Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren / gevorderde Trombonist of Trompettist gezocht

Blazer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 216x bekeken

Ervaren / gevorderde Trombonist of Trompettist gezochtErvaren / gevorderde Trombonist of Trompettist gezocht Wij zijn Plug2Play, een 9 man/ vrouw formatie tussen de 40 en 60 jaar met allemaal flink wat kilometers in de muziek en bestaande uit, drums, slaggitaar / backingvocal, leadgitaar, basgitaar en toetsen, alt en bariton saxofoon en 2 x zang en we repeteren op de dinsdagavond 1 x in de 2 (even) weken in Amsterdam. We spelen geen muziek uit een … meer »

Johan Eenkhoorn

Songwriter zoekt samenwerking

Blazer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 506x bekeken

Songwriter zoekt samenwerkingMuziek maken is mijn passie en ik componeer vooral graag muziek. Ik heb alles in huis om mooie opnames te maken, maar op dit moment sta ik er alleen voor. Graag wil ik in contact komen met zangers, zangeressen, gitaristen, maar ook fluitisten, saxofoon etc. zijn van harte welkom. De stijl van muziek vind ik wat lastig te omschrijven. Er zitten invloeden in van Ambient, Jazz en Prog (Symphonic Rock). … meer »

Jurjen Hemmen

Trombonist gezocht voor Big Band

Blazer gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 186x bekeken

Big Band Bennebroek zoekt een trombonist en trompettist, wij repeteren op dinsdagavond in ons eigen verenigingsgebouw olv Rodney Calis, van 20.00 tot 22.00 uur. Gezellige sfeer, leuk repertoire (zie site), makkelijk parkeren, optredens regionaal, mail me gerust voor meer info!

Michèle

MamboChoc Amsterdam zoekt trompetisten en trombonisten

Blazer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 2399x bekeken

MamboChoc Amsterdam zoekt trompetisten en trombonistenMamboChoc Amsterdam heeft plaats voor een 2e trompet en een trombonist .Ben je geinteresseerd in Latinmusic kom dan bij ons spelen. Noten lezen is wel aan te raden. Breng een bezoekje aan onze website en wordt enthousiast. Wij spelen onder leiding van Gerrit Jan Binkhorst (CubopCity Bigband e.a.) peterlaan26@*****.nl We repeteren op dinsdagavond in Amsterdam in het Cygnus Gymnasium aan de Wibautstraat … meer »

Muzikantenbank user Peter LaanPeter Laan