Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Loud Hailer zoekt versterking

Gitarist en Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 456x bekeken

Loud Hailer, startende blues/bluesrock band zoekt enthousiaste toetsenist en rhythm gitarist ( met graag ook enig vocaal talent) Huidige bezetting drummer, bassist, zangeres en gitarist. We zijn een band met een mix van zeer ervaren en minder ervaren muzikanten. Repetitiestudio aanwezig ( 70 m2) met alle noodzakelijke apparatuur. Zaterdag aanstaande eerste auditie. Wie voelt zich uitgedaagd … meer »

Hans Timmermans

Dringend op zoek naar een toetsenist!

Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 257x bekeken

Dringend op zoek naar een toetsenist!Hallo! Ik ben Anne (19 jaar) en ik wil in april auditie doen voor het conservatorium in Arnhem (ArtEZ) met als hoofdvak zang. Voor de auditie en het voorselectie filmpje (inlever datum vóór februari) heb ik nog een toetsenist nodig die met mij en twee andere instrumentalisten vijf nummers in wil studeren en mij kan begeleiden in het filmpje en op de desbetreffende dag, hoogstwaarschijnlijk in het … meer »

Muzikantenbank user Anne van EmbdenAnne van Embden

Bassist(e) en toetsenist(e) gezocht.

Bassist en Toetsenist gezocht in Hoogeveen (Drenthe) | 215x bekeken

Bassist(e) en toetsenist(e) gezocht.Hoi hoi, Heb je zin in metal, neem dan contact op met ons. We spelen op Donderdagavond in het podium te Hoogeveen. Van 19.00 tot max 22.30. Compleet ingericht met apparatuur. Momenteel spelen we covers van, Within temptation, Evanescence, Delain, Dream Theater, Metallica, Muse, Iron Maiden en Ghost. Met in de toekomst eigen werk. Drummer, gitarist en zangeres zijn de huidige muzikanten. Kom … meer »

Muzikantenbank user DannyDanny

Toetsenist gezocht!

Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 201x bekeken

Hey! Wij zijn Stealing Daisies, een pop/rock band en zijn op zoek naar een nieuwe toetsenist(e)! Op dit moment bestaat de band uit drie leden (gitaar/zang, bas/zang, drums) en hebben we 14 nummers en dus genoeg voor een liveset van ongeveer drie kwartier. We zijn op zoek naar iemand tussen de 17 t/m 27, hij/zij moet bereid zijn om één keer per week te repeteren in omgeving Arnhem. Vind je … meer »

Stealing Daisies

Motown Tributeband zoekt toetsenman/vrouw

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 311x bekeken

Motown Tributeband zoekt toetsenman/vrouwOnze toetsenist verlaat helaas onze Motown tributeband en daarom zijn wij op zoek naar een allround toetsenman/vrouw, ervaren maar geen prof. En bij voorkeur een toetsenist(e) die ook enthousiast kan worden van string- en/of blazerspartijen. Wij spelen Motown classics - o.a. Supremes, Diana Ross, Marvin Gaye, Stevie Wonder, Marlena Shaw, Temptations, The Jacksons 5, Martha Reeves en nog veel meer - … meer »

Muzikantenbank user Bert BohlmeijerBert Bohlmeijer

Toetsenist gezocht voor coverband

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 284x bekeken

Omdat onze toetsenist ermee stopt zoeken wij een vervanger voor onze coverband bestaande uit:2 zangeressen, guitarist, bassist en drummer. Wij beschikken over een eigen studio ruimte in Amsterdam ZO (Gaasperdam) waar we elke donderdagavond in een gezellige atmosfeer muziek maken. Genre:soul/funk/pop. Het regelmatig optreden zal niet in onze agenda voorkomen. Interesse? Stuur dan een bericht naar … meer »

John

Jazz Ensemble zoekt pianist of gitarist

Gitarist en Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 339x bekeken

Jazz Ensemble zoekt pianist of gitaristJazzformatie Ensemble 7 uit Zevenaar zoekt een pianist(e)/ toetsenist(e) of een gitarist(e). Speel je tenorsax of trompet, dan ben je ook van harte welkom. Is het aan een leeftijd gebonden? Voor ons niet! Vrijblijvend komen kijken en meespelen kan altijd! Van bladmuziek lezen is een vereiste. Repetities: eens in de veertien dagen (in de even weken) op de woensdagavond in Zevenaar (van 20:00 t/m … meer »

Remco Takken

Toetsenist gezocht voor Rolling Stones tribute band.

Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 227x bekeken

Rolling Stones Tributeband zoekt ervaren toetsenist Onze tributeband, gevestigd in de omgeving van Hazerswoude, is op zoek naar een getalenteerde toetsenist. We zijn een gerenommeerde band met een gemiddelde leeftijd van 50+. Als jij dat toetsenwonder bent, van onze leeftijd, beschikt over je eigen apparatuur, redelijke podiumervaring hebt en in de buurt woont, dan zijn we wellicht op zoek naar … meer »

Joeri

Muzikant till Fusion band?

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 529x bekeken

Hi, are you interested in building up a fusion group in the style of Frank Mccomb, Nickolas Payton, Ramsey Lewis etc? I am a (nonprofessional) bassist 50+ and would like to initiate ( or join) a band in this direction. I like a lot to groove and the complexity of the style and would like to start with 2 or 3 engaged hobby musicians slowly building up a repertoire within weekly rehearsals. Looking … meer »

Muzikantenbank user Ingo CoenenIngo Coenen