Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Tenorsaxofonist zoekt bassist, toetsenist, drummer, gitarist

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 276x bekeken

Tenorsaxofonist zoekt bassist, toetsenist, drummer, gitaristsessies en backing tracks ben ik nu wel beu Ik zoek muzikanten om jazz, blues en rhythm & blues mee te spelen en op te treden. Grote voorkeur voor een hammond geluid er bij en als de richting van rhythm & blues op gaat ook een zanger(es) Ik speel al jaren in verschillende bands en verschillende genres. Jazz en Rhythm & Blues hebben echter mijn grote voorkeur. Met elkaar wil ik nummers uitdiepen … meer »

Leo Roeleveld

Gitarist (45+) zoekt zanger(es) voor akoestisch duo

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 345x bekeken

Waar zijn ze? De zangers/zangeressen met een voorliefde voor muziek uit de singer/songwriter traditie van (met name) de jaren '60 en '70 (James Taylor, Paul Simon, Janis Ian, Tom Waits, Leonard Cohen, Dylan, etc). Liedjes met mooie melodieën en dito teksten die je in vervoering brengen. Gitarist (45+) zou graag met jullie in contact komen! Een duo vormen om deze muziek ten gehore te brengen, … meer »

Muzikantenbank user Ed MelssenEd Melssen

Solist met enige ervaring (bas, toetsen of blazer)

Bassist, Blazer en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 325x bekeken

Orange Delight is op dit moment een driekoppige band van twee zangeressen en een gitarist. De band bestaat sinds 2010 in wisselende samenstelling, en wij hebben een gemiddelde leeftijd van 50 jaar. We spelen covers van veel verschillende artiesten (Jason Mraz, Caro Emerald, Amy Whinehouse, Vonder en Bloom) en genres: blues, country, easy listening en van old style tot moderne nummers. Zowel ballads … meer »

Orange Delight

SANTANA tribute band (in oprichting) zoekt Hammond speler, drummer en bassist (25-45 jaar, regio Utrecht).

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 497x bekeken

SANTANA tribute band (in oprichting) zoekt Hammond speler, drummer en bassist (25-45 jaar, regio Utrecht).Doel is om de muziek van de oorspronkelijke Santana band te spelen, zoals dat destijds op oa Woodstock ook werd gedaan, en hiermee te gaan optreden. Zelfde bezetting, zelfde instrumenten en vooral de zelfde sound/feel. Er is al een percussionist (2de volgt) en een gitarist. De ambitie.... zoveel mogelijk succes behalen natuurlijk!! Denk aan zalen/festivals/buitenland. Dus ben jij Greg Rolie (Hammond … meer »

Muzikantenbank user Gandert De BooGandert De Boo