Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ameezingband zoekt toetsenist & blazers

Blazer en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 260x bekeken

Ameezingband zoekt toetsenist & blazersThe Ameezingband speelt als huisband van de Sunday assembly maandelijks 5 covers in de Balie in Amsterdam. De assembly is een maandelijks evenement met live muziek, comedy, een wetenschappelijke lezing en taart. De band speelt voor, tijdens en na afloop van het evenement en zorgt dat de voetjes van de vloer gaan. Het concept is dat mensen mee kunnen zingen/dansen met pop/rock/reggae liedjes dus de … meer »

Lisa Verhaeghe

Trombonist gezocht voor coverband (met blazerssecties)

Blazer gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 283x bekeken

Trombonist gezocht voor coverband (met blazerssecties)Wij zijn een superleuke coverband met meerdere saxen, trompetten en trombone. Spelen al 12 jaar het dak eraf op feesten. Treden meerdere keren per jaar op. Ons repertoire is uitgebreid en heel afwisselend! Heerlijke disco nummers zoals; Disco Inferno, It's raining man, I'm so excited. Maar ook van Robbie Williams, de Dijk, Joe Cocker. Songs zoals I feel good, Play that funky music maar ook Brass … meer »

Jessica Wiersma

Rauschenberg zoekt instrumentalisten o.a. BLAZER en GITARIST

Blazer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 293x bekeken

Rauschenberg zoekt instrumentalisten o.a. BLAZER en GITARISTRauschenberg is een impro-band waar instrumentale interactie centraal staat. Uitgangspunt is creëren van beeldende muziek. We laten klanken, patronen en ritmes intuïtief ontstaan. Opnames zijn instant composing. Onze muziek is energiek en kent veel verbindingen met verschillende muziekstijlen. Bezetting: Gitarist / samples en loops, bassist, drummer / vocal performer / loops /samples. Jouw inbreng … meer »

Toon Borghuis

Jazzworkshops in Amsterdam en Bergen

Blazer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 1033x bekeken

Er is nog plek voor een paar spelers in de jazzworkshops: Amsterdam, maandagavond, semi-gevorderden, www.moondog.dds.nl, repeteert elke week Amsterdam, dinsdagavond, instapgroep, www.saxinthecity.dds.nl, repeteert elke week Bergen, vrijdagavond, semi-gevorderden, www.jazzcats.nl, repeteert eens per twee weken De cursussen lopen van april tot en met juni en worden afgesloten met een optreden. Kosten: … meer »

Martin Klein

Bigband Amsterdam Jordaan zoekt koperblazers en saxofonisten

Blazer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 1126x bekeken

Wij zijn een gezellige bigband hartje Jordaan in Amsterdam we spelen echt van alles van Glenn Miller tot Tango via Samba naar Bossa tot Rock naar Afrikaans wij zoeken nog trompetisten leeftijd geen bezwaar zelf zijn we al iets rijper maar nog lang niet uitgeteld bel ff met Peter 0626138195 of met Michel 0612649603 Overigens kunnen we ook nog een bassist gebruiken

Muzikantenbank user Peter LaanPeter Laan