Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

All-round band zoekt goede, ervaren bassist.

Bassist gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 300x bekeken

All-round band zoekt goede, ervaren bassist.All-round band uit Dordrecht (40-60jr) zoekt gedegen, goede en ervaren bassist die van wanten weet. Wij zijn voortgekomen uit twee onlangs gestopte commerciële bands die we samengevoegd hebben. Mensen met heel veel podiumervaring die graag weer snel de planken op willen met een leuk repertoire van dance- en rockclassics + een flinke scheut country-poprock. (foto en link uit verleden...)

Muzikantenbank user Wim van den OeverWim van den Oever

Metal band - MEMORIAL - zoekt bassist (of gitarist)

Bassist en Gitarist gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 151x bekeken

Wij, Memorial zijn een metal band met eigen oefenruimte in Albasserdam. Begin 2000 speelde we black metal, maar de laatste jaren enkel covers van diverse bands die we leuk vinden (Dissection, Satyricon, Watain, At the gates etc). Onze muziek smaak is zeer breed, er is dus van alles mogelijk. We willen heel graag optreden, maar een bassist (of gitarist) ontbreekt al enige tijd. Heb je zin om bij … meer »

Roeland

Muzikanten gezocht voor moderne kerk

Bassist, Gitarist en Percussionist gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 283x bekeken

Evangelische gemeente Immanuel te Dordrecht is op zoek naar muzikanten voor de reguliere kerkdiensten op zondagmorgen. We zijn op zoek naar twee (elektrisch/akoestisch) gitaristen, bassisten en een drummer/percussionist. We zijn op zoek naar getalenteerde muzikanten die daarnaast ook zelf christen zijn. Om deel uit te maken van een band hoeft een muzikant geen lid te zijn van Immanuël. We verwachten … meer »

Tim van Dijl

Bassist, zangeres en saxofonist geZocht!

Bassist, Blazer en Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 685x bekeken

Zangeres(Sen),bassist en saxofonist Wij, zangeres, gitarist, toetsenist en drummer, zijn op zoek naar een groovey bassist, een soulvolle zangers en/of achtergrondzangeressen en een funky saxofonist! Wij zijn een band met muzikanten die allemaal hun sporen wel hebben verdiend, graag lekkere soul, disco en wat rock muziek willen spelen, af en toe het podium op, maar geen druk meer willen voelen … meer »

The new soulsensations