Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Hilversum (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Synth-Pop Duo Zoekt Drummer/Drumster!

Drummer gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 228x bekeken

Synth-Pop Duo Zoekt Drummer/Drumster!Wij, Photo Morgana, zijn op zoek naar een drummer/drumster die ons zowel live als tijdens het songwriten kan versterken. We maken dynamische synthesizer- en beatgebaseerde muziek die verweven is met organische elementen zoals gitaar, zang(koortjes) en piano. Hierbij zijn we beinvloed door bands zoals Metronomy, Spinvis en LCD Soundsystem. Na een aantal demos te hebben opgenomen zijn we onlangs begonnen … meer »

Muzikantenbank user Photo MorganaPhoto Morgana

Met spoed muzikanten gezocht omgeving Hilversum, Amsterdam of Utrecht

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 336x bekeken

Hi allemaal, Ik ben Floris, 24 jaar en ik kom uit Laren (naast Hilversum). Ik ben dringend op zoek naar een drummer, gitarist en bassist. Ik ben zelf gitarist, maar ik speel ook drums, bass en synthesizers. Ik zal live gitaar spelen, zingen en synthesizers spelen.Ik schrijf zelf muziek en heb genoeg materiaal voor een EP, maar ik heb muzikanten nodig om het live te spelen en eventueel als band op … meer »

Floris

Bevlogen professionals gezocht voor IMC Basis Hilversum

Drummer, Overig en Percussionist gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 350x bekeken

Bevlogen professionals gezocht voor IMC Basis HilversumVoor de stichting IMC Basis van de Weekendschool ben ik op zoek voor de vestiging in Hilversum naar bevlogen vakexperts die het leuk zouden vinden om kinderen die dit het hardst nodig hebben te inspireren. Het gaat om 1 tot maximaal 3 woensdagochtenden (per keer 2 uur) in mei a.s. In totaal worden er drie lessen besteed aan muziek/beroepen binnen muziek. Alle lessen worden door bevlogen vrijwilligers … meer »

Bonny O'Brien