Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

SANTANA tribute band (in oprichting) zoekt Hammond speler, drummer en bassist (25-45 jaar, regio Utrecht).

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 123x bekeken

SANTANA tribute band (in oprichting) zoekt Hammond speler, drummer en bassist (25-45 jaar, regio Utrecht).Doel is om de muziek van de oorspronkelijke Santana band te spelen, zoals dat destijds op oa Woodstock ook werd gedaan, en hiermee te gaan optreden. Zelfde bezetting, zelfde instrumenten en vooral de zelfde sound/feel. Er zijn al twee percussionisten en een gitarist. De ambitie.... zoveel mogelijk succes behalen natuurlijk!! Denk aan zalen/festivals/buitenland. Dus ben jij Greg Rolie (Hammond C3 … meer »

Muzikantenbank user Gandert De BooGandert De Boo

Seniorenband zoekt basgitarist

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 157x bekeken

Seniorenband uit Midden Nederland zoekt een basgitarist om ons geluid compleet te maken. Onze band bestaat nu uit 3 personen (zangeres, drummer en slaggitarist). Wij spelen (pop)muziek uit de jaren '50 en '60 en treden op voor ouder publiek en ook in verzorgingstehuizen (dit laatste met een aangepast repertoire). Wij repeteren elke week op dinsdagmiddag in Utrecht. Als je interesse hebt neem dan … meer »

Dick Hegger

Electric Sky (80's Metal/Heavy Metal/NWOBHM) zoekt een DRUMMER en een BASSIST.

Bassist en Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 157x bekeken

We spelen bovenstaande genre, maar richten ons op uitsluitend eigen nummers. Voor de audities, én totdat we een eigen stevige set van minstens een half uur hebben, spelen we deze nummers, waarvan verwacht wordt dat je deze alle drie kan spelen tijdens de auditie: - Electric Eye (Judas Priest) - Rainbow in the Dark (DIO) - Wasted Years (Iron Maiden) Check deze nummers op Spotify: https://goo.gl/NfmRVM Wij … meer »

Muzikantenbank user Bjørn CiggaarBjørn Ciggaar

Bassist(e) en Toetsenist(e) gezocht omg. Utrecht

Bassist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 265x bekeken

Voor de completering van onze pas gestarte band zoeken wij nog een bassist(e) en toetsenist(e). Wij bestaan momenteel uit een zangeres, saxofoniste, gitarist en drummer. Onze muzikale reis is een mix van relaxte, swingende en melodieuze muziek. De hoofdingrediënten bestaan uit Jazz- en popsongs welke gekruid zijn met latin invloeden. Eenmaal opgediend geeft dit een mooie warme sound die zowel versterkt … meer »

Muzikantenbank user RicardoRicardo

Folk/Pop Singersongwriter band zoekt drummer en bassist

Bassist en Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 296x bekeken

Folk/Pop Singersongwriter band zoekt drummer en bassistWij Zijn Irrelephant. We bestaan nu uit 2 gitaristen/zangers en een zangeres. We zoeken nog een drummer en een bassist om de sound wat meer diepte te geven. Het zal technisch niet heel ingewikkeld zijn, het gaat vooral om de sound en sfeer die je neer kan zetten. Lijkt dit je wat? Mail naar Rob@Irrelephantmusic.nl Zie de onderstaande link voor wat voorbeelden van wat we doen: https://www.youtube.com/watch?v=1w49qSktD6U&list=PLXEW-uPFcXNURRmQugiXKkCFs_5fVsDLv

Rob

Ervaren bassist gezocht

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 265x bekeken

Voor onze rock/popcoverband ‘MajestiQ’ zoeken wij een ervaren bassist. Repertoire Wij spelen stevige rock- & pop covers van Britse bodem. Denk daarbij natuurlijk aan Queen, Beatles en Rolling Stones, maar bijvoorbeeld ook aan Supertramp, The Police, Fleetwood Mac en zelfs Alison Moyet en Kate Bush. Repeteren Wij repeteren in IJsselstein op donderdagavond, in de even weken. Huidige bezetting Drummer, … meer »

Marian

Bassist(e) gezocht in Utrecht (Alternative rock)

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 194x bekeken

Goedendag allen, Wij (2 gitaristen en drummer) zoeken een bassist(e) die onze band compleet kan maken. Zelf zijn wij alle drie 21 jaar, dus we zoeken iemand van 18 tot ~25 jaar. De muziek die wij maken is te checken in de volgende Soundcloud link: https://soundcloud.com/ysbranddd/sets/y-band Wij repeteren wekelijks in dB's of The Bends in Utrecht en in April hebben we ons eerste optreden gepland … meer »

Muzikantenbank user Yso Van der MeerYso Van der Meer

Metalbassist gezocht omg. Utrecht

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 145x bekeken

Onze vorige bassist heeft ons helaas i.v.m. persoonlijke redenen moeten verlaten, om deze reden zijn we op zoek naar een nieuwe. Er liggen al zo een 6 nummers klaar, hierin ben je vrij om je eigen input te geven, maar als je lui bent kan je ook de tabs van de vorige bassist gebruiken. Mocht je ook willen zingen dan zijn hier ook mogelijkheden voor. We zijn allemaal gedreven muzikanten rond de 20 met … meer »

Casper