Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

BASSIST gezocht (bluesrock)

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 205x bekeken

BLUEZ BABYS Band is een doorstart van een bluesrock band. Wij (zanger/gitarist en drummer) zijn op zoek een gemotiveerde allround bassist. Zie onze playlist op onze site. Eigen inbreng daarbij is uiteraard welkom. Samen met de nieuwe bassist zouden we het leuk vinden om de band verder uit te bouwen. Bezetting kan zijn: zang/gitaar/bas/drums/toetsen. Het idee is om tijdens de startperiode 1 keer … meer »

Muzikantenbank user Bluez BabysBluez Babys

Mamazzoop zoekt bassist!

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 189x bekeken

Mamazzoop zoekt bassist!Ben jij een bassist die het in zich heeft om gemotiveerd aan de slag te gaan met eigen nummers, neem dan contact op voor meer info! Er ligt voldoende materiaal die je alvast eigen kan gaan maken en daarna ga je samen met ons aan de slag om het repertoire verder uit te breiden. Voor de juiste genre, luister dan naar de nummers: Lie, Fear en World gone wrong op o.a. Spotify of via YouTube(niet … meer »

Muzikantenbank user mamazzoopmamazzoop

Band zoek bassist rockband Utrecht

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 234x bekeken

Beste muzikanten Wij zoeken een gezellige bassist tussen de 30 en 40 jaar dat een lekkere groove kan neerzetten op onze muziek en goed kan performen op podium. Richting muziek: Clutch, Them Croocked Vultures, Black Stone Cherry Band bestaat uit 2x zang/gitaar plus drums. Wij repeteren iedere vrijdag avond in Utrecht Dbs. Momenteel zijn we bezig met nieuwe materiaal. Willen we opnemen … meer »

Muzikantenbank user Pascal NakPascal Nak