Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer gezocht in Arnhem (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Fanfareorkest zoekt blazer

Blazer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 121x bekeken

Fanfareorkest zoekt blazerDe WAMV is een gezellige vereniging in Arnhem West met een fanfareorkest én wereldpercussiegroepen. Je hoort ons overal bij evenementen in de stad. We zoeken nog versterking op hoorn, bugel en bariton. Zin om mee te doen in ons fanfareorkest? We zien je graag op maandagavond in ons clubhuis.

Muzikantenbank user West Arnhemse Muziek VerenigingWest Arnhemse Muziek Vereniging

Muzikanten gezocht

Blazer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 299x bekeken

Het Liemers Jazz Collective is een bigband die op zoek is naar mensen om de bezetting weer compleet te maken. We zoeken een pianist en een aantal blazers (saxofoon, trombone, trompet) Eens in de twee weken wordt er op woensdag in Zevenaar gerepeteerd.  Wil je een keer meespelen: neem contact op!

Muzikantenbank user Romke BurgerRomke Burger

Muzikanten gezocht

Blazer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 186x bekeken

Muzikanten gezochtMuziekvereniging fanfare OBK Westervoort is op zoek naar ervaren muzikanten, zowel blazers als slagwerkers. Wij zijn een actieve vereniging met een fanfareorkest en een leerlingenorkest. Het fanfareorkest staat onder de muzikale leiding van een enthousiaste dirigent en komt uit in de eerste divisie. Samen met de dirigent en een concert-, en muziekcommissie word er, met inspraak van de ongeveer 40 … meer »

Anne-marie Witjes

Gezocht tresspeler/gitarist/pianist en percussionist/bassist, blazer voor bolero/latin bandje.

Bassist, Blazer en Percussionist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 610x bekeken

Gezocht tresspeler/gitarist/pianist en percussionist/bassist, blazer voor bolero/latin bandje.Ik hou heel veel van Latin muziek en vooral van bolero’s. Ik (zangeres) zoek mensen om samen op (semi) professioneel niveau een trio/bandje te vormen om betaald op te treden in verzorgingshuizen, op feestjes, kleine podia, cafeetjes, of bij mensen thuis. Een kleine groepje muzikanten omdat en we dan flexibeler zijn in onze afspraken. Minder agenda’s die nagekeken moeten worden. Het … meer »

Marijke Bruin

Goed draaiende funk/soul/jazzband zoekt trompettist (m/v)

Blazer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 573x bekeken

Goed draaiende funk/soul/jazzband zoekt trompettist (m/v)Helaas onze geliefde trompettist Patrick gaat ons verlaten. Hij helpt ons gelukkig voorlopig nog wel uit de brand met onze volle speelagenda. Maar we zijn dus wel op zoek naar een opvolger! De basis is er, en wat voor één! We spelen met een vaste kern en enkele wijzigingen in bezetting al zo'n 30 jaar samen! Gitarist Rob, drummer Jos, basgitarist Tom, toetsenist Edgar, saxofonist Sylvia en zangeressen … meer »

Jos van Hagen