Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zoekt band/bandleden

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 264x bekeken

Gitarist zoekt band/bandledenDag allen! Ik ben Bas, 20 jaar oud en speel nu voor een lange tijd gitaar. Ik zou graag met anderen willen jammen en eventueel optreden en vandaar deze advertentie. Ik speel de akoestische en electrische gitaar. Ik vind ieder genre leuk om te spelen. Naast de gitaar kan ik ook de ukulele en de mondharmonica bespelen. Op het moment bezig met viool en keyboard. 06-57774044 voor snel contact. Een … meer »

Bas Minkema

Gedreven drummer met ervaring zoekt band

Drummer gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 172x bekeken

Hallo mede muzikanten, Ik ben een 39 jarige drummer die een band zoekt liefst eigen werk. Ik heb een geruime tijd in diverse bands gespeeld en de nodige studio en podiumervaring opgedaan. Ik zoek een bestaande band of muzikanten die een band wil opstarten het liefst pop, rock georiënteerd. Ik ben bezit van een eigen kit, vervoer en de nodige ervaring. Leeftijd maakt mij niet zoveel uit

Ferry

Orkest Irene Sint Pancras zoekt drummer

Drummer gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 269x bekeken

Ben je een drummer die in een gezellige vereniging afwisselende en uitdagende muziek wil spelen? Kom dan op vrijdagavond een keer langs in De Geist in Sint Pancras. We repeteren van 20.00 - 22.00 uur. Er staat een gloednieuw drumstel voor je klaar! Bellen mag natuurlijk ook: 06-48719902, of kijk op onze website.

Orkest Irene Sint Pancras