Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Southern Soul Collective zoekt trompettist

Blazer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 182x bekeken

Southern Soul Collective is een nieuw initiatief dat zich richt op de soulmuziek die in de jaren '60 ontstond in de zuidelijke staten van Amerika. Denk aan: Aretha Franklin, Otis Redding, Wilson Pickett, Sam & Dave, Ann Peebles en Candi Staton. Ons doel is deze muziek zo authentiek mogelijk neer te zetten, en veel op te treden met een mix van ballads en up-temponummers. Daarnaast zijn we bezig … meer »

Joep Wetzels

Ervaren jazz blazer gezocht

Blazer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 186x bekeken

Heb je zin om met een paar ervaren muzikanten (piano, bas, drums) op een eigen, vernieuwende manier standards te spelen? Swing, latin en af en toe wat funk? Heb je een goede zangstem (zo niet, dan kan je ook reageren)? Heb je humor? Vind je dat de kern van improviseren draait om goed luisteren en op elkaar inspelen? Vind je het leuk om af en toe op te treden? Woon je in de omgeving van Leiden en Amsterdam? … meer »

Gaby Agsteribbe

Saxofonist en drummer gezocht voor jazz/funkband

Blazer en Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 298x bekeken

Een startende jazz/funkband is op zoek naar een drummer en een saxofonist. Op dit moment bestaat de band uit een gitarist, zangeres en een bassist (contrabas en elektrische bas). Ons streven is om te beginnen met covers en het repertoire later uit te breiden met eigen nummers en op te treden. Ben je tussen de 18 en 30, woonachtig in Amsterdam en wil je in een vaste band spelen? Stuur ons dan een berichtje!

Sarah

Soul & Funkband Sunday Groove zoekt saxofonist(e)

Blazer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 220x bekeken

Soul & Funkband Sunday Groove zoekt saxofonist(e)Sunday Groove is op zoek naar een ervaren tenor- of altsaxofonist(e), die gloedvolle solo’s kan spelen, maar ook een strakke saxpartij neerzet in onze blazerssectie. Je speelt samen met onze trompettist die ook trombone speelt. Sunday Groove is een achtkoppige soul & funkband die een mix van oude en nieuwe soul en funk speelt. Bekende covers worden afgewisseld met minder bekende nummers. We spelen … meer »

Muzikantenbank user Sunday GrooveSunday Groove

Trompettist/trombonist gezocht voor (Afro)funk band

Blazer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 154x bekeken

Tailcutters zoekt een trompettist (e/o trombonist) om een vertrokken bandlid te vervangen. Wij spelen op eigen wijze instrumentale afrobeat/funk van artiesten zoals Budos Band, Jungle By Night, Funk Ark, Ikebe Shakedown, Manu Dibango en Jungle Fire. Huidige bezetting: tenor/bari sax, gitaar, keys, bas, drums en percussie. Jij: Gevorderde muzikant, affiniteit voor de genre, sterk/strak speelt, bladmuziek … meer »

GW Nagel

Instrumentalisten voor interactie en eigenzinnigheid!

Bassist, Blazer en Strijker gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 371x bekeken

Het collectief Rauschenberg zoekt instrumentalisten die intuïtief spelen, 'beweeglijk' zijn en open staan voor eigenzinnige en avontuurlijke muziek. Klankbeleving staat voorop! De bezetting bestaat inmiddels uit: 2 gitaristen ( suondmakers/gitaarsynths enz), drummer / percussie en vocalen ( stemsynth). We maken gebruik van loops in vele vormen. Onze aandacht gaat specifiek uit naar een: trompettist, … meer »

Toon Borghuis

Experimentele muziek

Blazer, Percussionist en Strijker gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 295x bekeken

Experimentele muziekIk wil een groep opzetten om experimentele muziek te maken. Ik speel zelf fender rhodes piano en rhodes piano bass. Verder schrijf ik gedichten en werk met loopers e.d. Zou mooi zijn om met drie gelijkgestemden af en toe te spelen improviseren. Gitaar, percussie, zanger(es). Scholing maakt niet zoveel uit, wel kunnen luisteren en anticiperen op wat er tot stand komt. Lijkt me heel leuk om … meer »

Sander