Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Utrecht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 30x bekeken

Wij zijn een band met eigen repertoire (mix van dance, pop en jazz) en zoeken een zangeres. We streven naar zoveel mogelijk en zo goed mogelijk betaald optreden en dat lukt ook. Maar we doen het niet voor de poen, maar voor de lol en die zit ook in samen zo goed mogelijk muziek maken en mensen daarmee te vermaken. We repeteren in Amsterdam. Leeftijd: 25 -35 jaar. Mail je svp even een linkje mee van … meer »

Muzikantenbank user StardusterStarduster

Dark Motives zoekt zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 51x bekeken

Wij bestaan uit gitariste, bassiste en drummer. We spelen covers van o.a. Black Sabbath, the Cult, Danzig en Judas Priest. En eigen materiaal dat zich ook al niet in de jazzy easy listening hoek bevindt. We zijn nog op zoek naar een zanger(es) om de band te completeren. Met muzikale voorkeuren die een beetje aansluiten bij de onze. En een flinke strot. Enthousiasme is belangrijker dan ervaring. We … meer »

Muzikantenbank user Mike DBMike DB

Zanger gezocht voor uitwerken demo en toewerken naar optredens

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 59x bekeken

Wij, twee gitaristen zoeken een zanger om toe te werken naar een set met eigen (rock)werk. Wij hebben nu een aantal nummers op mp3 staan en zouden dit met een zanger willen doorontwikkelen en denken aan 2x per maand oefenen tussen Utrecht en Ede (GLD) in. We kunnen redelijk snel beschikken over drummer en bassist om daadwerkelijk te kunnen spelen. Hoewel plezier voor ons erg belangrijk is, … meer »

tom

Utrechtse Bluesrock band zoekt gemotiveerde zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 49x bekeken

We zijn een 50+ band van ervaren muzikanten. We spelen een mix van rock (vanaf jaren 70), blues en blues rock. Denk aan BB King, Bad Company, The Free, Eric Clapton, JJ Cale, John Mayer, ZZ Top etc. Ons doel is om na een intensieve periode van repeteren (1x per week + thuis oefenen!) in de loop van 2018 regelmatig te gaan optreden. We zoeken een gemotiveerde zanger(es) met een goede stem en affiniteit … meer »

Han Leunk

Gezocht: zingende muzikant

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 82x bekeken

Hallo Wij zijn een band die opzoek is naar een aanvullend lid. We spelen covers van artiesten als Nick Cave & The Bad Seeds, Leonard Cohen, Radiohead, Modest Mouse en Talk Talk. We werken ook aan eigen nummers in een (enigszins) vergelijkbare stijl. Tussen ons vieren spelen we gitaar, bas, toetsen, zang, viool, drums, percussie en soms kun je ons zelfs met een harmonica of klarinet erbij zien. We … meer »

Robin

Toetsenist gezocht voor fusionband

Toetsenist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 53x bekeken

Hai! Wij zijn op zoek naar een toetsenist voor onze fusionband. Speel jij ook graag stukken van o.a. John Scofield, Alphonso Johnson, Pastorius en Lee Ritenour? Met veel mogelijkheid tot eigen inbreng en ruimte voor zelfgeschreven werk? Dan zoeken wij jou! Wij zijn geen professionals, maar wel gevorderde muzikanten. Kunnen/durven soleren is een must. Op dit moment is de bezetting: gitaar, bas, … meer »

rudger

Drummer percussionist(te) zangers en zangeressen

Drummer, Percussionist en Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 85x bekeken

Drummer percussionist(te) zangers en zangeressenZe zijn er al een tijdje. Allround bands die met een DJ een vettere en hippere combinatie zijn. Denk maar aan Beethoven FirstcalltheDJ 1,2dance en I-Dance. Ik ben een funky gitarist met jazz achtergrond en hou ook van soul en stevige pop dance. Het produceren van vette covers is de andere tak van sport die ik beoefen en in combinatie met live gitaar en zang zet ik een avondvullend programma neer. Na … meer »

Marc O.Ten