Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Orkest Irene Sint Pancras zoekt drummer

Drummer gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 135x bekeken

Ben je een drummer die in een gezellige vereniging afwisselende en uitdagende muziek wil spelen? Kom dan op vrijdagavond een keer langs in De Geist in Sint Pancras. We repeteren van 20.00 - 22.00 uur. Er staat een gloednieuw drumstel voor je klaar! Bellen mag natuurlijk ook: 06-48719902, of kijk op onze website.

Orkest Irene Sint Pancras

Percussionist voor Benefietconcert 12 oktober Heiloo

Drummer en Percussionist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 120x bekeken

Percussionist voor Benefietconcert 12 oktober HeilooOp zaterdag 12 oktober organiseert Stichting Your Song Projects een Benefietconcert in Heiloo. Arnhems Symfonie Orkest NOVA en een projectkoor zal het romantisch klassieke Peace Opus uitvoeren. Voor de uitvoering zijn we nog op zoek naar een slagwerker die met het orkest wilt meespelen. Het is zeker handig als je noten kunt lezen. Om 15:00 is er een nog een repetitie en om 20:00 is de uitvoering. … meer »

PC Ignatius

Movin on zoekt nieuwe drummer

Drummer gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 183x bekeken

Movin On is op zoek naar een nieuwe drummer. Wij, gitarist, zanger en bassist zijn op zoek naar een nieuwe enthousiaste drummer. Ben jij op zoek naar een leuke band met goede muzikanten reageer dan direct. Wat is ons plan? We willen ons gaan richten op feesten, bruiloften en partijen. Een keer in een kroeg is geen probleem maar dat is niet ons doel. Een breed repertoire met van alles wat. … meer »

Jos