Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Coverband Casual zoekt bassist

Bassist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 34x bekeken

Beste bassisten. Wij zijn een band uit de omgeving van Leiden en op zoek naar een ervaren en enthousiaste bassist. Wij spelen covers uit de jaren 60/70 tot nu. We oefenen elke week op woensdag in de buurt van Leiderdorp (Oud Ade). We streven er naar om muziek op niveau te maken en uiteraard zo nu en dan op te treden (10-15 keer per jaar), maar plezier in samen muziek maken en gezelligheid vinden wij … meer »

henk vna der meij

Jazzkwartet zoekt bassist

Bassist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 218x bekeken

Jazzkwartet zoekt bassistWij bestonden als kwartet al 8 jaar, maar doordat de Hammond organist een andere muzikale weg heeft gekozen zoeken wij op korte termijn een bassist. In de herfst staan enkele optredens gepland. Samenstelling; drums, gitaar, saxofoon en zangeres. Wij spelen met erg veel plezier en zien muziek maken als een passie en hobby.

Muzikantenbank user Rob BoxhoornRob Boxhoorn

Bassist gezocht (m/v)

Bassist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 302x bekeken

De band Fata Banana is op zoek naar een nieuwe bassist (50+). FB speelt voornamelijk country/americana, bluesy, Beatles achtige muziek met de bezetting van 2 zangers, een (akoestisch)gitarist, cajonist/drummer en hopelijk snel weer een bassist. FB zoekt een vrolijk persoon met relativeringsvermogen die in is voor muzikale avonden en passende muzikale smaak. Er wordt vooral gespeeld voor het plezier … meer »

Muzikantenbank user Lucas SteenvoordenLucas Steenvoorden

ScooterRoy and the Hitmachine zoekt extra bandleden!

Bassist, Percussionist en Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 310x bekeken

ScooterRoy and the Hitmachine zoekt extra bandleden!Hey! Wij van ScooterRoy and the Hitmachine zijn op zoek naar extra bandleden! Hou jij van scheurende gitaren, chille beats en up-tempo dansmuziek, dan is het misschien wel wat voor jou! We zoeken een toetsenist, bassist of drummer, leeftijd tussen de 20 en de 30 uit de omgeving van Leiden. Momenteel hebben we een bezetting van 3 man (vocalen, gitaar en beats). We oefenen in Leiden (in een … meer »

Muzikantenbank user Kenneth van den BosKenneth van den Bos

Genesis tribute band i.o. The Duke of Salmacis zoekt bandleden.

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 261x bekeken

Gezocht: zanger, gitarist, toetsenist en bassist om Genesis nummers te gaan spelen. Na jaren in verschillende bands gespeeld te hebben wil ik nu de muziek van mijn favoriete band gaan spelen! Zelf ben ik een zeer ervaren drummer met 30 jaar ervaring en al 35 jaar fan van Genesis. Ik heb geen voorkeur voor welke periode in de geschiedenis Post-Gabriel Pre-Collins bla bla bla Leeftijd maakt … meer »

Kees