Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist Gezocht

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 249x bekeken

Zanger-Gitarist zkt Bassist voor opstart nieuwe BluesRock band. (TRIO + aanvulling) Website, repertoire en eigen oefenruimte zijn aanwezig. wie-o-wie? Geen beginners.

BluesRock

Muzikanten gevraagd voor nieuwe band in Veenendaal

Bassist, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 171x bekeken

Beschrijving Wie zijn wij? Wij zijn een gitarist en percussionist die Nederlandse liedjes maken in een eigen stijl. We spelen alleen eigen werk. Wij hebben een oefenruimte in Veenendaal. Onze liedjes zijn theaterliedjes/luisterliedjes Wat willen we? Met elkaar liedjes bedenken, maken en ontwikkelen. Liefst meerstemmig. Je bent als het ware een deel van een kruidenrekje met … meer »

Muzikantenbank user Hans DekHans Dek

Bassist en zanger/zangeres gezocht

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 396x bekeken

Mijn naam is Jop (23) en ik ben opzoek naar een bassist en een zanger/zangeres voor een bandje. Graag zou ik vooral samen muziek schrijven met pop/rock als stijl, maar af en toe een cover is ook super leuk! Ik speel zelf drum/keyboard en een vriend speelt gitaar. Lijkt jou dit leuk? Schroom dan niet om een berichtje te sturen.

Jop

Creatieve muzikanten gezocht!

Bassist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 281x bekeken

Voor een nieuw op te richten band zijn wij, Sander (drums) en Rindert (gitaar), op zoek naar een bassist en een toetsenist in de regio Utrecht of Amersfoort. Het doel is om pakkende, compacte eigen nummers te schrijven die qua stijl ergens liggen tussen pop, rock en progressive rock. Plan van aanpak: eerst instrumentaal samen op zoek naar een sound en zodra dat een richting krijgt op jacht naar een … meer »

Rindert Bul

Muzikant voor protestliedjes

Accordeonist, Bassist en Percussionist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 209x bekeken

Robbert (zang, stemmetjes, gitaar, ukelele, mondharmonica enz.) en Ferenc (zang, gitaar, ukelele, geluidjes, percussie, bas enz.) willen verbinden met een creatieve vrije ziel voor het performen van meerstemmige, akoestische PROTEST liedjes in kleinkunsterig formaat. Zing je, speel je (contra)bas, accordeon, blaas je op koper en/of riet, sla je op een wasbord of met lepels en spreekt het concept je … meer »

Muzikantenbank user Ferenc HonkoopFerenc Honkoop

Rock Bassist 39 Utrecht

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 435x bekeken

Rock Bassist 39 UtrechtErvaren bassist (backing vocals) (39) uit Utrecht zoekt rockband met eigenwerk dat ambitie heeft om op te treden. liefst oefenen in centrum Utrecht. Heb ruim 25 jaar ervaring in de muziek zowel schrijven van muziek, zang, gitaar en veel contact gehad met programmeurs door heel Nederland en België. Zie graag jullie reacties en audio tegenmoet. Muzikale groet

Muzikantenbank user Baliekluiver030Baliekluiver030