Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

DJ gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

DJ gezocht voor optredens!

DJ gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 90x bekeken

DJ gezocht voor optredens!Hallo Allemaal, Ik ben Lewy, opkomende artiest. Ik ben opzoek naar een opkomende DJ die samen met mij wilt optreden. Check mijn werk en projecten via de website: https://lewymusic.art Interesse? DM! Lewy IG: @lewy_music

Muzikantenbank user LewyLewy

DJ gezocht!

DJ gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 230x bekeken

DJ gezocht!Hi Guys, Ik ben Lewy, opkomende artiest (singer-songwriter, rapper) uit de regio Zuid-Holland. Ik ben opzoek naar een DJ om samen mee op te treden. Denk aan: talenten shows, festivals en boekingen zowel betaald als onbetaald. Ben Jij serieus bezig met muziek en heb Jij de ambitie om door te breken in de muziekwereld? Ben jij bereid om regelmatig te oefenen voor de shows? Zo ja, dan zitten wij … meer »

Muzikantenbank user LewyLewy

DJ gezocht voor optredens!

DJ gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 141x bekeken

DJ gezocht voor optredens!Hallo Allemaal, Mijn naam is Lewy en ben inmiddels 8 jaar serieus bezig in de muziekwereld. Ik ben opzoek naar een hopelijk (vaste) DJ om samen mee op te kunnen treden, zowel onbetaald, betaald, festivals etc. Ben Jij serieus, ben je voorzien van goodvibes en ben je beried om net als ik door te breken in de muziekscene? Zo ja, dan zitten wij op één lijn! Stuur me maar een DM! Neem een … meer »

Muzikantenbank user LewyLewy