkele demo's van ons. Zodat je een idee kan krijgen om wat voor soort muziek het gaat. Soundcloud: https://soundcloud.com/joeri0406 Met … meer »

Joeri

Bassist gezocht

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 270x bekeken

Bassist gezocht voor groovy blues-rock band. Wij (Drummer, gitarist en zanger) zijn op zoek naar strakke groovende bassist. Het repertoire bestaat uit nummers van John Mayer, Joe Bonamassa, Paolo Mendonca, Philip sayce, Clapton, Hendrik Freischlader, Albert Cummings. We spelen graag verschillende blues rock nummers die soms verschillende stijlen raken. Denk daarbij aan groovende funky blues nummers … meer »

Higginsblues

Top vocalist gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 201x bekeken

Producersduo (toetsen, gitaar, teksten, productie) zoekt een topvocalist. We schrijven en produceren songs op maat. Inmiddels werken we samen met verschillende zangers/zangeressen maar tot heden hebben we geen goede zanger gevonden die onze voorraad aan melodieuze pop/rocksongs kan afmaken. We zoeken iemand die goede zangmelodieen kan verzinnen en inzingen. Teksten mag je ook zelf schrijven maar … meer »

ton peek

Bigband Swingin'Crows zoekt trombonist

Blazer gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 133x bekeken

Wij zijn Bigband Swingin'Crows en zoeken per direct,(vanwege het stoppen van een trombonist) een nieuwe trombonist. Wij zijn een bigband met voltallige bezetting en staan onder professionele muzikale leiding van Frans Mineur ( oa drummer kapel Koninklijke Luchtmacht). De muzikanten hebben allemaal ruime ervaring in de muziek. Wij repeteren om de week op vrijdagavond in 't Podium in Renswoude. Wij … meer »

Robertjan

Bigband Swingin'Crows zoekt drummer

Drummer gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 173x bekeken

Wij zijn Bigband Swingin'Crows en zoeken per direct,(vanwege het stoppen van de drummer) een nieuwe drummer. Wij zijn een bigband met voltallige bezetting en staan onder professionele muzikale leiding van Frans Mineur ( oa drummer kapel Koninklijke Luchtmacht). De muzikanten hebben allemaal ruime ervaring in de muziek. Wij repeteren om de week op vrijdagavond in 't Podium in Renswoude. Wij zoeken … meer »

Robertjan

Zangeres gezocht voor Mamazzoop (band)!

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 207x bekeken

Zangeres gezocht voor Mamazzoop (band)!Ben jij de zangeres die het in zich heeft om als frontvrouw te knallen in onze band, aarzel dan niet en mail ons! De 3 nieuwste nummers zijn te horen via Youtube en binnenkort ook via alle bekende streamingsdiensten. https://youtu.be/jZwebYBZBhU https://youtu.be/go92wmywWuc https://youtu.be/otBrxmOdPoM Op korte termijn willen we ons repertoire bij jou eigen maken en samen werken aan … meer »

Muzikantenbank user mamazzoopmamazzoop

Sfeervolle coverband zoekt ervaren bssist

Bassist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 334x bekeken

Sfeervolle coverband zoekt ervaren bssistSfeervolle coverband zoekt ervaren bassist Categorie: Band Zoekt Bassist Ermelo (Gelderland).Geplaatst door Vliet381 op 04-03-2020, 1 keer bekeken. Tags: Coverband, Bassist Move Over is een energieke rock / pop band met een breed repetoire die bestaat uit 5 muzikanten met de nodige ervaring. Toetsen, gitaar, zangeres/gitaar, drums, Bas. We spelen covers met een eigen signatuur. Op Facebook vind … meer »

Muzikantenbank user Joost van VlietJoost van Vliet