Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Soul & Funkband Sunday Groove zoekt uitbreiding blazerssectie

Blazer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 155x bekeken

Soul & Funkband Sunday Groove zoekt uitbreiding blazerssectieSunday Groove is op zoek naar versterking van de blazerssectie. Liefst een ervaren tenor- of altsaxofonist(e) of trombonist, die gloedvolle solo's kan spelen, maar ook een strakke partij neerzet in onze blazerssectie. Sunday Groove is een achtkoppige soul & funkband die een mix van oude en nieuwe soul en funk speelt. Bekende covers worden afgewisseld met minder bekende nummers. We spelen niet van … meer »

Muzikantenbank user Sunday GrooveSunday Groove

Ervaren jazz blazer gezocht

Blazer gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 110x bekeken

Heb je zin om met een paar ervaren muzikanten (piano, bas, drums) op een eigen, vernieuwende manier standards te spelen? Swing, latin en af en toe wat funk? Heb je humor? Vind je dat de kern van improviseren draait om goed luisteren en op elkaar inspelen? Vind je het leuk om af en toe op te treden? Woon je in de omgeving van Leiden en Haarlem? Laat een bericht achter, dan kijken we of het klikt.

Gaby Agsteribbe

Tribute 2 UB40

Blazer en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 314x bekeken

Hallo, mijn naam is Ronald Baron, woonachtig in Rotterdam en wij zijn momenteel een 6-koppige band en houden van jammen. Wij, Steve (drums), Ruben (bass), Ben (slag), Basdew (percusie), Ramy (toets) en ondergetekende (zang) zijn nu ongeveer een half jaar geleden begonnen met repeteren in Hoofddorp bij De Duycker en zijn op zoek naar blazers én backin' vocals. Onlangs hebben we Remco (geluidsman en/of … meer »

Muzikantenbank user Ronald BaronRonald Baron

Southern Soul Collective zoekt trompettist

Blazer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 244x bekeken

Southern Soul Collective is een nieuw initiatief dat zich richt op de soulmuziek die in de jaren '60 ontstond in de zuidelijke staten van Amerika. Denk aan: Aretha Franklin, Otis Redding, Wilson Pickett, Sam & Dave, Ann Peebles en Candi Staton. Ons doel is deze muziek zo authentiek mogelijk neer te zetten, en veel op te treden met een mix van ballads en up-temponummers. Daarnaast zijn we bezig … meer »

Joep Wetzels

Ervaren jazz blazer gezocht

Blazer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 257x bekeken

Heb je zin om met een paar ervaren muzikanten (piano, bas, drums) op een eigen, vernieuwende manier standards te spelen? Swing, latin en af en toe wat funk? Heb je een goede zangstem (zo niet, dan kan je ook reageren)? Heb je humor? Vind je dat de kern van improviseren draait om goed luisteren en op elkaar inspelen? Vind je het leuk om af en toe op te treden? Woon je in de omgeving van Leiden en Amsterdam? … meer »

Gaby Agsteribbe

Instrumentalisten voor interactie en eigenzinnigheid!

Bassist, Blazer en Strijker gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 423x bekeken

Het collectief Rauschenberg zoekt instrumentalisten die intuïtief spelen, 'beweeglijk' zijn en open staan voor eigenzinnige en avontuurlijke muziek. Klankbeleving staat voorop! De bezetting bestaat inmiddels uit: 2 gitaristen ( suondmakers/gitaarsynths enz), drummer / percussie en vocalen ( stemsynth). We maken gebruik van loops in vele vormen. Onze aandacht gaat specifiek uit naar een: trompettist, … meer »

Toon Borghuis

Jazzworkshops in Amsterdam en Bergen

Blazer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 716x bekeken

Er is nog plek voor een paar spelers in de jazzworkshops: Amsterdam, maandagavond, semi-gevorderden, www.moondog.dds.nl, repeteert elke week Amsterdam, dinsdagavond, instapgroep, www.saxinthecity.dds.nl, repeteert elke week Bergen, vrijdagavond, semi-gevorderden, www.jazzcats.nl, repeteert eens per twee weken De cursussen lopen van april tot en met juni en worden afgesloten met een optreden. Kosten: … meer »

Martin Klein