Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Utrecht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren Bassist Gezocht (bluesrock)

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 78x bekeken

BLUEZ BABYS Band is een doorstart van een bluesrock band. Wij (zanger/gitarist en drummer) zijn op zoek een gemotiveerde allround bassist. Zie onze playlist op onze site. Eigen inbreng daarbij is uiteraard welkom. Samen met de nieuwe bassist zouden we het leuk vinden om de band verder uit te bouwen. Bezetting kan zijn: zang/gitaar/bas/drums/toetsen. Het idee is om tijdens de startperiode 1 keer … meer »

Muzikantenbank user Bluez BabysBluez Babys

My Blue Van Zoekt Toetsenist

Gitarist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 156x bekeken

My Blue Van Zoekt ToetsenistMy Blue Van uit Utrecht zoekt een 4e man/vrouw. We hebben net een nieuw album opgenomen en zoeken een ervaren toetsenist die ons live kan komen versterken en in de toekomst met ons nieuwe muziek wil schrijven. Toetsen & zang heeft de voorkeur, speel je ook nog eens gitaar, Super!! We maken een mix van soul/blues/hiphop/indie. In de 10 jaar dat we semi-professioneel actief zijn hebben we op vele poppodia … meer »

Muzikantenbank user Dennis WechgelaarDennis Wechgelaar

Funkband zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 85x bekeken

We zijn nu met drummer, bassist en gitarist. We spelen nummers van James Brown en The Meters en vergelijkbaar werk. We werken aan eigen nummers, en in de oefenruimte jammen we ook vaak. We oefenen om de paar weken in het weekend 's middags in Woerden, misschien wordt dat Utrecht.

Frank

Percussionist en/of drummer gevraagd

Percussionist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 214x bekeken

Band zoekt percussionist en/of drummer die een brede smaak heeft. Het is een hobbyband waarvan de leden wel op leeftijd zijn maar gepassioneerd in het leven staan. (Ieder op z'n eigen manier.) Waarschijnlijk nu twee gitaristen een bassist en een zangeres. Optreden proberen we meerdere keer per jaar. Maar door het virus zullen we er wel wat moeten verzinnen. (We hoeven er niet van te leven;-) We … meer »

Muzikantenbank user Peter MeijerPeter Meijer

Drummer+gitarist/bassist voor soulband

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 285x bekeken

Gezocht: drummer en gitarist/basgitarist in omgeving Utrecht Hoi! Wij zijn Sam (20, zang) en Odet (20, gitaar/basgitaar) en wij zijn op zoek naar een paar leuke bandleden die met ons willen spelen. We spelen graag pop, soul, funk en jazz en vinden het ook belangrijk dat iemand zich een beetje in deze genres kan vinden. Ook zijn we wel op zoek naar iemand die al wat ervaring heeft. Wanneer het virus … meer »

Odet

Jazzband Just Us zoekt 1ste trompettist

Blazer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 227x bekeken

Een 'small big band' op het betere amateurniveau, leeftijden 35-75j (maar daarbuiten mag ook!), repetities op woensdagavonden in Woerden. We zoeken onze nieuwe 1ste trompettist. Goed bladmuziek kunnen lezen en kunnen soleren uiteraard zijn wenselijk. We spelen latin, (avontuurlijke) jazz, funk en pop, met een enkele bigband-standard. Ook veel vocaal werk met zangeres Ciara Clerx. Belangstelling ? Neem … meer »

Muzikantenbank user Arjen BlokArjen Blok

Vrouwelijke sing /songwriter gezocht..!

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 292x bekeken

Vrouwelijke sing/songwriters van Nederland..! ben jij tussen de 20 en 35 jaar en lijkt het je wat om jouw schrijf en zangkunsten te vertonen op mijn EDM/SLAP house tracks? dan ben ik opzoek naar jou....! laat een bericht achter en hopelijk gaan we samen een aantal mooie nummers tegemoet. groetjes Kevin

Muzikantenbank user KevinKevin