Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Delta Swing Bigband Zwartewaal zoekt trombonist

Blazer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 1161x bekeken

Delta Swing Bigband Zwartewaal zoekt trombonistDelta Swing Bigband zoekt trombonist! Ben jij een gepassioneerde trombonist met liefde voor bigbandmuziek? Wil je deel uitmaken van een energieke en getalenteerde groep muzikanten? Dan is dit jouw kans om lid te worden van de Delta Swing Bigband! De Delta Swing Bigband is een bruisende en ambitieuze formatie gevestigd in Zwartewaal. We treden regelmatig op bij diverse evenementen en festivals … meer »

Muzikantenbank user Wim de ZwartWim de Zwart

Violist/Fidler zoekt leuke band

Strijker gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 531x bekeken

Violist/Fidler zoekt aansluiting bij een Ierse -of Countryband. Ik speel ook gitaar, dus kan van instrument wisselen. Op de viool ben ik zeker geen virtuoos, maar als begeleiding bij Ierse- of Countrynummers en voor diverse instrumentale reels en jigs. Verder eventueel aanvulling van lage zangpartij. Als ik een aanvulling kan zijn, mail of bel me dan op tel.nr. 0610430465

Muzikantenbank user Ron VeringmeierRon Veringmeier

Floyd In Progress

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 763x bekeken

Pink Floyd Tribute band opstartend Zoekt een bassist die graag de passie voor Floyd samen met ons wilt delen. We oefenen in Mca Rhoon Speel je Bas en kan je ook zingen dat zou natuurlijk nog mooier zijn!!! We oefenen nu op dit moment the dark Side of the moon!!! Zie graag een serieuze reactie tegemoet!!!

Glenn Coomans

Santana Tribute Band Fuente Del Ritmo zoekt ZANGER

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 943x bekeken

Santana Tribute Band Fuente Del Ritmo zoekt ZANGEROpgericht in sept 2017 speelt Santana Tribute Band Fuente Del Ritmo al enige jaren met een bezetting van 8 ervaren muzikatnen met veel passie en enthousiasme de wereld beroemde Latin Rock muziek van Santana. Dit doen wij met 2 zangers waarvan er 1 helaas onlangs gestopt is. Daarvoor zoeken we nu een vervanger. Hou je van Santana en denk je dat je de Soul en Groove van voormalige Santana zangers … meer »

Bill

Slagwerker gezocht

Drummer en Percussionist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 580x bekeken

Slagwerker gezochtHet Arnhems Fanfare Orkest is op zoek naar een slagwerker. Het AFO is het oudste orkest van Arnhem en een gezellige vereniging. We repeteren op donderdagavond van 19.45 uur tot 22.00 uur. Meer informatie vindt u op onze website: www.arnhemsfanfareorkest.nl

Muzikantenbank user Ina OostendorpIna Oostendorp

Fanfareorkest zoekt blazer

Blazer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 483x bekeken

Fanfareorkest zoekt blazerDe WAMV is een gezellige vereniging in Arnhem West met een fanfareorkest én wereldpercussiegroepen. Je hoort ons overal bij evenementen in de stad. We zoeken nog versterking op hoorn, bugel en bariton. Zin om mee te doen in ons fanfareorkest? We zien je graag op maandagavond in ons clubhuis.

Muzikantenbank user West Arnhemse Muziek VerenigingWest Arnhemse Muziek Vereniging

Orkest zoekt slagwerkers

Percussionist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 417x bekeken

Orkest zoekt slagwerkersDe West Arnhemse Muziekvereniging, een gezellig fanfareorkest met ruim 30 leden zoekt een slagwerker voor de percussiepartijen en een melodisch slagwerker. Ook een paukenist is van harte welkom. We repeteren elke maandag van 19.30 tot 21.45 in ons clubhuis in Arnhem west. Optredens 6x per jaar. Zie www.wamv.nl voor meer informatie.

Muzikantenbank user West Arnhemse Muziek VerenigingWest Arnhemse Muziek Vereniging