Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

7 MANS JAZZGROEP - Jazz, Latin & More zoekt Basgitarist/ Contrabassist.

Bassist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 146x bekeken

7 MANS JAZZGROEP - Jazz, Latin & More zoekt Basgitarist/ Contrabassist.Wij zijn een 7-mans band: trompet / saxen / trombone / vibrafoon / piano / bas / drums. Wij zoeken een gemotiveerde basgitarist / contrabassist; goed muziek kunnen lezen is een voorwaarde. Wij spelen deels gearrangeerd repertoire (zie onze repertoirelijst op onze website: http://www.leosdrugstore.nl/). In ons repertoire is veel ruimte voor improvisatie, we spelen niet of nauwelijks jazz-standards, … meer »

Muzikantenbank user Pim de BoerPim de Boer

Rockcoverband zoekt ervaren bassist!!

Bassist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 238x bekeken

Ivar Lelieveld ( ex Gotcha) en Wouter Helmink ( ex 2000 motels ) zijn een rockcoverband gestart. De ambitie is om op een hoog niveau rockcovers snoei goed te gaan performen. De band zoekt echter nog een ervaren , gemotiveerde bassist. Zin in een vet avontuur met ervaren muzikanten en een flinke energie te ervaren....neem contact met ze op.... Wouter

Wouter Helmink

Nieuwe band zoekt bassist en toetsenist

Bassist en Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 346x bekeken

Wij zijn een gitarist, drumster en zanger en gaan binnenkort een band beginnen. We zullen gaan repeteren in het Slachthuis in Haarlem. Als hier later optredens uit voor komen zal dat leuk zijn, maar samen muziek maken staat voorop. We beginnen met covers, indie pop/rock stijl. We zijn op zoek naar een bassist en een toetsenist (M/V) om het compleet te maken, in de leeftijd tussen de begin 20 en maximaal … meer »

Muzikantenbank user MarkMark