Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Percussionist gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muzikanten/zangers/zangeres gezocht

Bassist, Percussionist en Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 198x bekeken

Hi, ik heb een kleine huis-studio thuis en ben gitarist. Afgelopen jaar van start gegaan met dit kanaal; https://youtube.com/user/schipperbasgitaar Wegens succes zoek ik meer muzikanten; Een bassist, gitarist, percussie of drums en zangers/-essen om oa samen een formatie te vormen. Verder nodig ik regelmatig muzikanten/vocal uit voor sessies, voor het YouTube-kanaal. Vragen of interesse, … meer »

Muzikantenbank user Gerard SchipperGerard Schipper

Del Norte zoekt drummer / percussionist

Drummer en Percussionist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 336x bekeken

Del Norte zoekt drummer / percussionistDoor de wol geverfde band Del Norte zoekt ervaren drummer / percussionist voor latin-repertoire met Nederlandstalige twist. Wij treden zo’n 2-3 per maand op. Professionele instelling gewenst. Bezetting: zanger/gitarist, bassist, pianist/accordeonist, allen rond de 60 jaar. Repetitielocatie (2 avonden/maand): Amsterdam, Optredens Randstad en daarbuiten. Meer info en contactgegevens: Kees: 06-12109450 delnorte@*******.nl Website: … meer »

Mattie Poels

Blazers, toetsenist en percussie gezocht voor ska en rocksteadyband

Blazer, Percussionist en Toetsenist gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 179x bekeken

Voor onze traditionel ska en rocksteadyband zoeken we blazers. We bestaan nu uit drums, bass, gitaar, zang en trompet. We zoeken nog blazers en percussie en toetsen. We spelen traditional ska en rocksteady en hier en daar een likje calipso en northren soul. Idee is om lekker veel te spelen en optreden. We oefenen wekelijks in Naarden. Dimitri@**********.nl voor reacties

Dimitri Versteegen

Toetsenist, drummer, bassist (Haarlem/ Amsterdam)

Bassist, Percussionist en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 1558x bekeken

Toetsenist, drummer, bassist (Haarlem/ Amsterdam)Dag musici, voor een aantal projecten van mij zoek ik voor het seizoen 2021-2022 een toetsenist, bassist en subtiele drummer en/of percussionist in Haarlem of Amsterdam. Doel is na enkele sessies als groep op te treden, in Nederland en, bij een klik, later mogelijk ook in Duitsland. Het is een pre als jullie (ook) Duits spreken/ begrijpen maar niet noodzakelijk. Het gaat op dit moment om twee projecten: … meer »

Muzikantenbank user Hans KuiperHans Kuiper